- Πόντοι
- 398
Σκότωσες ένα πτώμα , να καούν τα κάρβουνα
Δεν είναι κάτι που μ' ενδιαφέρει ?Εσύ παιδί μου γιατί δεν βλέπεις Eurovision? Προβολή συνημμένου 44358
Μας έχεις γανώσει το κεφάλι με το Χαμουνδ νίρου νίρου, νισάφι πια, ούτε Τέλε να ήτανε.Κάτσε να ποστάρουμε κάτι να επανέλθουν τα αυτιά μας στα νορμάλ επίπεδα.
Μένουμε Σουηδία, ανεβαίνουμε level και ακούμε μια κομματάρα του 2002 από τους κορυφαίους Kaipa
Hans Lundin - Hammond M3, synths, Mellotron
Αν είναι ξύπνιος και σε πιάσει,πές πως μπήκες να το ΚουΡδίσεις.Κράτα μαζί ένα κουρδιστήρι κιθάρας για ξεκάρφωμα,οι πληκτράδες δέν ξέρουν τι είναι.Είμαι στη Κάνηθο, μόλις σβήσεις το φως θα περιμένω καμιά ώρα να μπεις στον βαθύ ύπνο και εγώ θα μπω να σε καταστρέψω το χαμουνδ ?
...και δεν έχουν γιατί τα όργανα μας είναι τεχνολογίας 21ου αιώνα, όχι...1ου,? και δεν χρειάζονται κούρδισμα, είναι πάντα στη σωστή τονικότητα. Τα πιάνα που είναι εξαίρεση θέλουν χορδιστή μια-δυο φορές το χρόνο.Κράτα μαζί ένα κουρδιστήρι κιθάρας για ξεκάρφωμα, οι πληκτράδες δενξέρουν τι είναιέχουν...
Εννοώ στη σωματική κοιλότητα που θα τον πονέσει πιο πολύ, είτε το κουρδιστήρι είναι digital είτε σαν κι αυτό που πόσταρες...?
Ειναι πασιφανές πως επαέ έχουμε να κάμνομε με απειλή σωματικής βίας * και καθόσον γνωρίζω τι βίαιο Κανηθιώτικο Λάμα είσαι, είχα μαζί μου τον γνωστό Διδάκτορα Γυροβυζιονολογίας και πυγμαχίας. Δεν χρειάστηκε να σε τσακίσει στα άπερκατ και τα ντιρέκτ, μιας και μας πληροφόρησες, πως Χαμουνδ δεν έχεις τελικά και τας γροθιάς του Διδάκτορα, δεν τις χαλαλίζω δεξά και ζερβά ασκόπως σε πλαδαρούς κιμβουρδίστες σα και του λόγου σου.Εννοώ στη σωματική κοιλότητα που θα τον πονέσει πιο πολύ, είτε το κουρδιστήρι είναι digital είτε σαν κι αυτό που πόσταρες...?
1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Ειναι πασιφανές πως επαέ έχουμε να κάμνομε με απειλή σωματικής βίας * και καθόσον γνωρίζω τι βίαιο Κανηθιώτικο Λάμα είσαι, είχα μαζί μου τον γνωστό Διδάκτορα Γυροβυζιονολογίας και πυγμαχίας. Δεν χρειάστηκε να σε τσακίσει στα άπερκατ και τα ντιρέκτ, μιας και μας πληροφόρησες, πως Χαμουνδ δεν έχεις τελικά και τας γροθιάς του Διδάκτορα, δεν τις χαλαλίζω δεξά και ζερβά ασκόπως σε πλαδαρούς κιμβουρδίστες σα και του λόγου σου.
* Ένας μονδεράτορας δεν υπάρχει? Με απειλεί αυτό το κουνάβι κι εσείς πλέκεται κάλτσες δια τη Σάττι
'Ακου τώρα και ολίγον αντρίκια μουσική, πριν αρχίσεις τα γιουροβυζιονιλίκια