Τι μουσική ακούτε τώρα;

Cherry... η τρελή χαρά χαρά του παίζω το όργανο και του αλλάζω τα φώτα (και λάδια άμα λάχει)  προσωποποιημένη...

Kaipa - Musiken Ar Ljuset (1975)

Hans Lundin - lead vocals & keys

Roine Stolt - guitars & vocals
Tomas Eriksson - bass & vocals
Ingemar Bergman - drums & vocals

39 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Kaipa - Musiken Ar Ljuset (1975)

Hans Lundin - lead vocals & keys

Roine Stolt - guitars & vocals
Tomas Eriksson - bass & vocals
Ingemar Bergman - drums & vocals

Δεν έχω πέσει ποτέ σε καλή κατάσταση στο 1ο. Κρίμα γιατί είναι σούπερ. 

Άμα δεν έχει χαμουνδ το άσθμα δεν καλό ?
Αν άκουγες έστω τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα θα διαπίστωνες ότι έχει  image.gif

Ότι δεν το έχω βρει σε βινύλιο στη Σουηδία σε καλή κατάσταση. 
Χτύπα το σε CD τότε. Εγώ το έχω σε CD του 2005 (απ'το limited edition boxset "Kaipa - The Decca Years 1975-1978").

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια κι έχω (ξανα)κολλήσει με τους Σουηδούς αυτές τις μέρες λόγω του αναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, να ποστάρουμε κι εδώ κάνα άσμα μπας και πιάσουμε κάναν περαστικό.

Σπάνιο και ολίγον τι διαφορετικό από τον τυπικό Kaipa ήχο το παρακάτω, απ'τις αρχές των '80s που είχαν "φλωρέψει" λίγο.? Μπαλαντάρα. image.gif

Kaipa - Regn (rain) (1980)

Max Ahman - guitar
Hans Lundin - keys
Mats Lindberg - bass
Ingemar Bergman - drums

Από τότε που έφυγαν οι Stones απ τη Decca όλο μπαρούφες βγάνει.

Μάθε μουσικούλα Κανηθιώτικη λατέρνα, άκου πως παίζεται το ροκ ν ρολλ

Γιατί?

Δεν το είχα γράψει; ... Μία Μεγάλη Πέμπτη, ενώ είχα αγοράσει τον ως άνω δίσκο, είχαμε πάει οικογενειακώς εις την εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία, το οποίο δεν με ενοχλούσε καθώς πάντα άκουγα τις ψαλμωδίες σαν μουσική... αλλά εκείνη τη χρονιά αίφνης θυμήθηκα το The Apocalypse και το πικάπ στο κεφάλι μου το έβαλε στο auto repeat, φτιάχνοντας μία δίωρη έκδοση με πολλά σόλο και τέτοια. Ωραίες στιγμές.

Mάιστα. Δεν το είχα διαβάσει. Ας τους θυμηθούμε λοιπόν με μια ακόμα κομματάρα (1980).

H φωνή και η περίεργη προφορά του γερο-Bornemann σήμα κατατεθέν των Eloy. Και φυσικά η ηχάρα που είχαν στα άλμπουμς τους.?

1981

Trending...

Νέα θέματα

Back