Τι μουσική ακούτε τώρα;

Thanks...?

Δοκίμασε τα και με αυτά που ανεβάζει ο Samy. Με δική σου όμως ευθύνη, μη μου λες μετά μου-σου-του-ξου...
Εγώ έχω δηλώσει πως προτιμώ τα δικά σου. Και η παραγωγή που μου είχες στείλει που σου ζήτησα να μου προτείνεις μία ήταν ότι πρέπει για το reference που ήθελα για να κάνω mastering το κομμάτι μου και έπιασε.

Από όλους σας έχω πάρει κάτι σε αυτό το forum. Το μεγαλείο μου στη μουσική ήταν μεγάλο ? αλλά με τη δική σας συνεισφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Από εσάς αντλώ δύναμη. Μαθαίνω συνέχεια και γίνομαι καλύτερος και μουσικός και άνθρωπος.

Το μεγαλείο μου στη μουσική ήταν μεγάλο ? αλλά με τη δική σας συνεισφορά μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Από εσάς αντλώ δύναμη. Μαθαίνω συνέχεια και γίνομαι καλύτερος και μουσικός και άνθρωπος.
Ευχαριστώ , διατί αν δε κάψουμε το Καρνάβαλο τον Κατάρ-Κ δεν ημπορούμε να προχωρήσουμε σα χώρα λαίμαι όλμος

Δια το οβίβεον που ακολουθεί, αφορμή και έναυσμα στάθηκε ο αξιότιμος κ. συνήγορος, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο @LK είναι κάτοχος kitharus pozerus ? Η οποία μάλιστα μου θύμισε Nuno... 

23 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

.........που να δεις όταν πέσεις μέσα, στο πάτο του Ευβοϊκού να κάνεις συντροφιά στα ψάρια του

image.png

Έγραφε συνέχεια "Nico" και "Nico" ο Καταρράκτης, αναφερόμενος στον αδελφό του Ευάγγελου, και εγώ νόμζα ότι αναφερόταν στη Nico, και έψαχνα να τη βρω στις φωτογραφίες.

Έβλεπα χθες το βράδυ Kingsman και θυμήθηκα τον Elton John, και ΠΑΝΤΑ όταν θυμάμαι τον Elton John θυμάμαι αυτό, οπότε καταγράφεται το παράδοξο του να θυμάσαι τον Elton John και να ακούς The Who.

Έγραφε συνέχεια "Nico" και "Nico" ο Καταρράκτης, αναφερόμενος στον αδελφό του Ευάγγελου
E, αφού έτσι ήταν γνωστός, Nico Papathanassiou.

Έβλεπα χθες το βράδυ Kingsman
Κι εγώ. Έχω ξεχάσει πόσες φορές το έχω δει. Ωραίες οι δύο ταινίες, ωραίο και το prequel.

Θα ημπορούσε να είναι ο αδελφός του Barry White που έμαθε μπουθάρα και φυσαρούφα ?
Θα ημπορούσε, αλλά ήταν ο κροταλίας της ασφάλτου, και ο Θθθθάαανατος της Αμερικής της Αμερικής

Αν αυτό είναι Victory, τρέμω στην ιδέα του πως θα είναι το Defeat.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back