- Πόντοι
- 2,368
Και με Jazzmaster
Καλα με τετΓια ΦΩΝΑΡΑ που εχει ο τυπος και με Κramer να επαιζε τον προΣλαμΒανα
Και με Jazzmaster
κορεκτεντ ?Ωραίο πράγμα ναέχεις μια γλώσσα και με ένα τραγούδι στη γλώσσα σου να απευθύνεσαι σε καμιά 20ριάτραγουδας στην ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑχώρες.κακα τα ΠΣΕΜΜΑΤΑ μονο ετσι εισαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και αγγιζεις τον κΟζμο
δεν φτάνει ούτε στο μικρό δάχτυλο τον μυθικό Javier Solis
Εμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη.Βλέπω στο πέρασμα του χρόνου κάτι αλτέρνατιβ του στυλ Σέλτερ και καταντάνε χειρότερα κι από ΣΦ που φαντάζομαι έχει Γιαπωνέζα πεθερά , η ο Σερ που έχει Σουηδό πεθερό
Δε βαριέσαι, θα τη παλέψουμε κι ας είναι χαμένη η μάχη ΚΑΙ ο πόλεμος
Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι ΠανκΕμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη.
Και φυσικά τα ανακατεύω όλα και στο μούλτι αν τα θελει κάποιος βελουτέ (που ειναι και το συνηθέστερο).
Μένω μακριά από το μέταλ, το πανκ και το φανκ (δεν το εχω με τίποτα απο τα 3).
Μας χρωστάς γλωσσολογική ανάλυση σε αυτό τον όρο.Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι Πανκ
Θα φάτε ΠΑΝΚ
1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ένας από τους σπουδαιότερους δίσκους της Ροκ
mybabywasgone....Μας χρωστάς γλωσσολογική ανάλυση σε αυτό τον όρο.
Ετοιμολογία, ρίζα και παρελκόμενα
Hidden in plain sight ε?mybabywasgone....
(εχω περάσει απο αυτή τη φάση)
με τίποταHidden in plain sight ε?