Τι μουσική ακούτε τώρα;

Κοίτα τώρα τι μου στέλνουν νυχτιάτικα στο Viber...
Καταρχάς το λατρεμένο DX 7 και ακολούθως μια πλειάδα fusion πουρουπουπούδων που γαζώνουν...
ΥΓ: Ωραίος ο κιθαρίστας, αλλά κόβε βρε καλό μου τις χορδές, θα σου βγάλουν κάνα μάτι... 😄

Κοίτα τώρα τι μου στέλνουν νυχτιάτικα στο Viber...
Καταρχάς το λατρεμένο DX 7 και ακολούθως μια πλειάδα fusion πουρουπουπούδων που γαζώνουν...
ΥΓ: Ωραίος ο κιθαρίστας, αλλά κόβε βρε καλό μου τις χορδές, θα σου βγάλουν κάνα μάτι... 😄

Αλήτες , αδιάβαστοι .
Μόνο παρεστιγμένα παίζουν και προσπαθούν να βάλουν όλες τις νότες σε ένα μέτρο.

Trip hop στην πιο πρωτόγονη μορφή του, χωρίς τραγουδίστρια, μόνο λούπες και breakbeat, ή κάποιος θα πει ''πήρε ένα κομμάτι και του έβγαλε τα μάτια''... Frenic από το Bristol

Frenic - Alright

Al Green - Free At Last

Σήμερα το μενού έχει Big Head Todd and the Monsters (με μια μικρή παύση για τον συντοπίτη Frenic απο πάνω)

Μου άρεσε πολύ αυτή της η διασκευή - το κομμάτι είχε potentials ούτως ή άλλως. Δυστυχώς (για τα δικά μου γούστα πάντα), την Vemily την ανέλαβε η Panik Records έκτοτε, και έκανε στροφή τόσο σε ρεπερτόριο όσο και αισθητικά.

Μου άρεσε πολύ αυτή της η διασκευή - το κομμάτι είχε potentials ούτως ή άλλως. Δυστυχώς (για τα δικά μου γούστα πάντα), την Vemily την ανέλαβε η Panik Records έκτοτε, και έκανε στροφή τόσο σε ρεπερτόριο όσο και αισθητικά.

Λυπάμαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να βλέπουν τον κόσμο όπως τον περιγράφει αυτό το τραγούδι. Συμφωνώ με πολλά από αυτά που πρεσβεύουν οι αριστεροί, (η άλλη μεριά του φάσματος με κάνει να θέλω να πέσω στο σίσα) αλλά ο τρόπος που έχουν τακτοποιήσει τον κόσμο στη θεωρία στους οι αριστεροί δεν με εκφράζει, με λυπεί

Λυπάμαι όταν βλέπω νέους ανθρώπους να βλέπουν τον κόσμο όπως τον περιγράφει αυτό το τραγούδι. Συμφωνώ με πολλά από αυτά που πρεσβεύουν οι αριστεροί, (η άλλη μεριά του φάσματος με κάνει να θέλω να πέσω στο σίσα) αλλά ο τρόπος που έχουν τακτοποιήσει τον κόσμο στη θεωρία στους οι αριστεροί δεν με εκφράζει, με λυπεί

Κάνεις λάθος ανάγνωση. Είναι σαν το παρακάτω, απλά πιο σύγχρονο

1757422911783.png

Κάνεις λάθος ανάγνωση. Είναι σαν το παρακάτω, απλά πιο σύγχρονο

Προβολή συνημμένου 51861
Ναι καταλαβαίνω αλλά η ορολογία με παραπέμπει

η κοπέλα έχει ωραία χροιά και η φωνή της μπορεί αν γίνει χαρακτηριστική αν πει ωραία τραγούδια

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back