Τι μουσική ακούτε τώρα;

Ίσως το πιο ψυχεδελικό album του γερμανικού prog με ξεκάθαρες μουσικές αναφορές στις ψυχεδελικές ουσίες της εποχής.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusion & npap με καθαρίσατε εντελως.

Και για το  το for the the last time sto άλσος τησ Νεας Σμύρνης το έπαιξε κάποιος

Ακης όσο πιο πιστά μπορούσε  όπως ο Γιάννης γνωστός  jazz πλέον κόντρα μπασιστας

έπαιξε σε ενα  fender mustang bass to Submision τον Sex Pistols

Aυτα τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω.

fusion & npap με καθαρίσατε εντελως.

Και για το  το for the the last time sto άλσος τησ Νεας Σμύρνης το έπαιξε κάποιος

Ακης όσο πιο πιστά μπορούσε  όπως ο Γιάννης γνωστός  jazz πλέον κόντρα μπασιστας

έπαιξε σε ενα  fender mustang bass to Submision τον Sex Pistols

Aυτα τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω.
Παιδάκια ήμασταν και  είμαστε  ακόμα στη ηλικία πού είναι ο γιος μού τώρα

Παιδάκια ήμασταν και  είμαστε  ακόμα στη ηλικία πού είναι ο γιος μού τώρα
Τα  κατακρίνουμε αλλά τραβάνε μεγάλο ζόρι . Τον δικό μου πριν ένα χρόνο δίπλα από το Άλσος της Νέας Σμύρνης τον ξάπλωσαν χάμω (εξευτελιστικό) και του πήραν το κινητό και 20 ευρώ.

Και όπως είπε ο Βίκτορας Ουγκώ

<Φιλοι μου δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι όπως δεν υπάρχουν κακά φυτά

Υπάρχουν μόνο κακοί καλλιεργητές>

Αυτός έπαιζε κιθάρα στους ΑΒΒΑ και τον είδα live @ Malmo. Θα σέβεστε.

Λοιπόν, υπέκυψα και εγώ στην... πχιότητα, αλλά σε συνδυασμό με ποζεριά. Το αποτέλεσμα φοβερό ?

Λοιπόν, υπέκυψα και εγώ στην... πχιότητα, αλλά σε συνδυασμό με ποζεριά. Το αποτέλεσμα φοβερό ?

Από την αρχή αναρωτιώμανε αν θα κάνει και το σόλο με το τρομπόνι ασούμε. :classic_tongue:

Από την αρχή αναρωτιώμανε αν θα κάνει και το σόλο με το τρομπόνι ασούμε
Έκανε και το μπουμπούνισε... Πάντως γουστάρω (και) τον πιανίστα που (σχεδόν) έπαιξε το σόλο του Norum.

Πάντως γουστάρω (και) τον πιανίστα που (σχεδόν) έπαιξε το σόλο του Norum.

Αυτό το σόλο εννοούσα.

Αν το έκανε με το τρομπόνι .... εντάξει, "έχει και θεός απάνω" έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου κάποτενες.

Και μετά το πέρας μιας υπέροχης νεκρολογίας για την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, μια μπύρα και αυτό...

Ίσως το ωραιότερο σόλο του  Norum...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back