Τι μουσική ακούτε τώρα;

10 λεπτά πριν, MGs είπε

Και πιες, ποι η πιθανότητα να δεις στη σκηνή τον Τρόλευ και τον Κατάρ-Κ, έναντι του Παράγκα ή και του Κοζ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
A ρε έρμε James Brown, που να΄ξερες ότι θα πόσταρε ο Samy κομμάτια σου στο ΝΟΙΖ.?

Ευτυχώς δεν ζεις να το δεις, αλλιώς θα πέθαινες...?

A ρε έρμε James Brown, που να΄ξερες ότι θα πόσταρε ο Samy κομμάτια σου στο ΝΟΙΖ.?

Στην ανάλυση που τα βάζει,εγώ νόμιζα οτι είναι ο Σάμη στα νιάτα του.

Φάγαμε στη μάπα τα πνευστά των Ντου που, τις μαύρες τραγουδιάρες και τα σόουλ τους, οπότε δεν έχω να πιω κάτι

3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ζει αυτός? Τον είχa δει κάποτε live εκέι στα '90s με Πουλικάκο, είχαν έρθει σε ένα καλοκαιρινό club. Τον Πούλικα τον έχω δει αρκετές φορές μόνο του, ερχόταν συχνά στα μέρη μου. 

Ζει αυτός? Τον είχa δει κάποτε live εκέι στα '90s με Πουλικάκο, είχαν έρθει σε ένα καλοκαιρινό club. Τον Πούλικα τον έχω δει αρκετές φορές μόνο του, ερχόταν συχνά στα μέρη μου. 
Αντιπαρέρχομαι τας αιθρίας που λες, επειδή όλμοςψάχνεις, θέλω αυτό το άσθμα, με τον ίδιο πιτσιρικά, στο ίδιο τραγούδι με μαύρη ΤΕΛΕ, το εξαφάνισαν αι αλήται 

10 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αντιπαρέρχομαι τας αιθρίας που λες, επειδή όλμοςψάχνεις, θέλω αυτό το άσθμα, με τον ίδιο πιτσιρικά, στο ίδιο τραγούδι με μαύρη ΤΕΛΕ, το εξαφάνισαν αι αλήται 

Δεν σε πιάνω σήμερα Samy. Άλλαξες ποτό ρε συ??

πως πετυχαίνεις το win win win situation αν είσαι γάτος.

το 1969 η καριέρα του γαλανομάτη ήταν σχεδόν στα τέλη, όταν ο Paul Anka ακούει το ανωτερω άσμα του βάζει στίχους και πείθει τον απρόθυμο Φρανκ να το τραγουδήσει.

Ξαφνικά λεφτά για όλους.

Εντάξει εκτός από τον αρχικό εκτελεστή Κλωντ Φρανσουά....

Πρέπει να το έχω ξανά πει... Δεν έχω ακούσει καλύτερο τραγουδιστή live, πέρα από τον Dio.

Όσοι βρεθήκαμε τότε στη Μαλακάσα για να ακούσουμε τους Heaven and Hell - τους Sabbath με τον Dio δηλαδή, βιώσαμε μια εξωσωματική εμπειρία. 

Ο αείμνηστος ήταν απλά... εξωπραγματικός. Τον άκουγα και μου είχε σηκωθεί η τρίχα. Με πήγε στα '80s, μόλις είχα πάρει το Mob Rules και το ακουμπούσα στο πλατό του πικάπ.   

Τεράστιος, τιτάνας... Έχει φύγει από κοντά μας εδώ και 14 χρόνια, αλλά θα είναι πάντα εδώ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back