- Πόντοι
- 198
2 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Bruce Dickinson
Brian May
John Paul Jones
Ian Paice
Brian Auger
το φιναλε ηταν ολα τα λεφτα.
μου θυμησε δικες μας μ@λ@κιες σε συναυλιες.
2 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Bruce Dickinson
Brian May
John Paul Jones
Ian Paice
Brian Auger
8 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε
Bruce Dickinson
Brian May
John Paul Jones
Ian Paice
Brian Auger
Πάλι πήρες τα βουνά μαρή μικρογαλή της Σενεγάλης??Απόλυτη ησυχία, ανοίγεις τον ενισχυτή τέζα χωρίς να ενοχλείς κανέναν, Βγαίνεις όξω, ακούεις τα πουλάκια και το ποτάμι...
Απόλυτη ησυχία, ανοίγεις τον ενισχυτή τέζα χωρίς να ενοχλείς κανέναν, Βγαίνεις όξω, ακούεις τα πουλάκια και το ποτάμι
Δεν γνωρίζω για τον ποταμό, αυτός κυλά, σύμφωνα με τας ανάγκας της ΔΕΗς δυο υδροηλεκτρικά παραπάνω μου, όσο για τα πουλάκια...Ε, όχι και "κανέναν". Ενοχλείς τα πουλάκια και το ποτάμι.
Άρχισες πάλι τα βοριοκορεάτικα κατσαπλιά ?Ωραιο είναι. Μου θυμίζει τον τρόπο που κάνουν δημοσιογραφια τα δικά μας μεγάλα κανάλια. Πως αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς, παράγοντες και πρωθυπουργους που καλούν για να ξεπλύνουν τη διαφορά, τη διαπλοκή, την ανεπάρκεια, τη διάλυση θεσμών και υποδομών....... Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. ?
1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Άρχισες πάλι τα βοριοκορεάτικα κατσαπλιά ?
Να ο γνήσιος Κουτσούμπας που έλεγε τας προάλλες ο Τρόλεις, ιδιοκτήτης της Pegasus records πλήρωσε απ τη τσέπη του 2-3 δισκάκια να γίνουν κάποτε.
Ημείς τελειώσαμε αγαπημένη μου μποξέρ, μας φάγαν τα συμφέροντα
Συμφωνώ, έχουμε καταντήσει Βαλκάνια φίλεΤα πολιτικά σχόλια απαγορευονται. Απαγορευονται. Όποιος τα ξεκινά θα πρέπει να τρώει δεκατετραημερο αποκλεισμό και αφαίρεση ενός κομματιού από τα clips για τρεις μήνες.
Η μουσική είναι παγκόσμια γλώσσα. Διαβάστε μουσική θεωρία και μουσική Ιστορία και βγείτε από το comfort zone σας. Και αταλαντοι να είστε, το διάβασμα και η εξάσκηση θα σας βοηθήσει. ?Συμφωνώ, έχουμε καταντήσει Βαλκάνια φίλε