Τι μουσική ακούτε τώρα;

και στο σκοταδι θα μείνεις
Μικρέ μου κανάγια, είδες ελπίζω ότι υπερθεμάτισα νωρίτερα στο άσ(θ)μα σου - στο οποίο και εδώ έχω παίξει ?

Και καθώς τώρα έχουμε περάσει στη metal περίοδο, δικό σου... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακούτε Blues (ειδικώς) και Hammond (γενικώς), ιδιαίτερα αυτές τις μαύρες μέρες της Αποκριάς που μάς τα έχουν κάνει τσουρέκια με τη γνωστή "κετελαπόνγκο" κασέτα/playlist (παίζεται κάθε Απόκριες εδώ και 836 χρόνια??). Η λύση ευτυχώς βρίσκεται στη δισκοθήκη μας.

Gordon's/tonic στο ποτήρι, Blues Traveler στα "decks" και φύγαμε για μια γερή δόση μουσικού εμβολιασμού.  image.gif

Blues Traveler - Funky Bitch (2021)

John Popper - vocals & harmonica
Chan Kinchla - guitar
Ben Wilson - Hammond B3
Tad Kinchla - bass
Brendan Hill - drums & percussion
Eric Darken - percussion
Wendy Moten - back vocals

image.png

Ακούτε Blues (ειδικώς) και Hammond (γενικώς), ιδιαίτερα αυτές τις μαύρες μέρες της Αποκριάς που μάς τα έχουν κάνει τσουρέκια με τη γνωστή "κετελαπόνγκο" κασέτα/playlist (παίζεται κάθε Απόκριες εδώ και 836 χρόνια??). Η λύση ευτυχώς βρίσκεται στη δισκοθήκη μας.

Gordon's/tonic στο ποτήρι, Blues Traveler στα "decks" και φύγαμε για μια γερή δόση μουσικού εμβολιασμού. Προβολή συνημμένου 43287

Blues Traveler - Funky Bitch (2021)

John Popper - vocals & harmonica
Chan Kinchla - guitar
Ben Wilson - Hammond B3
Tad Kinchla - bass
Brendan Hill - drums & percussion
Eric Darken - percussion
Wendy Moten - back vocals

Προβολή συνημμένου 43288
Αυτά που βάζεις είναι άσθματα ΟΡΙΣΜΟΣ του μαμπεμπεγοζγκόνη, βασικά δεν είναι μπλουζ

Μπλουζ, είναι το κάτωθι και φυσικά, ΔΕΝ έχει χαμουνδ. Οι μαμπεμπεγοζγκόνιδες χρησιμοποιούν χαμουνδ

λίγα με την Κάνηθο ορέ... βρίζοντας τους κατοίκους της περιλαμβάνεις γιαγιοπαπούδες μου, θείους, ξαδέρφια και και μένα (τα καλοκαίρια) μέχρι να βγάλω μουστάκι...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back