Τι μουσική ακούτε τώρα;

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ροκ εν ρολ Χαμούνδιε

Γιατί το έβγαλαν στα 4:43?? Και τα...43" αρκούσαν??

(πω ρε π@$#& μου, άκουσα σχεδόν ένα λεπτό και ήταν σαν να κατάπια δυο κιλά φθοριονιτραζεπάμη?)

Από τα καλύτερα live albums που μπορεί να ακούσει κάποιος που γουστάρει Jazz/fusion

Lee Ritenour, guitar

Melvin Davis, bass

Sonny Emory, drums

Alan Pasqua, piano,organ,rhodes

Barnaby Finch, keys

Bill Evans, saxophones

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω πάθει σοκ ο Τζατζόκερ τα πήρε στη κράνα, τα ύστερα του κόσμου

Στο μπάσο η Παζ παλιοχαμούνδιε... αποτελείς σταθερή αξία εις τη μούφα, είσαι η χαρά του χαβαλέ, η ανάσα της ζωής, σε ευχαριστώ απ τα βάθη της καρδιάς μου που με αφήνεις να σε υβρίζω ?

Επαέ θα ήθελα να συμπληρώσω, πως η Παζ εκτός από σπουδαία μουζίκος, έχει υπέροχες γάμπες και πωπό που σκοτώνει, μετά της Μάγκης φυσικά

Προσπαθώ είναι η αλήθεια, μα ο όγκος του σπάνιου υλικού, ο χειρισμός του προγράμματος, το συναίσθημα κλπ άνθρωπας είμαι, παρότι ΤΙΤΑΝΑΣ της τέχνης, 2 ώρες έχω θέσει σαν όριο για τη ταινία.

Γίνονται προσλήψεις δια τη μπάντα.

Αφήκεται βιογραφικά ΕΝΤΌς

Μέχρι να το τελειώσω το ΕΠΟΣ, θα ακούτε ΠΑΡΑΓΚΑςςςςςςςςςςς

ΟΛΛ ΡΑΙΤς ΡΕΖΕΡΒΕ εικόνα, ήχος κλπ

Πρόκειται για δοκιμαστικά και επ ουδενί δια το τελικό 

παραγωγαρα του Sandy" Pearlman  και ενας απο τους καλυτερους δισκους των 80s

εχει και ΧΑΜΟΥΝΔ 

?

Προσπαθώ η καψερή να μη πολιτικοποιήσω το πράμα κι έχω απέναντι, έναν ακροδεξιό μπασίστα μονδεράτορα, που προσπαθεί να με προκαλέσει, δια να με διαγράψουν ΞΑΝΑ 

Να διαβάζεται Στούπα στο Κάπιταλ. είναι ισάξιος ενός Πλάτωνα

εχει και ΧΑΜΟΥΝΔ 

?
Στα credits, ναι. Στην ηχογράφηση, όχι...

4 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

image.png

Στα credits, ναι. Στην ηχογράφηση, όχι...

δεν σου ξεφευγει τιποτα ?  (εχει σε 3-4 κομματια του δισκου πολυ πισω σε ρολο πλατης για να γΙομιζει το κομματι θελει χρονια εκπΕδεΦσησ στο πανΞ για να το ξεχωρισει το αΦτι ?)  

δεν σου ξεφευγει τιποτα ?  (εχει σε 3-4 κομματια του δισκου πολυ πισω σε ρολο πλατης για να γΙομιζει το κομματι θελει χρονια εκπΕδεΦσησ στο πανΞ για να το ξεχωρισει το αΦτι ?)  
Στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχει. Τώρα στα υπόλοιπα δεν ξέρω, και ούτε πρόκειται να τα ακούσω. Και μόνο που αναγκάστηκα να ακούσω ολόκληρο το παραπάνω κομμάτι ξεπέρασα τις κόκκινες γραμμές μου κατά πολύ. ?

Ψιτ - προς όλες τις κατευθύνσεις- η πλάκα, πλάκα, αλλά χαλαρώστε γιατί θα έχουμε άλλα (από τα γνωστά). 

Ψιτ - προς όλες τις κατευθύνσεις- η πλάκα, πλάκα, αλλά χαλαρώστε γιατί θα έχουμε άλλα (από τα γνωστά). 
Προτείνω κλείδωμα του θρεντ και άνοιγμα νέου με τίτλο "Τι μουσική ακούτε τώρα; XV".

5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Επαέ έχει χαμούνδ καρναβάλιε

Nope.

To μόνο κομμάτι σου που έχει όντως Hammond είναι ένα που είχες φτιάξει με καποιον άλλον πέρσι, το είχα κατεβάσει και του πέρασα ένα χέρι Hammond.? Και όλα αυτά τζάμπα! Και το ευχαριστώ ποιο ήταν? Το έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Αλλά δεν πειράζει, το έχω στο αρχείο μου.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back