Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τους Skynyrd είχα στο μυαλό μου. 
Αυτά τα δύνοτα ο Μικ Τέιλορ τα έπαιζε

Always.Προβολή συνημμένου 44550

Όσο για τον φλώκο με το χρυσό λαμέ? υποκάμισο? και τις καμπάνες στο πανταλόνι (αίλαιως...?) το γλύτωσε το κράξιμο. 
Να ευχαριστεί το Hammond που κουβαλάει στα lives του...?
Άστα διάλα 2 ✌️

Επιστροφή στην κανονικότητα.*

image.gif

Kaipa Da Capo - Nar Jag Var En Pojk (2016)

Michael Stolt - lead vocals & Moog bass

Roine Stolt - guitars & vocals

Max Lorentz - Hammond B3, pipe organ, cembalo, Mellotron, Minimoog, Rhodes, percussion, vocals

Tomas Eriksson - bass
Ingemar Bergman - drums

* Πχιότητα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δια να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαίουρες.?

Tonton Macoute - Don't Make Me Cry (1971)

Dave Knowles - saxes, flute, vocals

Paul French - keys, vibes, vocals

Chris Gavin - bass

Nigel Reveler - drums

μια και κλειδώθηκαν τα σχετικά γιουρομεμε να πω εδώ την τελευταία μου κουβέντα μη μου κάτσει στο λαιμό...

στη mer αδελφές μου... στη mer grecque.... εκεί όπου επιπλέουν τα ακριβοπληρωμένα τσόκαρα πριν και μετά τις κυβιστήσεις των γιαλατζί επαϊόντων...?

που την θυμήθηκες ρε γιαραμπόφοβε;... έρωτας εφηβικός...

Προβολή συνημμένου 44561
Αυτά τα βουνά τα έχω χτίσει, μη βλέπεις που κάποιοι τα γεμίζουν ανεμογεννήτριες. Τα ποδαράκια μου και η Παράγκα έχουν πατήσει σχεδόν όλη την επικράτεια

Αυτά τα βουνά τα έχω χτίσει...
Έχεις γεμίσει τον τόπο αυθαίρετα, και μετά όταν σου καίγονται στις πυρκαγιές βγαίνεις στα κανάλια και βρίζεις τις ανεμογεννήτριες.?

Αλλά[SIZE=15.4px] αυτοί είστε...[/SIZE]?

Έχεις γεμίσει τον τόπο αυθαίρετα, και μετά όταν σου καίγονται στις πυρκαγιές βγαίνεις στα κανάλια και βρίζεις τις ανεμογεννήτριες.?

Αλλά[SIZE=15.4px] αυτοί είστε...[/SIZE]?
Υπό μία έννοια, έχεις δίκιο, μόνο που δεν έχτισα ποτέ μου τπτ και δεν κατέχω περιουσία σε δασική έκταση. Ένα ζμπιτ με άφησαν η μανούλα και ο πατερούλης κι αυτό στο Παγκράτι, αυτά περί αυθαίρετων να τα πεις σε κάτι τύπους άλλους

Λέει τώρα ο άλλος για Τζέθρο τουλς και Ελόυ

Μα Ελόυ?

Μιλάμε για αυθαίρετο στη Πάρνηθα.

Μα είναι να γελάει κανείς, που έλεγε και ο Συρίγος Ήμαρτόνε σε λίγο θα μας βάλετε και DP θεός φυλάξει η άθεα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back