3 ώρες πριν, Waterfall-K είπε
Johnny 'Χαμούνδ' Smith - Summertime (1967)
Johnny 'Χαμούνδ' Smith - Χαμούνδ
Thornel Schwartz - guitar
Jimmy Lewis - bass
John Harris - drums
Αγνοώ...Μάλλον ο ηχολήπτης πρέπει να τα "ακούσει". Δεν ζει φαντάζομαι, κανείς από αυτούς που παιζουν δεν ζουν, αλλά δεν έχει σημασία. Σπάνιο άλμπουμ anyway, μου πήρε καιρό να το πετύχω. Ο Johnny τεράστιος, έχω καμιά 15ριά άλμπουμς του, όλα ένα κι ένα.ο Johny μεγάλη παιχτούρα δε λέω αλλά πολύ αυστηρός συνεργάτης με μοιάζει... ποιος ξέρει τι του έκανε ο John ο ντράμερ του και κατά την ηχογράφηση τον έστειλε τιμωρία να παίζει έξω δεξιά του στουνδίου στις τουαλέτες...?
6 ώρες πριν, npap είπε
35 λεπτά πριν, npap είπε
το σίγουρο είναι ότι αν έμεναν μαζί θα έκανε καριέρα και με αυτό το σχήμα προς τα έξω πριν τους ΑC...
και μια ιστορία που ίσως δεν ξέρεις... μου την είχε πει ο (μέγας) Λαβράνος προ αμνημονεύτων μεταξύ τυρού και αχλαδίου σε ένα ξενοδοχείο που είχαμε βρεθεί με διαφορετικά σχήματα... ήξερε έναν από τους δασκάλους που του είχαν πάρει οι γονείς του για να του μάθει πιάνο και θεωρητικά όταν ήταν μικρός (πολύ μικρός)... να του μάθει;... αμ δε... ο σπόρος Βαγγέλης τον δούλευε κανονικά... έβαζε την παρτιτούρα πάνω στο πιάνο και με την χαριτωμενιά του ως μπόμπιρας έψηνε τον δάσκαλο κάθε φορά να του παίξει το κομμάτι πριν (και καλά να του δείξει) κι αυτός το αποστήθιζε και κατόπι απλά το επαναλάμβανε κάνοντας πως "διαβάζει"...?
Είχαμε, είχαμε. Παρακάτω δύο ηχογραφήσεις του 1964-65 από την ορχήστρα του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Ντραμς παίζει ο αδερφός του Λαβράνου, Γιώργος, βιμπράφωνο ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και κρουστά ο Κώστας Σκόκκος (Forminx). Επίσης στην κιθάρα ο Τίτος Καλλίρης.μια που μνημόνευσα τον Λαβράνο, στα 50-60ς είχαμε "μουσικάρες" και "ορχηστράρες" καθώς και μαέστρους και συνθέσεις στην "ελαφρά jazz"
4 hours ago, Waterfall-K said:
Colosseum II - Am I (1977)
Gary Moore - guitar
Don Airey - keys
John Mole - bass
Jon Hiseman - drums & percussion
να το πετάξεις. Πιάνει πολύ χώρο και κάνει κακό στη μέση
Μπρος στον ζεστό ήχο τι'ναι ο πόνος...να το πετάξεις. Πιάνει πολύ χώρο και κάνει κακό στη μέση
έχε μια παγοκύστη καλού κακουΜπρος στον ζεστό ήχο τι'ναι ο πόνος...
Τα έχω