Τι μουσική ακούτε τώρα;

Εδώ πέρα από τη φωνάρα του Rogers, βαράνε (διακριτικά) και δύο κιθαρισταράδες- ΟΚ ο ένας πιο "βαρύ κανόνι" από τον άλλον ?

Do You Read Me (Rory) με την μπάντα μου από ένα life του 2017. Το σουλούπωσα λίγο ηχητικά χτες μια και η εγγραφή έγινε από κάποιο κινητό, και ο ήχος είναι ανεκτός. 

Εγώ στα Hammonds και οι

Γιάννης Αποστολάτος - φωνή
Κώστας Κλίτσας - κιθάρα

Γιώργος Ελευθερίου - μπάσο

Νάσος Ακριώτης - ντραμς?

8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Do You Read Me (Rory) με την μπάντα μου από ένα life του 2017. Το σουλούπωσα λίγο ηχητικά χτες μια και η εγγραφή έγινε από κάποιο κινητό, και ο ήχος είναι ανεκτός. 

Εγώ στα Hammonds και οι

Γιάννης Αποστολάτος - φωνή
Κώστας Κλίτσας - κιθάρα

Γιώργος Ελευθερίου - μπάσο

Νάσος Ακριώτης - ντραμς?

Η πρώτη και φαντάζομαι η τελευταία φορά που ακούω άσθμα που παίζεις, καθότι Rory και όχι φυσικά απ τα καυλήτερά του. Συνήθιζαν να το διασκευάζουν όλα τα φρικιά.

Τέλος πάντων σε βάνω ένα τγία, μη πάρεις και θάρρος βλαμμένε ?

Συμπαθής και η μπάντα, διασκευαστές είστε βέβαια και δεν περιμένω τπτ από εσάς.

Αυτό αποτελεί σοβαρή και ειλικρινή μομφή και πραγματικά νομίζω, πως οι διασκευές έφαγαν πολλά παιζάκια-δεν ομιλώ δι εσέ, καθότι είσαι καμένος προσωπολάτρης αυτών που ακούς και να ήθελες να βγάλεις κάτι δικό σου, είσαι αυτοευνουχισμενος.

Πάντως καυλή προσπάθεια. Μπρρρρρ, τι ήπια τώρα? ?

18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

από τον @Nestoras ?

Θα βγει πάλι ο κανάγιας και θα με πιει πως είμαι με το ''καυλό το λόγο''

Αλλά έτσι είμεθα ημείς οι ζωέμποροι.

Η ηχογράφηση, δεν βοηθεί, αλλά τα φαινόμενα, είναι παρόντα. Ο νδράμερ, δεν έχει δυναμικές, οι ρυθμικές μπουθάρες δεν είναι το ατού του παίχτη, η τραγουδιάρα άχρωμη και ο μασίστας διεκπεραιωτικός

FLAT DEAD ZERO ?

20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Φίλος @Waterfall-K αφού το έριξες στα retrospective, δικό σου... Περιμένω αντιδράσεις από τον @Nestoras ?

Ευχαριστούμε Master. Τα λόγια σου και οι συμβουλές σου μας κάνουν καλύτερους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα πιο πολλή όρεξη.?

Την επόμενη φορά θα σου βάλω Space Truckin', μια και είσαι Purpleικός μέχρι το κόκκαλο και το ζητάς επίμονα...?

Άντε και ένα τελευταίο- καθότι αυτό δεν μπορεί να λείψει ? Ο Lord σε αυτό το κομμάτι είναι ανατριχίλα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίοι, και ωραία φωνή.?

Ευχαριστούμε Master. Τα λόγια σου και οι συμβουλές σου μας κάνουν καλύτερους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα πιο πολλή όρεξη.?
Δια να είμαι ειλικρινής, αυτό ακριβώς φοβόμουν.

Δεον όπως μη συνεχίσετε, άστο να πάει στο διάλο λαίμαι ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
35 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δια να είμαι ειλικρινής, αυτό ακριβώς φοβόμουν.

Δεον όπως μη συνεχίσετε, άστο να πάει στο διάλο λαίμαι ?

Η μπάντα διαλύθηκε το 2019. Είναι θέμα χρόνου να πάρω ένα νέο Hammond και να φτιάξω  μια άλλη μπάντα. Θα σε ενημερώνω, μην ανησυχείς...?

Η μπάντα διαλύθηκε το 2019. Είναι θέμα χρόνου να πάρω ένα νέο Hammond και να φτιάξω  μια άλλη μπάντα. Θα σε ενημερώνω, μην ανησυχείς...?
Αχ τι καυλά. Άστο να πάει στο διάολο, που πα να μπλέξεις, πάλι μπάντες να καις ρεύμα μ' αυτό το ρημάδι το Χαμουνδ, έτσι κι αλλιώς μ@λ@κίες θα παίζεις πάλι, τσάμπα το ρεύμα.

Όπως σε κόβω για καμιά σφυρίχτρα είσαι καυλός, ακουστική κιόλας, έτσε? Μη παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, πάρε και το Τρόλευ, που παίζει ντέφι επί πλυντηρίου και θα κάμνετε ινόβατιβ βάνδα.

Ξεύρεις τώρα, κάτι μεταξύ Ντου Που-Πατατανατσίου-Γιες-Τανζεριν Δριμ κλπες σούπες

ΟΥΣΤ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back