Πουθενά δεν σε πιάνουμε ρε Σάμη...?Σαμη Παραγκα είπε:Πουλί κλαρίνο μωρ αδελφάκι μου ναούμ
Δεν το πρόλαβες τελικά ε?? Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό...μπα...δεν το'χω
Ενημερωμένο σε βρίσκω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης (μου).? Ούτε εγώ δεν το ήξερα.Σαμη Παραγκα είπε:Άσε τα πειράγματα και πάμε Λιανή άμμο να δούμε Σάσα Μπάστα ΤΩΡΑ
Αν μπει M?????g τότε αλλάζει το πράγμα...Σαμη Παραγκα είπε:έχω ήδη ενημερώσει να βάλει και mooggggg ο ενορχηστρωτής
Δεν ειναι boxset αυτα. Επετειακές επανεκδοσεις λεγονταιΔεν το πρόλαβες τελικά ε?? Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό...
ρε παιδια οι Μπαμπινιώτηδες του φορου μηπως μπορούν να μου εξηγήσουν τι είναι
μα μπέμπε γοζγκόν ικα
(Τι διάολο πρέπει και να το χωρίσω για να το πω...)
προέρχεται από κάποιο συγκεκριμένο άσμα?My babe was gone -ικα
(....που έρχονται μέσα σε boxset?)Δεν ειναι boxset αυτα. Επετειακές επανεκδοσεις λεγονται....
η επαιτειακή πρέπει να έχει το κατι τις παραπάνω της.(....που έρχονται μέσα σε boxset?)
Άρα είχα δίκιο. Προς τι η διόρθωση λοιπόν??Πού να το βάλουν οι δύσμοιροι? Κάτι σε κουτάκι βολεύει.
Μετά τα γκουντμόρνινκα © που μου έκοψες τις προάλλες, τώρα και τα γκουντήβνικα??θα σε κόψω και τα γκουντήβνικα...
ε μα κύριε κομπάδρε αντιβινυλιακός μας βγαίνεις προσφάτωςΆρα είχα δίκιο. Προς τι η διόρθωση λοιπόν??
Μετά τα γκουντμόρνινκα © που μου έκοψες τις προάλλες, τώρα και τα γκουντήβνικα??
Το χοντραίνεις πολύ ρε κουμπάρε....
Ε όχι και "προσφάτως". Ανέκαθεν ήμουν αντιβινυλιακός, αν και γεννήθηκα μέσα στα βινύλια και τα έφαγα στην μάπα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία τα σούταρα όλα και τα αντικατέστησα με CD.? Τα CD πλέον, τα περισσότερα των οποίων έχουν περαστεί στο PC, τα έχω και τα κοιτάω. Και όποτε δεν βρίσκω κάποιο άλμπουμ να κατεβάσω και το έχω σε CD, τρώω κάνα 15λεπτο ώσπου να το βρω στη δισκοθήκη και να το περάσω στο PC.? Μεγάλη ταλαιπώρια λέμε, δεν παλεύεται πλέον.?αντιβινυλιακός μας βγαίνεις προσφάτως
Δεν είσαι οργανωμενοςΕ όχι και "προσφάτως". Ανέκαθεν ήμουν αντιβινυλιακός, αν και γεννήθηκα μέσα στα βινύλια και τα έφαγα στην μάπα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία τα σούταρα όλα και τα αντικατέστησα με CD.? Τα CD πλέον, τα περισσότερα των οποίων έχουν περαστεί στο PC, τα έχω και τα κοιτάω. Και όποτε δεν βρίσκω κάποιο άλμπουμ να κατεβάσω και το έχω σε CD, τρώω κάνα 15λεπτο ώσπου να το βρω στη δισκοθήκη και να το περάσω στο PC.? Μεγάλη ταλαιπώρια λέμε, δεν παλεύεται πλέον.?
Μια χαρά οργανωμένος είμαι, δεν είναι θέμα οργάνωσης. Κι εσύ αν αφήσεις για 2-3 χρόνια τα βινύλια σου χωρίς να τα ψάξεις το ίδιο θα πάθεις. Θα θυμάσαι θέσεις δίσκων στο περίπου, κι αυτό το "περίπου" σημαίνει χάσιμο χρόνου.Δεν είσαι οργανωμενος