Καλός με ακούγεταινε ούτος ο Στράτος, κρίμαι που ο Χούλιος έφυγενενε νωρίσεcigaret13 είπε:Που είσαι ρε Στράτο να βάλεις μια τάξη.....ξεφύγαμε.... :![]()
Σα δε νδρέπεσαι γερομπαμπαλή πανκ, αύριο το πορνό με τη σύζυγο δι αγοράν ΧαμουνδDinosp είπε:και να σας χαιρετήσω...
Χωρίς πλάκα, έναν μόνο ξέρω που παρακολουθεί ταινίες ακόμα από βιντεοκασέτα..... :npap είπε:να του καεί το βίδεον (ελπίζω να μην έχεις ;D)...
Ωραιο, αλλα...Μολις εβαλα στον φουρνο για ζεσταμα ενα τεραστιων διαστασεων κομματι μουσακα.Dinosp είπε:Να προτείνω κάτι για δείπνο στον Καταρράκτη...
αυτός δικαίως μένει πάντα στο απυροβ(ό)λητο (που να βρίσκεις κολτ την σήμερις)... ;Dcigaret13 είπε:Χωρίς πλάκα, έναν μόνο ξέρω που παρακολουθεί ταινίες ακόμα από βιντεοκασέτα..... :![]()
![]()
Μουσακά ρε θηρίο- και μάλιστα τέτοια εποχή; Άξιος. Λατρεύω μουσακά.Waterfall-K είπε:Ωραιο, αλλα...Μολις εβαλα στον φουρνο για ζεσταμα ενα τεραστιων διαστασεων κομματι μουσακα.Βραδυ βλεπεις, να φαω κατι ελαφρυ... ;D
Παω για ενα γρηγορο ντουζ, και μετα μασα βλεποντας τον Νικολακη με τον Ηγετη μας στο STAR.![]()
Σου έχω καλύτερο για αυτή την ώρα: Mayday στο Μακεδονία TV.npap είπε:πάω να δω marie avgeropoulos μήπως και καλμάρω... 8)
Ένας δήμαρχος να υπογράψει το σύμφωνο συβίωσης λαίμαι ΤΩΡΑ στα πεδοιαTerry RoscoeBeck5 είπε:Λατρεμένο δικό μου και του Νέστορα. ;D