- Πόντοι
- 4,208
Be careful what you wish for. 8)cigaret13 είπε:Έλα να ξυπνάμε.....
https://www.youtube.com/watch?v=j9xOomYyLI8
Be careful what you wish for. 8)cigaret13 είπε:Έλα να ξυπνάμε.....
cigaret13 είπε:ακούσουμε όμως τώρα έναν θρύλο.....8)[/left]
Πως είχα την εντύπωση ότι είστε σειρές....;npap είπε:yeap... από μικρό παιδί
Yeap μόνος.cigaret13 είπε:Στράτο να ξυπνήσουμε είπαμε...... Μόνος είσαι σπίτι....;
μια κρίσιμη 5ετία (κοτζαμ εφηβεία) διαφορά έχομεν...cigaret13 είπε:Πως είχα την εντύπωση ότι είστε σειρές....;
Ναι βρε ξέρω, πλάκα κάνω...Τον πρωτοείδα το '85 (με τους Blues Gang) στο Παραρλάμα, Θεσ/νίκη και από τότε θερμός οπαδός 8)npap είπε:μια κρίσιμη 5ετία (κοτζαμ εφηβεία) διαφορά έχομεν...
αφιερωμένο σε αυτόν...
Άντεξες?cigaret13 είπε:Στράτο, καλυτερεύεις...
Αναξίμανδρε παιδί μου, άντε κοιμήσου, αύριο έχεις να ανοίξεις το μαγαζί λαίμαι ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Κρίμα το όνομα που κουβαλά....
που πα ρε Στράτε.. προειδοποία λαιμαι να χαμηλώσω...fusiongtr είπε:Αυτό σου κάνει (αν αντέξεις...)? ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dnpap είπε:που πα ρε Στράτε.. προειδοποία λαιμαι να χαμηλώσω...
παραλίγο να έχουμε παράπλευρες απώλειες... ολόκληρο ποτήρι μου πέταξε η Σοφία (ευτυχώς πλαστικό και άδειο γιατί με πέτυχε)...:
8)
;D ;D ;D Άλλη φορά Mr Paraga να δίνεις και το bpm για να "κανονίσω" την ταχύτητα. Όχι να τα λέμε γρήγορα και να μας κόβεις....και να βγαίνουμε σαν ρομπότ.....Έχουμε και μιαν υπόληψη σ'αυτήν την κενωνια. 8)samy paraga είπε:Αναξίμανδρε παιδί μου, άντε κοιμήσου, αύριο έχεις να ανοίξεις το μαγαζί λαίμαι ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dnpap είπε:κι άντε να μετρήσουμε και τις χαραμάδες με αυτούνο εδώ...
Ε αφού τον άκουσες, άντε κοιμηθείτε τώρα μπαρμπάδες ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ακούστε και τον ΥΠΝΟ τώρα.