Τι Πένες χρησιμοποιείτε;

Sozos έχω την εντύπωση πως αυτές που λες είναι για πιο "γλυκό" ήχο μπάσσου...
Πιθανως να ειναι για μπασο γιατι αν ηταν για κιθαρα θα καρφωνοταν η χορδη μεσα στην πενα!!!!!

Dunlop Shell Classic Medium

Dunlop Ultrex 0.73 ( ο κλασσικός ρινόκερος)

Pickboy Celltex 0.88 ( η μαριχουάνα)

Και ενίοτε καμιά JHS Hard αν την έχουμε πρόχειρη.

In Greek please!

Αυτή που προτιμώ εγώ είναι η Planet waves 0.84 η πράσινη με την τραχιά επιφάνεια. Αλλά θα δοκιμάσω και καμιά άλλη (από αυτές που έχουν τις τρύπες και το φελλό) γιατί ιδρώνουν τα δάχτυλα και τις κυνηγάω δεξιά και αριστερά κάθε φορά που παίζω!

In Greek please!
Αυτή που προτιμώ εγώ είναι η Planet waves 0.84 η πράσινη με την τραχιά επιφάνεια. Αλλά θα δοκιμάσω και καμιά άλλη (από αυτές που έχουν τις τρύπες και το φελλό) γιατί ιδρώνουν τα δάχτυλα και τις κυνηγάω δεξιά και αριστερά κάθε φορά που παίζω!

Τωρα το καλοκαιρι εχω και εγω αυτο το προβλημα!!!! Δοκιμασα αυτες με τις τρυπες αλλα δεν κανανε και καθολου δουλεια γιατι παλι μου εφευγε η πενα απο το χερι. Αυτες με τον φελο στα πλαγια δεν τις εχω πετυχει να παρω καμια να δω αν κανουν δουλεια.

Βασικά κάποιες που έχουν φελλό πάνω-κάτω όπως τις μαγκώνεις θέλω να πάρω. Είχα παίξει με μια τέτοια και ψιλοσώθηκα. Θα πάρω και μια τρύπια να δω

Στο μεταξύ αν στο κάνει μόνο καλοκαίρι καλά είσαι. Εγώ που είμαι χειμώνα-καλοκαίρι, 12 μήνες διαρκώς και με το που θα περάσω τα πρώτα 10 λεπτά αρχίζω το τρέξιμο; :cry:

Λες;

Τότε να το γυρίσω πάλι σε κάτι άχρηστες πένες που είχα και με το που τις κοίταζες έφευγαν όχι από τα δάχτυλα, αλλά από το σπίτι! :lol:

Jim Dunlop Jazz III (κοκκινες ή μαυρες) μικρες.

Καμια φορα και Jazz III τις μεγαλες,αν και οι μικρουλες

μου φαινονται πιο βολικες.

Σπανια και με τις Stubby (για mellow ηχο σε lead)

Απο τοτε που δοκιμασα τις Jazz III δεν μπορω να παιξω

με πενα κατω απο 1mm.Οι συγκεκριμενες κρατανε και

για παρα πολυ καιρο(πηρα 3 πακετακια περυσι το καλοκαιρι απο Θωμα,και ζητημα να εχω αλλαξει 3η πενα!)

Απο τοτε που δοκιμασα τις Jazz III δεν μπορω να παιξω

με πενα κατω απο 1mm.
Εγω εχω κοντα στα 8 χρονια που δεν εχω παιξει με αλλη πενα! Απο τοτε που συνηθισα να παιζω με αυτες τις μικρουλες δεν μπορω να παιξω σχεδον με καμια κανονικη πενα! :!: :lol:

Παιδια επειδη νιωθω μοναξια που δεν χρησιμοποιω

πενα,οταν επαιζα με πενα επαιζα με αυτην

FENDER+PICK+BASS_MINI.JPG

και εβγαζα το sometime world για πρωινο :lol: :lol:

Αμάν πια με τις πένες......

Έχω πάντα την τρέχουσα πένα με την οποία παίζω κιθάρα στην κωλότσεπη.

Εκεί είναι η θέση της. Το γεγονός ότι στραβώνει λίγο μου αρέσει και με βολεύει. Οι Delrin δεν στραβώνουν τόσο.

Επίσης στην αριστερή μου τσέπη (με τα κέρματα) υπάρχει μία βίδα από μαγνήτη strat. Είναι εκεί -νομίζω- από το 2004.

Όταν αλλάζω παντελόνι, μεταφέρω το μάτσο με τα τσαλακωμένα λεφτά, τα κέρματα, την πένα και τη βίδα. 8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
78
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back