- Πόντοι
- 1,848
42 minutes ago, Waterfall-K said:
Μια και έσκασε μύτη η ορεσίβια σουπιά, ας βάλουμε κάνα Χαμούνδ να τον τσιτώσουμε λίγο.Προβολή συνημμένου 46707
Wild Bill Davis - I've Got The World On A String (1959)Προβολή συνημμένου 46706
Wild Bill Davis - Hammond
Bill Jennings - guitar
George Clark - sax
Grady Tate - drums
Όχι ακριβώς, αλλά μοιάζει.αυτό σκουαμπλινγκ είναι?
Μπερδεύεις τον ήχο των theater organs με τον ήχο του Hammond.
Σχώρατο το παιδί μωρέ, συνήθως βάζει μουσική ασανσέρ, εστιατορίων ?ενδιαφέρων βινταζε ήχος, αλλά με παραπέμπει σε πανηγύρια, λουνα παρκ, κυρ Γιώργη...
3 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:
Σχώρατο το παιδί μωρέ, συνήθως βάζει μουσική ασανσέρ, εστιατορίων ?
Τι δε κατάλαβες σύντροφε? Λέει ότι είσαι στην Άκρα Αριστερά και γουστέρνεις να τρώεις αγγούρι με τιμή κιλού, άνω του ενός Γιούργου
26 minutes ago, cos_dr said:
Είστε σε πολιτικό παροξυσμό.? Εγώ το τελευταίο ever πολιτικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι αυτό.
PRESONUS STUDIO ONE ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Προβολή συνημμένου 46709
Μαζί θα προχωρήσουμε
Πολλά έχω ακούσει για το άτομο μου, αλλά το "ακροαριστερός" ήταν μακράν το καλύτερο.?Τι δε κατάλαβες σύντροφε? Λέει ότι είσαι στην Άκρα Αριστερά
47 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Είμαι αυτή τη στιγμή μπροστά στα E5 XT και γράφω κάτι ψυχεδελικά γιατί με επηρέασε ο δίσκος του 666 και ακούγονται υπέροχα. Φλατίλα?κος τα ηχεία σου είναι μπλουτουθ?
ή όχι?
Πολλά έχω ακούσει για το άτομο μου, αλλά το "ακροαριστερός" ήταν μακράν το καλύτερο.?
Άλλα ανέκδοτα της ίδιας κατηγορίας:
ο Cοs υπέρμαχος του hardware, ο Κασσελάκης πρωθυπουργός, ο Ρέμος στο Budokan, ο Samy...
...να ακούει Αρλέτα κ.ά. παλαβά...Προβολή συνημμένου 46711Προβολή συνημμένου 46710
μοδελο?Τα Edifier δίπλα μου είναι και bluetooth και έχουν και ΚΣΥΛΙΝΗ επένδυση?. Έχω όλα τα καλά, απλά, ΦΘΗΝΑ μεν αλλά ΤΙΜΙΑ. Και το σημαντικότερο. Έχω τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΙΑ ?
Κάμπια της Κανήθου, ιέρεια της Προγκ, θαυμαστή των Ντου Που, Μαμπεμπεγοζγκόνη του κιαρατά , δυστυχω΄ς μόνο αυτά χωράνε στο αυτάκι σου, δλδ, ακόμα και ο Κουτσούμπας, είναι πιο ανοιχτόμυαλος.Πολλά έχω ακούσει για το άτομο μου, αλλά το "ακροαριστερός" ήταν μακράν το καλύτερο.?
Άλλα ανέκδοτα της ίδιας κατηγορίας:
ο Cοs υπέρμαχος του hardware, ο Κασσελάκης πρωθυπουργός, ο Ρέμος στο Budokan, ο Samy...
...να ακούει Αρλέτα κ.ά. παλαβά...Προβολή συνημμένου 46711Προβολή συνημμένου 46710
Τα 1700 ΒΤ. Πραγματικά έχω πάθει πλάκα, δεν το περίμενα να αποδίδουν έτσι όπως έχω ξαναπεί. Γι αυτό τα έχουν εκθειάσει παντού στα reviews. Δεν υπάρχουν, άρχισα να ακούω μουσική στο desktop από τότε που τα πήρα, ούτε χρόνο δεν έκλεισα. Και άμα συνδέεις δύο πηγές ρίχνουν το impendance πως τα λένε για να μην υπερφορτώνουν. Και δεν παραμορφώνουν καθόλου. Έχουν DSP chip και είναι εξαιρετικά και για reference των μίξεων, πολύ λεπτομέρεια, τι να πω δηλαδή, δε νομίζω να μιλάει η πώρωσή μου, τα reviews δηλαδή υποστηρίζουν τον ενθουσιασμό μου.μοδελο?
για κωφούς κάμνουν?
Thanks...?Κάμπια της Κανήθου, ιέρεια της Προγκ, θαυμαστή των Ντου Που
Δοκίμασε τα και με αυτά που ανεβάζει ο Samy. Με δική σου όμως ευθύνη, μη μου λες μετά μου-σου-του-ξου...Αφού λόγω αυτών, βλέπω αυτό το thread περισσότερο και ακούω τα κομμάτια που επιλέγουν τα μέλη εδώ γιατί τη βρίσκω με την απόδοση των ηχείων. ?
ντου που...Thanks...?
Δοκίμασε τα και με αυτά που ανεβάζει ο Samy. Με δική σου όμως ευθύνη, μη μου λες μετά μου-σου-του-ξου...