Τι μουσική ακούτε τώρα;

Α, δεν θέλω τέτοια. Να είσαι τίμιος. Πες "Ναι ρε παιδιά, μου αρέσει ο Ρακιντζής, απ'την εποχή των Scraptown είμαι fan του",  δεν τρέχει τίποτα, περί ορέξεως...?
Κανηθιώτικη λάμια αναβάλλεται το ταξείδι μου στη Χαλκίδα για 2 βδομάδες μετά. Θα έρθω όξω απ το παραθύρι σου με τη μπάντα του δήμου και θα παιανίζουμε Fall όλη μέρα παλιοκανάγια

16 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Μα και εδώ έχω παίξει;  Αμαρτόνε άμα πιας... ?

Πλάκα - πλάκα μου αρέσει πολύ ο ήχος του μπάσου- το οποίο είναι ηχογραφημένο εις τα Paragas Studio και αν θυμάμαι καλά με το μπάσο του Παράγκα.

Καλά θυμάμαι μάστορα;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα και εδώ έχω παίξει;  Αμαρτόνε άμα πιας... ?

Πλάκα - πλάκα μου αρέσει πολύ ο ήχος του μπάσου- το οποίο είναι ηχογραφημένο εις τα Paragas Studio και αν θυμάμαι καλά με το μπάσο του Παράγκα.

Καλά θυμάμαι μάστορα;
Hondo  το ηρωικό το είχε αγοράσει ο κουμπάρος μου το 82 σε ένα ταξείδι στο Λονδίνο, ένας μπάμπιας Ογγλέζος, δεν μας έκοβε 3 λίρες για να έπαιρνε το Βοξ το τίαρντροπ και βρέθηκε με το Χόντο σέντερ ? Όταν έπαψε να παίζει του το κατάσχεσα . Στον ήχο είχε κάνει τα μαγικά του και ο Πετράν....

Είχα παίξει και πλήκτρα, προγραμμάτισα τα κρουστά, αμέ απ όλα

Να θέσω λίγο το πλαίσιο: Έχω βάλει ένα Βallantines AC/CD (έβγαλαν μια tribute έκδοση) και μια σκέψη με γυροφέρνει... "Όχι άλλη Eurovision" ?

Οπότε αποτοξίνωση με αγαπημένες "αμερικανιές" ?

ACDC.jpg

Τώρα που έγινα μέλος στο υπόγειο και κρυφό club των... Metal Warriors του Noiz ? θα του δώσουμε να καταλάβει... ?

Metal (80ιλα φυσικά) μέχρι τελικής πτώσης... V, super strat, floyd και πάρε να 'χεις... ?

Να ακουστεί και καμιά κιθάρα της προκοπής, γιατί πήξαμε στους μαμπεμπεγοζγκόνιδες που ανεβοκατεβάζουν χωρίς λόγο τοστιέρες.

Αλλά και γκρουπάρα, τραγουδάρα

Κάτσε να βάλω ένα πραγματικό RnB για τον Samy, μπας και εμπεδώσει ότι οι The Fall δεν παίζουν αυτό το είδος...?

Albert Collins - Frosty (1965)

Albert Collins - guitar
Walter McNeil - organ
Frank Mitchell - trumpet
Henry Hayes - alto sax
Big Tiny - tenor sax
Bill Johnson - bass
Herbert Henderson - drums

Από το πρώτο άλμπουμ του "The Cool Sound Of Albert Collins", το οποίο ξανακυκλοφόρησε το 1969 με διαφορετικό εξώφυλλο και τίτλο "Truckin' With Albert Collins". image.gif

image.png

5 ώρες πριν, npap είπε

Terry RoscoeBeck5 αφιερωμένο εξαιρετικά...?

Sattivision απεξάρτησις με  metalvision...?

+1.000.000 likes

Θα έβαζα και καρδούλες αλλά επειδίς δεν έχομε πιεί ούτε ένα τσίπουρο μαζί, φοβούμαι πως θα παρεξηγηθώ.

:)

Εδώ και πέντε μέρες ακούω μόνο το νέο Priest (με λίγα ενδιάμεσα διαλείμματα όπου ακούω το προηγούμενο άλμπουμ τους ''Firepower'' που είναι και αυτό έπος).

Όσο το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Καμία σχέση με τις πρόσφατες κυκλοφορίες των άλλων μεγάλων συγκροτημάτων που ψάχνεις κάποιες καλές στιγμές (που όντως υπάρχουν) για να νιώσεις κάτι...ανάμεσα στην μετριότητα. Οι Priest αντίθετα ''μοιράζουν χαστούκια'' με τα πρόσφατα άλμπουμ τους και δείχνουν πως γίνεται. Όπως και οι Stones (σε άλλο είδος μουσικής ομως). 

Με τις άλλες μεγάλες μπάντες δεν ξανα-ασχολούμαι, κοροιδεύουν τον κόσμο... μόνο metal gods  από δω και πέρα

(αν ξαναβγάλουν δίσκο)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back