αγαπημένο ντουέτο της γυναίκας μου Γεώργιε και γω πολύ θαθελα να τις έχω κόρες... :angel: ;Dgvour είπε:Εκτακτες ειναι Νικο.
Μου προτεινε μετα το βιντ σου το απο κατω το οποιο ειναι δικο τους και πολυ ομορφο.
όντως... αν και εγώ θα τον έχανα έτσι κι αλλιώς (οπότε μπορεί να με συμφέρει η αναβολή), σε καταλαβαίνω...gvour είπε:Μεγαλη πικρα,αντι να'μαστε στο Crow σημερα και να βλεπουμε τον μεγιστο,τωρα απο τα βιντεα μονο.Τι ακυρο φαγαμε ρε γμτο![]()
Καλημερουδια.npap είπε:αγαπημένο ντουέτο της γυναίκας μου Γεώργιε και γω πολύ θαθελα να τις έχω κόρες... :angel: ;D
τελευταία το paint it black το ακούω μόνο από αυτές... 8)
mauromouris είπε:Τι εκτέλεση !!!
Όχι δεν έχεις, γιατί όντως ισχύει αυτόnpap είπε:ή εγώ έχω καταντήσει τόσο γεροπαράξενος από τώρα?... καλά παίζει κι αυτό... 8)![]()
;Dοι ατσούμπαλες δυναμικές στο παίξιμο του Brooker στο πιάνο, σε κοντράστ με την ορχήστρα πίσω του... σαν να πετάει ατάκτως βότσαλα στην λίμνη παίζει ο φουστης...
να απολογηθώ τότε... η αλήθεια είναι ότι από τα 20μου που ασχολήθηκα ενεργά πλέον με την ηχοληψία, έχω να απολαύσω ανέμελα μουσική χωρίς αντανακλαστική κριτική στάση περί εκτέλεσης, παραγωγής και μέσου αναπαραγωγής... και είναι βασανιστικό ενίοτε...mauromouris είπε:Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει μέχρι που το είπες.![]()