W
Πολύ καλόsamy paraga είπε:Αν αξίζει κάτι απ αυτό το θκατοπόρδουμε , είναι πως ακούεις και κάποιους που γράφουν μουσική λαίμαι
Ότι ο Cipollina έχει πεθάνει απ'το '89 το'ξερα.Ότι ο Νίκος Χ'νικολάου σχετίζεται με κάτι το σοβαρό it's new to me. ;D ;D ;D Ο μόνος σοβαρός Νίκος που μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την ώρα ήταν ο Gravenites εξού και το κομμάτιWaterfall-K είπε:Tι δεν καταλαβαινομαστε ωρε Magna? Απο μενα θα μαθεις οτι ο παραπανω εχειαπο το 1989? ;D![]()
Λυπαμαι αν δεν το ηξερες και σου ηρθε αποτομα. 8)
Linda εσύ.....; :Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:[flash=200,200]
Αλεξης, χαρηκα. Μας αρεσει γιατι μας δημιουργει αισθηματα που δεν ειχαμε πριν τον ακούσουμε.cigaret13 είπε:Linda εσύ.....; :;D Πως σας αρέσει ο Yanni ρε παιδιά;
![]()
Καμιά martin;Dinosp είπε:- ο Τζώνης παίζει καλα μια ακουστική που δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ειναι...
Για πες και σε μας τους νέουςDinosp είπε:Πάντως Φώτη, αυτο που ανακάλυψα ειναι πως κανένας δεν παίζει το ballad of a thin man καλύτερα απο μενα...
1| Χcigaret13 είπε:Για πες και σε μας τους νέουςαυτό το F#aug5/Bb (2ο ακόρντο στους στίχους) πως το πιάνεις....;
;D
Μάλιστα.....Πως φαίνεστε εσείς οι σπουδαγμένοι ρε παιδί μου.....VangelisV είπε:1| Χ
2| 3 D ή Cx
3| 3 A# (3η μεγαλη)
4| 4 F# (τονικη)
5| 5 D ή Cx (aug5)
6| 6 Bb
Eπειδη ομως το Bb ειναι η ιδια νοτα με την Α# καλλιστα η συγχορδια θα μπορουσε να γραφτει F#aug5/A#
Υπαρχει και αλλος τροπος να παιχτει αλλα βρηκα οτι αυτος ειναι ο πιο ευκολος δαχτυλισμος και ακουγεται και πιο ωραια σε σχεση με τους αλλους. ;Dcigaret13 είπε:Μάλιστα.....Πως φαίνεστε εσείς οι σπουδαγμένοι ρε παιδί μου.....;D
Αν εισαι ερωτευμένος με το κομμάτι όλοι οι "δαχτυλισμοι" ωραία ακούγονταιVangelisV είπε:Υπαρχει και αλλος τροπος να παιχτει αλλα βρηκα οτι αυτος ειναι ο πιο ευκολος δαχτυλισμος και ακουγεται και πιο ωραια σε σχεση με τους αλλους. ;D