• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τι μουσική ακούτε τώρα;

Ωραίο πράγμα να έχεις μια γλώσσα και με ένα τραγούδι στη γλώσσα σου να απευθύνεσαι σε καμιά 20ριά  τραγουδας στην ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ  χώρες. κακα τα ΠΣΕΜΜΑΤΑ μονο ετσι εισαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ  και αγγιζεις τον κΟζμο
 κορεκτεντ ?

31 λεπτά πριν, Superfunk είπε

ατιμε @Shelter ΜΑς ΚΑΤΕΣΤΡΕΠΣΕς

Είναι τρομερή διασκευή. Αλλά ο Raul Malο, παρότι τραγουδισταράς, δεν φτάνει ούτε στο μικρό δάχτυλο τον μυθικό Javier Solis που το πρωτοτραγούδησε (όπως και την πρώτη εκτέλεση της Granada του Agustin Lara).

Συγκλονιστικότερος των μεγαλύτερων.

Ωραίο ραδιοφωνικο χιτάκι ειναι και το Recuerdos

Βλέπω στο πέρασμα του χρόνου κάτι αλτέρνατιβ του στυλ Σέλτερ και καταντάνε χειρότερα κι από ΣΦ που φαντάζομαι έχει Γιαπωνέζα πεθερά , η ο Σερ που έχει Σουηδό πεθερό

Δε βαριέσαι, θα τη παλέψουμε κι ας είναι χαμένη η μάχη  ΚΑΙ ο πόλεμος

Βλέπω στο πέρασμα του χρόνου κάτι αλτέρνατιβ του στυλ Σέλτερ και καταντάνε χειρότερα κι από ΣΦ που φαντάζομαι έχει Γιαπωνέζα πεθερά , η ο Σερ που έχει Σουηδό πεθερό

Δε βαριέσαι, θα τη παλέψουμε κι ας είναι χαμένη η μάχη  ΚΑΙ ο πόλεμος
Εμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη.

Και φυσικά τα ανακατεύω όλα και στο μούλτι αν τα θελει κάποιος βελουτέ (που ειναι και το συνηθέστερο).

Μένω μακριά από το μέταλ, το πανκ και το φανκ (δεν το εχω με τίποτα απο τα 3).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα με βρίσκεις και στο alternative, με βρίσκεις και στο ροκ (ολα τα ρεύματα) και στο μαμπεμπεγοζγκόν (όλα τα ρεύματα) και στην κλασσική τόσο την οργανική όσο και την τραγουδιστική είτε όπερα ή lied ή όρατοριο. Και στο λαικο και στο ρεμπετικο, και στο doggiestyle και στο Μεξικο και την Κούβα και την Κολομβία και την Αργεντινή και το Περού και τη Βενεζουέλα. Για να μην πουμε για την country και για μπαλάντα τύπου americana που την εχω κανει διατριβη.

Και φυσικά τα ανακατεύω όλα και στο μούλτι αν τα θελει κάποιος βελουτέ (που ειναι και το συνηθέστερο).

Μένω μακριά από το μέταλ, το πανκ και το φανκ (δεν το εχω με τίποτα απο τα 3).
Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι Πανκ

Θα φάτε ΠΑΝΚ

Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω
image.png

Φιλαράκι, μπασμά ΔΕΝ έχει. Σε μαμπεμπεγζοζγκόνιδες δεν δίνω ακούς εκεί όχι Φανκ, Οχι Πανκ

Θα φάτε ΠΑΝΚ
Μας χρωστάς γλωσσολογική ανάλυση σε αυτό τον όρο.

Ετοιμολογία, ρίζα και παρελκόμενα

Είσαι από αυτούς που αν χρειαστεί να διαβάσουν  Παπαδιαμάντη(ΟΎΤΕ τα μάνιουαλ δε διαβάζεις) θα θες μετάφραση στα Νεοελληνικά, ομοίως και η κασκαρίκα ο Σέλτερ 

Ένας από τους σπουδαιότερους δίσκους της Ροκ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back