Τι μουσική ακούτε τώρα;

Dutch Mason & Johnny Tornado - Since You've Been Gone (live, 1999) ?
Dutch Mason - vocals
Johnny Tornado - guitar
Dave Tailby - guitar
Darryl Havers - Hammond
The 'Doctor' - harmonica
Brian Scott - bass
Darrel Mayes - drums

James Brown - Send Her Back To Me (2002) image.gif

Jimmy Johnson - My Baby By My Side (1998)

Jimmy Johnson - vocals & guitar
John Randolph - rhythm guitar

Paul Cerra - sax

Kenny Lee - Hammond B3
Anthony Morris - bass
William Ellis - drums

13 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Deep down στο βυθό με τσιμεντοπέδιλα ανώριμε μαμπεμπεγοζγκόνη

Σάμη, σα να μου φαίνεται πως ο @Waterfall-K, o Μονταζιέρας, βάζει καλύτερα άσματα.

Σάμη, σα να μου φαίνεται πως ο @Waterfall-K, o Μονταζιέρας, βάζει καλύτερα άσματα.
Η αλήθεια είναι, πως το κατάλαβα, όχι εξαιτίας σου, το είχα καταλάβει και νωρίτερα με όλους όσους κουβάλησα στους Παράγκας.

Ειλικρινά και είναι κρίμα δλδ τόσα παιδιά, τόσα κιλά μουσική γνώση και να ακούνε ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ

Δεν φτάνει που τα αυτιά σας θέλουν ρεγουλατόρο, είστε και θρασείς, Δι αυτό θα μείνετε και στην αφάνεια μια ζωή παλιοκουρέλες.

Οι μόνοι άνθρωπες που πραγματικά ΕΙΧΑΝ αίσθηση της μουσικής ήταν ο Τυρέας και ο Φούζιος, οι υπόλοιποι, είστε για να σας φωνάζω στους Παράγκας και να με τι λέτε κι από πάνω.

Τσάμπα καίει η λάμπα και τσάμπα τα καντάρια μουσικής που μάθατε να παίζεται.

ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥς , είστε ένα μάτσο χάλιες

ΥΓ παρότι σας ευχαριστώ, ευχαριστώ σας ειλικρινά και να πάτε στο ΔΙΑΟΛΟ, πλέον μόνο με άσχετους ΠΑΝΚΣ, καθότι εσείς οι πουρουπουπούδες είστε πιουρίστες του ΚΩΛΟΥ, το τάδε μηχάνημα, η τάδε κονσόλα, ο τάδε ενισχυτής, ρε ΤΡΑΒΑΤΕ παραπέρα, μονταζιέρες του ΚΩΛΟΥ 

ΥΓ2 ο Ατρέου είναι αδελφός, δι αυτό δεν τον αναφέρω 

ΥΓ3 Δρίτσα είσαι πλέον εχθρός θα σε ταράξω στα κροσέ, μέχρι θανάτου, θα γνωρίσεις τη δύναμη του αριστερού μου γρόθου

Να πάτε στο διάολο όλοι, έβρι ντέι μαλακία είστε

ταιλωσ ΛΑΊΜΑΙ όλμος

ΚΑΜΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΗΘΟΥ θα πεθάνεις ακούγοντας Πατατανατσίου και Ντου Που, μετάνιωσα, δεν θα σε χαλάσω, θα μείνει ανάμνηση και παράδειγμα της τραπ ?

Ειλικρινά και είναι κρίμα δλδ τόσα παιδιά, τόσα κιλά μουσική γνώση και να ακούνε ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ
Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο αυτά που ακούω στα τόσα κιλά μουσικής γνώσης. Δεν είναι μαλακίες. Ισως ακούγονται μαλακίες σε όσους δεν είναι ταλέντα σαν εμένα. Τα ταλέντα δεν εκμεταλλεύονται καλύτερα τη γνώση που αποκτούν μέσω ακουσμάτων και διαβασμάτων. Όσοι είναι ταλέντα (δε λέω σαν εμένα, γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με εμένα που είμαι το απόλυτο ταλέντο?)  καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.

Είναι μέσα στο πλαίσιο και στη φάση του καλλιτεχνικού βέβαιο, ο καλλιτέχνης, ενίοτε να αποκηρύττει τους συνεργάτες του, ακόμα και το έργο του, να τους φθονεί, μέχρι και να επιδιώξει να τους κάνει κακό. ? I love it! ?

