- Πόντοι
- 2,878
Αυτό (Τhunder) μόλις το δει ο Gvour θα κάνει πανηγύρι ;Dgeodimitri είπε:Terry με έφτιαξες βραδιάτικα... 8) 8) 8)
Πάρε μια καλή pozerιά 8)
Αυτό (Τhunder) μόλις το δει ο Gvour θα κάνει πανηγύρι ;Dgeodimitri είπε:Terry με έφτιαξες βραδιάτικα... 8) 8) 8)
Φίλος αν τα ξέρεις τα παιδιά, να τους κάνεις δώρο ένα κουρδιστήρι ;D ;D ;Dmustafank είπε:πίσω ποζέρια και σας έφαγα....![]()
![]()
![]()
έλα, έλα το καλοκαίρι στο λάιβ...΄ ;D ;D ;Dgeodimitri είπε:Συνεχίζω ακάθεκτος!!! ;D ;D ;D
Φίλος... Α) κόψε την παρέα με τον Παράγκα. Β) Αυτοί παίζουν καλά για πανξ ;Dmustafank είπε:πανκ, λαίμαιιιιιι ;D ;D ;D ;D
Στρώνεις σγα σγα ταγάρι ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Α yeahhhh πάμε τότε τον ύμνο;D ;D
Δια τον λούτσο αι μουσικές προτιμήσεις σου ;Dsamy paraga είπε:Στρώνεις σγα σγα ταγάρι ;D ;D ;D
Μα όλους τους έχει διαφθείρει αυτός ο Παράγκας; ;Dgvour είπε:@παραγκας
Αφεντικο μην ξεχνας τα δωρα μας. ;D
Να βαλω κατι απ'τον φιλο μου τον Λουη?
Τελικά είναι το ''εύκολο καρπουζάκι'' διεφθαρμένοι χαμουτζίδες, αυτό και τα ΄΄μεταξωτά'' χρωστάτε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μα όλους τους έχει διαφθείρει αυτός ο Παράγκας; ;D
Τελικά πρέπει να έχω μείνει ο τελευταίος ποζεράς σε αυτή τη χώρα ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Οι αγαπημένοι μου πάνκηδες.