Τι μουσική ακούτε τώρα;

τους πρόλαβε βέβαια ο Κιούμπρικ.. 
Ε, η επιρροή είναι προφανής... 

Dr strangelove.jpg

Και ένα τελευταίο πριν πάμε για ύπνο...

Είναι μεγάλη αγάπη και τεράστιο απωθημένο που δεν τους είδα live...

Η κορυφή τους κατ' εμέ.

Αφιερωμένη στον τιτανοτεράστιο ογκόλιθο!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άντε κι ένα νότιο.

Φίλος, έχω βαρέσει το κεφάλι μου που όποτε ερχόντουσαν Ευρώπη έλεγα, θα έρθουν πιο κοντά, μια Ιταλία να πάω... 

Τελευταία φορά (πριν χρόνια) στο παρά 5 δεν πήγα Άμστερνταμ να τους δω. Fuck it ή ο γένονε, γέγονε...

Έμεινε η μαγεία...

Ναι το 2112 είναι κορυφή, αλλά αυτό λατρεύω στους Rush είναι αυτό το diversity στη μουσική τους, αυτή η στροφή που έκαναν ανά δεκαετία. Δες πχ, τα συνθο80's...

We are the Priests Of the Temples of Syrinx   ?

Και ένα τελευταίο για τον brother in arms Gvour- Γιώργο μας λείπεις παντοιοτρόπως ?

Indeed!!!

Αυτό για τον Γιώργαρο, τον αδερφό μου, κι ας μην βλέπει.

Λοιπόν επειδή δουλεύω σκληρά το ΣΚ (για την ενημέρωση σας) και ξέρω ότι αρέσει στον κουμπάρο σου, πάμε φινάλε με αυτό και buenas noches...

Πάω βόλτα στα βουλεβάρτα.

Καληνύχτα σας.

10 ώρες πριν, npap είπε

Το κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο.

Αλλά ΤΙ ΣΟΛΑΡΑ είναι αυτή!!!!!

Ηχάρα και φραζάρισμα απίστευτο!!!!!!

Το κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο.

Αλλά ΤΙ ΣΟΛΑΡΑ είναι αυτή!!!!!

Ηχάρα και φραζάρισμα απίστευτο!!!!!!

Jared James Nichols... αλλά έτσι συμβαίνει Στράτε μου και κάθε φορά που η εμπνευσμένη ουσία της έκφρασης υπερκεράζει την συνήθως ανούσια ναρκισσιστική "φλυαρία" της κιθαριστικής ράτσας...?

παρεμπιπτόντως πάρα πολύ ωραίο όλο του το νέο άλμπουμ με κόσμο και κοσμάκη πέραν του Nichols (WARREN HAYNES, JOE BONAMASSA, JOSH SMITH)... άκου το slide σόλο του Haynes στο ομώνυμο... την έχω καταβρεί...?

Στις 24/9/2022 στις 9:48 ΠΜ, npap είπε

Τι σούπερ τριπάκι είναι αυτό το κομμάτι... Από τις πρώτες νότες με έβαλε σε ένα αμάξι, σε μια ατελείωτη ευθεία σε μια καλιφορνέζικη έρημο και με πήγε ?

Στα καπάκια θα ήθελα το play list να έχει 29 palms και big log- και περισσότερα χιλιόμετρα μπροστά μου.

Και που να σου βάλει και Μάλμστην δηλαδή ...
Όχι τώρα... Έχω κολλήσει με αυτό το σούπερ ουάοοοο που ανέβασε ο npap. Τέλειο απ' όλες τις απόψεις και πράγματι, αυτό που είπες για το σόλο, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Απλά φανταστικό. ?

Το ακούω και το ξανά ακούω

Αυτό σε συνέχεια του without your love, με many thanks στον npap που μας έβαλε στο "κόλπο" ? με τον Jimmy Hall

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back