Τι μουσική ακούτε τώρα;

Σαμη Παραγκα είπε:
Πουλί κλαρίνο μωρ αδελφάκι μου ναούμ
Πουθενά δεν σε πιάνουμε ρε Σάμη...?

Όσο για την ΕφηΘώδια version, την έχω σε μωβ βινύλιο 220 γραμμαρίων. 150 κομμάτια αριθμημένα κυκλοφόρησαν όλα κι όλα παγκοσμίως, και υπογεγραμμένα από την Έφη.? Πόσα πλήρωσα να το αποκτήσω μη ρωτάς...? 
(αλλά ρώτα τον Dimsonic, το πήρε κι αυτός...?)

μπα...δεν το'χω
Δεν το πρόλαβες τελικά ε??  Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό...

Σαμη Παραγκα είπε:
Άσε τα πειράγματα και πάμε Λιανή άμμο να δούμε Σάσα Μπάστα ΤΩΡΑ
Ενημερωμένο σε βρίσκω στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης (μου).? Ούτε εγώ δεν το ήξερα.

Αλλά και να το ήξερα...? Έχω δει αρκετές Σάσες στην πολυτάραχη ζωή μου, δεν τις παλεύω άλλο.?

Σαμη Παραγκα είπε:
έχω ήδη ενημερώσει να βάλει και mooggggg ο ενορχηστρωτής
Αν μπει M?????g τότε αλλάζει το πράγμα...

Δεν το πρόλαβες τελικά ε??  Δεν πειράζει ρε συ, τουλάχιστον πήρες κάτι εφάμιλλο σε καλλιτεχνική αξία, αυτό το boxset των Beatles που μου'λεγες τις προάλλες. Κάτι είναι κι αυτό...
Δεν ειναι boxset αυτα. Επετειακές επανεκδοσεις λεγονται

Αφιερωμένο σε σένα πιο πάνω γεροξούρα-γεροπαράξενε-αναρχοκομμουνιστομαδούρε....

..που μου έβαλες και new order παναθεμά σε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Το να νομιζεις οτι κανεις επανασταση ακουγοντας punk η οποιαδηποτε μουσικη γενικα, don't do it, ΕΛΕΟΣ

ρε παιδια οι Μπαμπινιώτηδες του φορου μηπως μπορούν να μου εξηγήσουν τι είναι 
μα μπέμπε γοζγκόν ικα

(Τι διάολο πρέπει και να το χωρίσω για να το πω...)

ρε παιδια οι Μπαμπινιώτηδες του φορου μηπως μπορούν να μου εξηγήσουν τι είναι 
μα μπέμπε γοζγκόν ικα

(Τι διάολο πρέπει και να το χωρίσω για να το πω...)

My babe was gone -ικα

(....που έρχονται μέσα σε boxset?)
η επαιτειακή πρέπει να έχει το κατι τις παραπάνω της.

Πού να το βάλουν οι δύσμοιροι? Κάτι σε κουτάκι βολεύει.

(εσύ πολύ με τσιγκλάς προσφάτως, θα σε κόψω και τα γκουντήβνικα... - ΔΙΚΟ μου αυτό ΣΑΜΗ)

Πού να το βάλουν οι δύσμοιροι? Κάτι σε κουτάκι βολεύει.
Άρα είχα δίκιο. Προς τι η διόρθωση λοιπόν??

θα σε κόψω και τα γκουντήβνικα...
Μετά τα γκουντμόρνινκα © που μου έκοψες τις προάλλες, τώρα και τα γκουντήβνικα??

Το χοντραίνεις πολύ ρε κουμπάρε....

Άρα είχα δίκιο. Προς τι η διόρθωση λοιπόν??

Μετά τα γκουντμόρνινκα © που μου έκοψες τις προάλλες, τώρα και τα γκουντήβνικα??

Το χοντραίνεις πολύ ρε κουμπάρε....
ε μα κύριε κομπάδρε αντιβινυλιακός μας βγαίνεις προσφάτως

αντιβινυλιακός μας βγαίνεις προσφάτως
Ε όχι και "προσφάτως". Ανέκαθεν ήμουν αντιβινυλιακός, αν και γεννήθηκα μέσα στα βινύλια και τα έφαγα στην μάπα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία τα σούταρα όλα και τα αντικατέστησα με CD.? Τα CD πλέον, τα περισσότερα των οποίων έχουν περαστεί στο PC, τα έχω και τα κοιτάω. Και όποτε δεν βρίσκω κάποιο άλμπουμ να κατεβάσω και το έχω σε CD, τρώω κάνα 15λεπτο ώσπου να το βρω στη δισκοθήκη και να το περάσω στο PC.?  Μεγάλη ταλαιπώρια  λέμε, δεν παλεύεται πλέον.?

Ε όχι και "προσφάτως". Ανέκαθεν ήμουν αντιβινυλιακός, αν και γεννήθηκα μέσα στα βινύλια και τα έφαγα στην μάπα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γι αυτό με την πρώτη ευκαιρία τα σούταρα όλα και τα αντικατέστησα με CD.? Τα CD πλέον, τα περισσότερα των οποίων έχουν περαστεί στο PC, τα έχω και τα κοιτάω. Και όποτε δεν βρίσκω κάποιο άλμπουμ να κατεβάσω και το έχω σε CD, τρώω κάνα 15λεπτο ώσπου να το βρω στη δισκοθήκη και να το περάσω στο PC.?  Μεγάλη ταλαιπώρια  λέμε, δεν παλεύεται πλέον.?
Δεν είσαι οργανωμενος

Δεν είσαι οργανωμενος
Μια χαρά οργανωμένος είμαι, δεν είναι θέμα οργάνωσης. Κι εσύ αν αφήσεις για 2-3 χρόνια τα βινύλια σου χωρίς να τα ψάξεις το ίδιο θα πάθεις. Θα θυμάσαι θέσεις δίσκων στο περίπου, κι αυτό το "περίπου" σημαίνει χάσιμο χρόνου.

Αλφαβητικά είναι 

Τα cd μονο στο κατω πατωμα τα μπερδεψε η γυναίκα μου αλλα τ εχω ριπαρει ουτως ή αλλως.

Αν και συνηθως τα ακούω απ το τινταλ.

Μια φορα τη βδομαδα αναβω τις σιντιερες γιατι αν δεν παιξουν θα πιασουν μαμουνια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back