Τι μουσική ακούτε τώρα;

Περιμένεις το νονό να σε φέρει και σοκολατένιο αυγή παλιολουκρητία
Όχι. Έχω να τον συναντήσω καμιά 20ριά χρόνια. Ο νονός μου btw είχε δύο από τα πιο γνωστά καφέ/bar στην Χαλκίδα για πολλές δεκαετίες, και στο σπίτι του είχε το εργαστήριο παρασκευής γλυκών. Οπότε όταν πήγαινα επίσκεψη γινόταν πανηγύρι, έφευγα φορτωμένος. Στα γενέθλια μου επίσης μού έστελνε πράμα, τούρτες κτλ. Ωραίες εποχές... image.gif
Τώρα που ανέφερες τη σοκολάτα, απ'το μεσημέρι σκέφτομαι να παραγγείλω μια τούρτα, δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει σήμερα. ?

Τώρα που ανέφερες τη σοκολάτα, απ'το μεσημέρι σκέφτομαι να παραγγείλω μια τούρτα, δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει σήμερα. ?
Δεν πιστεύω να είσαι έγκυος και να μας ξεφουρνίσεις κανά καταρρακτάκι, δεν θα αντέξω η καψερή να ακούω χαμουνδ στερεοφωνικά

[SIZE=11pt]STS: Οι κακοί κυνηγούν τους καλούς, ένας εκ' των οποίων κατορθώνει να βγει στην ξηρά και βρίσκει καταφύγιο σε ένα φορτηγό, στη θέση του οδηγού. Έχοντας επίγνωση του ότι ο συνεργάτης του εξακολουθεί να διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο, απόφασίζει να φάει ένα σπιτικό σάντουιτς/κολατσιό που έχει αφήσει ο κανονικός οδηγός του φορτηγού, να βάλει ράδιο να χαλαρώσει, ενώ παρακολουθεί τα πράγματα να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο (για τον άλλο).[/SIZE]

[SIZE=11pt]Το τραγούδι στο ράδιο είναι το "Che vuole questa musica stasera" (= απόψε ποιος χρειάζεται αυτή τη μουσική;), από τον Peppino Gagliardi. Τραγούδι που έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορες ταινίες. Περισσότερα στο "αφιέρωμα στο ιταλικό τραγούδι", καλά να είμαστε.[/SIZE]

Δεν πιστεύω να είσαι έγκυος
Δύσκολο, αν και καθόλου απίθανο στην εποχή μας...?

Τελικά πήγα να παραγγείλω τούρτα πριν 15 λεπτά και το κατάστημα ήταν κλειστό. 
Too late. But it's ok babe, next time...??

Τελικά πήγα να παραγγείλω τούρτα πριν 15 λεπτά και το κατάστημα ήταν κλειστό. 
Too late. But it's ok babe, next time...??
Κοίτα μην αποβάλεις απ τη στενοχώρια σου, ομολογώ πως θα αντέξω να μην ακούω DP-ELOY- χαμουνδ

ELOY ρε φίλε, ELOY ήμαρτόνε δλδ και στα καπάκια Πατατανατσίου?

Στη θέση σου δεν θα είχα αποβάλει, θα είχα αυτοκτονήσει λόγο μιζέριας ?

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Ας ποστάρουμε κάτι επίκαιρο.

Διασκευή του "Ω! Γλυκύ Μου Έαρ" από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου με την Ειρήνη Παππά στη φωνή. Ηχογράφηση του 1986 στο θρυλικό Nemo Studio του Παπ. στο Λονδίνο. 

Για όσους βαρέθηκαν να το ακούνε κάθε χρόνο από τον Γαϊτάνο? και τη Γλυκερία, η εκτέλεση του Master είναι το αντίδοτο.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πήρα έναν μεσημεριανό υπνάκο και με ξύπνησε η πένθιμη πενιά τσι καμπάνας του χωριού κι έτσι όπως ήμουν απ τον ύπνο λέω, πάει απόθανε επιτέλους ο Καταρράκτης, αλλά μετά κατάλαβα πως είναι Μ Παρασκευή

44 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Πήρα έναν μεσημεριανό υπνάκο το 2006 και ξύπνησα το 2024. Τι έγινε ρε σούστη μου...?...? 

Μια από τα ίδια... Μπήκαμε στην εποχή της σιέστας.
Αν είσαι Αθήνα, σίγουρα δεν μιλάμε για την γίδια φάης, Από χθες το απόγευμα βρέχει, σταματάει, έριξε ολίγον χαλαζάκι -τη γλίτωσαν τα ζαρζαβάτια- μαζέψαμε χοχλιούς. Υμείς επαέ δείχνετε το πωπό σας στο Χ, του αλλουνού του βγαίνουν διαφημίσεις με πλυντήρια, περί ποίας σιέστας ομιλείς?  Της συνταξιοδοτικής? Κλάφτα αν το σκέφτεσαι έτσε, η σιέστα φίλε, είναι απαραίτητη, αυτό που κάνουν οι Ογρωπέη είναι το απαράδεκτο

Birth-scholl-work-death

Σα το Καταρράκτη ένα πράμα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...............ώπα αναστήθηκε, ποιος ξέρει τι αηδία θα μας σερβίρει πάλι 

Εγώ δεν επηρέασα τα μέσιόν σου ΈΤΣΕ, άντε μη σε πάρει και σηκώσει και κάνω το χαμουνδ σου κανόε-καγιάκ

ποιος ξέρει τι αηδία θα μας σερβίρει πάλι 
Προς το παρόν ακούω BluesRadio, που σημαίνει ότι βαριέμαι να τρέχω ως τη δισκοθήκη (στον σκληρό μου) για να διαλέξω κάτι.? Δεν πειράζει, το BluesRadio -που είναι Αθηναϊκός σταθμός btw- αρκεί. image.gif

6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αφήσαμε τους Fall και πιάσαμε τους Godfathers. image.gif Που τους θυμάσαι όλους αυτούς τους τελειωμένους ρε απίθανε? Εεεε?  image.png

Άσε ρε που ''ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ'' ίσα με τη κάμπια τη σεκλερή ?
Ωπ, sorry ρε, ξέχασα ότι μας διαβάζουν και τεχνολογικά αναλφάβητοι.?

Διορθώνω:

Προς το παρόν ακούω BluesRadio, που σημαίνει ότι βαριέμαι να τρέχω ως τη δισκοθήκη (στον σκληρό μου) για να διαλέξω κάτι.? 

image.png

Trending...

Νέα θέματα

Back