Τι μουσική ακούτε τώρα;

Έλα μ@υνί στον τόπο σου

Ο ένας, ο γεροντογιαπης, έχει μπλέξει με κάτι swot analysis (και παίρνει και άριστα_μπράβο απο τον yameth), ο άλλος βανει DK, ο Καταρρακτης δεν βλέπει STAR...

Δεν πάμε καλα μέσα... (ενώ έξω, ε?)

Βλαχομπαρόκ παπούδια πε το παίζουν πανκ τζόβενα, ταύτο είθτε λαίμαι γερομπαμπαλίδες

Α ρε Χούλιο, έφυγες νωρίς νενές

Που είσαι ρε Στράτο να βάλεις μια τάξη.....ξεφύγαμε.... ::)  [soundcloud]

[/soundcloud]

cigaret13 είπε:
Που είσαι ρε Στράτο να βάλεις μια τάξη.....ξεφύγαμε.... ::) 
Καλός με ακούγεταινε ούτος ο Στράτος, κρίμαι που ο Χούλιος έφυγενενε νωρίσε

Samy (ή όποιος κι αν είσαι.... ::)) σεμνά....... θα πλακώσουν οι mods και θα κλειδώσουν το θέμα.... ::)

Να προτείνω κάτι για δείπνο στον Καταρράκτη...

65120124_1174_paidakia-kotopoylo-me-portokali-thumb-large.jpg

και να σας χαιρετήσω...

όποιος μελέτησε το star και με έκανε και το άνοιξα αυτή την αποφράδα στιγμή του πέμπτου φανερού ρανδεβού, να του καεί το βίδεον (ελπίζω να μην έχεις  ;D)...

α ρε κόσμε τέλει(ωμέν)ε.... :-[

npap είπε:
να του καεί το βίδεον (ελπίζω να μην έχεις  ;D)...
Χωρίς πλάκα, έναν μόνο ξέρω που παρακολουθεί ταινίες ακόμα από βιντεοκασέτα..... ::) ;)

Dinosp είπε:
Να προτείνω κάτι για δείπνο στον Καταρράκτη...
Ωραιο, αλλα...Μολις εβαλα στον φουρνο για ζεσταμα ενα τεραστιων διαστασεων κομματι μουσακα. :P Βραδυ βλεπεις, να φαω κατι ελαφρυ... ;DΠαω για ενα γρηγορο ντουζ, και μετα μασα βλεποντας τον Νικολακη με τον Ηγετη μας στο STAR.
e_Nikos_tv.gif

cigaret13 είπε:
Χωρίς πλάκα, έναν μόνο ξέρω που παρακολουθεί ταινίες ακόμα από βιντεοκασέτα..... ::) ;)
αυτός δικαίως μένει πάντα στο απυροβ(ό)λητο (που να βρίσκεις κολτ την σήμερις)... ;D

κι αργότερα κι αργότερα, ήρθανε δύο (2) κότερα

Αλλα δεν βαριέσαι

Sooner or later... who gives a shit

Waterfall-K είπε:
Ωραιο, αλλα...Μολις εβαλα στον φουρνο για ζεσταμα ενα τεραστιων διαστασεων κομματι μουσακα. :P Βραδυ βλεπεις, να φαω κατι ελαφρυ... ;D

Παω για ενα γρηγορο ντουζ, και μετα μασα βλεποντας τον Νικολακη με τον Ηγετη μας στο STAR.
e_Nikos_tv.gif
Μουσακά ρε θηρίο- και μάλιστα τέτοια εποχή; Άξιος. Λατρεύω μουσακά.

Τον ηγέτη μας, ας τον καλύτερα. Θα σου δημιουργήσει μια ακαταμάχητη ανάγκη να πετάξεις κάτι βαρύ στην τηλεόραση- και δεν εποχή για έξοδα.

https://www.youtube.com/watch?v=biXnwOMznkg

μόλις δήλωσε ότι "έχει οργή μέσα του"...

ρε άντε στα διάλα... δεν περιγράφω άλλο.... κάηκε και το βίντεο του Ντίνου και την tv ακόμα δεν την ξεχρέωσα... (παρότι μου την πουλήσανε για smart δεν κλείνει μόνη της οπότε κινδυνεύει από την δική μου οργή)...  >:(

πάω να δω marie avgeropoulos μήπως και καλμάρω... 8)

χαιρετώ την ομήγυρη (και τους απαγωγείς)...

npap είπε:
πάω να δω marie avgeropoulos μήπως και καλμάρω... 8)
Σου έχω καλύτερο για αυτή την ώρα: Mayday στο Μακεδονία TV.

Λατρεμένο δικό μου και του Νέστορα.  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λατρεμένο δικό μου και του Νέστορα.  ;D
Ένας δήμαρχος να υπογράψει το σύμφωνο συβίωσης λαίμαι ΤΩΡΑ στα πεδοια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back