Δεν μπορείς να με χτυπήσεις. Είμαι νεότερος, δυνατότερος, ψηλότερος  και με πυγμαχική εμπειρία και είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Μόνο με πιστόλι μπορείς να με κάνεις καλά ή αν με αιφνιδιάσεις χτυπώντας με κάποιο αντικείμενο.?️‍♂️

Είναι γεγονός πως ο @Waterfall-K έχει περισσότερο γούστο στις μουσικές επιλογές και ποστάρει πολύ δυνατές θα έλεγα μουσικές παραγωγές που τις ακούω με ευχαρίστηση και δρουν ευεργετικά στη μουσική μου παιδεία. Μου θυμίζει εκείνον τον φίλο που με ωφέλησε, που με μύησε τότε στους Ramones.

Να βάλω και εγώ κάτι που τυγχάνει να ακούω τώρα από άλλη μια band of ages κλπ. και έχει και νόημα. Πολύ νόημα να ούμε.

Samy.

Είμαι ο καλύτερος. Deal with it. ?

Δεν μπορείς να με χτυπήσεις. Είμαι νεότερος, δυνατότερος, ψηλότερος  και με πυγμαχική εμπειρία και είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Μόνο με πιστόλι μπορείς να με κάνεις καλά ή αν με αιφνιδιάσεις χτυπώντας με κάποιο αντικείμενο.

Samy.

Είμαι ο καλύτερος. Deal with it. ?
Είσαι ένα τπτ και θα σε εξοντώσω με τη πρώτη αριστερή μου μπουνιά, ως κοντύτερος θα στη ρίξω από κάτω, έχω υπολογίσει γωνία 45 μοίρες, θα σε σπάσω το σβέρκο, ο νωτιαίος μυελός θα γίνει θρύψαλα και συντρίμμια, σα τα παιχνίδια που παίζεις, θα σε στείλω συντροφιά με το Κατάρ-Κ στο βυθό του Ευρίπου.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ

EIΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ταιλωσ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Είσαι ένα τπτ και θα σε εξοντώσω με τη πρώτη αριστερή μου μπουνιά, ως κοντύτερος θα στη ρίξω από κάτω, έχω υπολογίσει γωνία 45 μοίρες, θα σε σπάσω το σβέρκο, ο νωτιαίος μυελός θα γίνει θρύψαλα και συντρίμμια, σα τα παιχνίδια που παίζεις, θα σε στείλω συντροφιά με το Κατάρ-Κ στο βυθό του Ευρίπου.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ

EIΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ  ταιλωσ

Ο πολύς κομμουνιΖμοςτουκαναπε σε συνδυασμό με τον συνδικΑλιζμογιακλΩτσες σε έχει κουφανει? ρε συ σε βαΝει ο ΠαραΝγκας MAZY STAR (ότι εκλεΚτοτερον δηλαδή ) και ΣΟΒΑΡΑ λες οτι ο τραΚοσΕςνοτεστοδευτερολεΦτο βαΝει καλύτερα? ?

Στον αΦτιαΤρο και γρήγορα (έχουμε άλλωστε έναν από τους καλύτερους της Ελλάδας στο φόρουμ)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο πολύς κομμουνιΖμοςτουκαναπε σε συνδυασμό με τον συνδικΑλιζμογιακλΩτσες σε έχει κουφανει? ρε συ σε βαΝει ο ΠαραΝγκας MAZY STAR (ότι εκλεΚτοτερον δηλαδή ) και ΣΟΒΑΡΑ λες οτι ο τραΚοσΕςνοτεστοδευτερολεΦτο βαΝει καλύτερα? ?

Στον αΦτιαΤρο και γρήγορα (έχουμε άλλωστε έναν από τους καλύτερους της Ελλάδας στο φόρουμ)
overall βαζει καλύτερα. ΤΕΛΟΣ. Τα αυτιά μου είναι τα καλύτερα όλων, δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Είμαι στη διάθεση για οποιοδήποτε έγκριτο τεστ που θα το αποδείξει πανηγυρικά.

Ας ακούσουμε τώρα και ένα εύπεπτο τραγουδάκι woke special για να αποτοξινωνόμαστε που και πού από τους νεκρούς και ζωντανούς νεκρούς θρύλους.

Και μείνετε συντονισμένοι στο music του noiz, Στις 3 του Σεπτέμβρη, αυτή την ιστορική ημερομηνία θα σκάσει κομμάτι, ωδή στην FM Synthesis tone generator που θα συζητηθεί.................?

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

overall βαζει καλύτερα. ΤΕΛΟΣ. Τα αυτιά μου είναι τα καλύτερα όλων, δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Είμαι στη διάθεση για οποιοδήποτε έγκριτο τεστ που θα το αποδείξει πανηγυρικά.

Ας ακούσουμε τώρα και ένα εύπεπτο τραγουδάκι woke special για να αποτοξινωνόμαστε που και πού από τους νεκρούς και ζωντανούς νεκρούς θρύλους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back