Τι μουσική ακούτε τώρα;

Και μιας και είδα τον Ιάκωβο στο προηγούμενο βίντεο ας βάλω και μια άλλη μπάντα στην οποία πέρασε από τις τάξεις της. Αν και δεν παίζει σε αυτό το δίσκο.

Ωραία διασκευή.Αναρωτιέμαι ποιος να έκανε την παραγωγή

Απίστευτος δίσκος γενικά και κομματάρα συγκεκριμένα

Με πήρε τηλέφωνο ο Παράγκας και μου λέει: Βάλτους ένα που θα σου πω, να μάθουν πως παίζεται το punk...

Και πως το λένε ρε μάστορα;

Η οδός της σήψης, μου απαντά.  ;D

Οπότε, για όποιον ενδιαφέρεται, ένα punk σεμινάριο από τον αγνό και πρωτόλειο καλλιτέχνη, ο οποίος βασανίζει μια stratocaster. Το έτος είναι 1983.

Listen at your own risk...

ΥΓ: Μιλάμε για πολύ punk ο βρωμοπάνκης, ιδιαίτερα στο part III της σύνθεσης  ;D

Τρεις εκπληκτικοί μουσικοί, ο Brett Garsed στην κιθάρα, ο Ric Fierabracci στο μπάσο (εκπληκτικός μπασίστας και με ηχάρα), και ο φοβερός Joel Taylor στα τύμπανα σε μια power trio εμφάνιση που σκοτώνει.

https://www.youtube.com/watch?v=dbMsOglkdYM

Την ανακάλυψα πρόσφατα. Ναι, ντρέπομαι λίγο αλλά δεν χάνω και τον ύπνο μου. Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις new old stock διαμάντια.

Εδώ αν δεν ήξερα, θα ορκιζόμουν ότι είναι η Grace Slick η οποία το είπε (φυσικά) κι αυτή μετά από μερικά χρόνια:

Don't worry about a thing

'Cause every little thing gonna be alright

Singing' don't worry about a thing

'Cause every little thing gonna be alright

Rise up this mornin'

Smiled with the risin' sun

Three little birds

Pitch by my doorstep

Singin' sweet songs

Of melodies pure and true

Saying', (this is my message to you)

Υπαρχουν πολλες δεκαδες εκτελεσεις απο το nobody... στο tube που σκοτωνουν  αλλα αυτη κοβει κωλους.κανονικα ομως(και τα ηπατα μου κοπηκαν ;D):

Τρελά παιξίματα από τους Richard Hallebeek/Gary Husband/Jimmy Johnson/Peter Fernandes/Jason Roze.

πάρε και μια juicy εκτέλεση από τον MT για κάλο ξύπνημα...

npap είπε:
πάρε και μια juicy εκτέλεση από τον MT για κάλο ξύπνημα...
Ότι χρειαζόμουν!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back