Τι μουσική ακούτε τώρα;

Πώς το είπες αυτό?
Αγουόρι με, είναι τυχαία η τεράστια και απύθμενη αγάπη που σου έχω; ?

Είσαι στο μυαλό μου λαίμαι...

Θέλω να δηλώσω δε ότι (IMHO) ότι ο Norum είναι λιγάκι under estimated κιθαρίστας.

Πάντως δι εμέ τις καλύτερες κιθάρες του τις έπαιξε στο up from the ashes- λατρεύω τον δίσκο και τη φωνή του Don...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αγουόρι με, είναι τυχαία η τεράστια και απύθμενη αγάπη που σου έχω; ?

Είσαι στο μυαλό μου λαίμαι...

Θέλω να δηλώσω δε ότι (IMHO) ότι ο Norum είναι λιγάκι under estimated κιθαρίστας.

Κι εγώ ρε φίλε σου έχω τρελή αγάπη. ?

Και σου αφιερώνω το κάτωθι (είναι γραμμένο για τον Gary Moore μετά τον θάνατό του), από έναν ακόμα πιο under estimated κιθαρίστα, που κάποτε ήταν shreder, αλλά μετά είδε το φως το αληθινό.

Το κομμάτι είναι υπέροχο- δεν το γνώριζα αυτό αγόρι- και αυτό που εισέπραξα είναι ότι μεταξύ άλλων, πρέπει να του αρέσει ο Beck...

tsi popis leme... απ΄όλα έχει ο μπαξές... ν'ωραίοι Στράτε...??

Λέω να το συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο φίλτατος @npap χθες.

Ένα πραγματικά fusion/prog power trio με μουσικάρες.

Ψάξε για Cosmosquad και θα πάθεις πλάκα.
Που πας και τους βρίσκεις; Άκουσα αυτά που ανέβασε ο Npap, μετά τα δικά σου, και ύστερα έψαχνα τα... υπογλώσσια ?

Θελοντας να κάνω χιούμορ.  λέω στον κουμπάρο μου ότι βρίσκεσαι στο καλύτερο bar της πόλης γιατί

απολαμβάνοντας το ποτό της αρεσκείας σου αυτό που θέλεις να ακούσεις

μπορείς ταυτόχρονα και να το αγγίξεις.

Σήμερα έκλεισα σπίτι για σπουδές στην Πάτρα στον  γιο μου σε μια πόλη που πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια

Σε ένα κόσμο που όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται  δια της πλαγίας οδού και με μηδενικό ρίσκο θα μπορούσα άνετα να έχω άνετα τουλάχιστο 3.5 μύρια ευρώ αντί αυτού προτίμησα το Rock n Roll όπως πάντα όχι μόνο δεν το πλήρωσα αλλά ανταμείφθηκα από αυτό.

Το ότι οι οι γυναίκες μπορούν να σου πάρουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή είναι

γνωστό σε όλη την οικουμένη και όλο αυτό για ένα

Trust in  me οπότε close your eyes and just relax.

Red alert λαίμαι... Στα άρματα ωρέ... ?

Θεοί, το κενό που άφησαν δεν θα μπορέσει να το αναπληρώσει καμία μπάντα στον χώρο του prog.  

Γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά και πολιτικοοικονομικά μηνύματα βλέπω @Terry RoscoeBeck5... τους πρόλαβε βέβαια ο Κιούμπρικ.. 

Ωραίοι πάντως αν και πολύ '80s ντύσιμο και κούνημα..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back