Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τώρα που συνειδητοποίησα τι ειπες, εννοείς το ίδιο το μπάσο του Κοβεν? Πως έγινε αυτό?
Είχε περάσει απ' εδώ πριν χρόνια και βρέθηκα στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και με τα κατάλληλα πρόσωπα ?

ΥΓ: Το συγκεκριμένο κούτσουρο ήταν ash

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ήταν τότε που είχε έρθει ως μπασίστας του Σουηδού? Όπως κ να 'χει αυτά είναι..

Δε ξέρω τι τύπος ήταν , αλλά ήταν πολύ ωραίος παίχτης 

Πάνω από 5 κιλά?
Ήταν ένα από αυτά με τις πολλές... γωνίες που είχε. Πάντως δεν θυμάμαι τα κιλά του- και για να μην τα θυμάμαι μάλλον δεν ήταν τόσο βαρύ.

Για παράδειγμα, θυμάμαι ένα ash JB του '78 (αλησμόνητο) που πήγα να πέσω κάτω όταν αποπειράθηκα να το σηκώσω από stand- όχι δεν ήταν κάτι τέτοιο...

Όπως κ να 'χει αυτά είναι..
Έχω πάρει και συνέντευξη από τον Dave Ellefson ?

Ήταν ένα από αυτά με τις πολλές... γωνίες που είχε. Πάντως δεν θυμάμαι τα κιλά του- και για να μην τα θυμάμαι μάλλον δεν ήταν τόσο βαρύ.

Για παράδειγμα, θυμάμαι ένα ash JB του '78 (αλησμόνητο) που πήγα να πέσω κάτω όταν αποπειράθηκα να το σηκώσω από stand- όχι δεν ήταν κάτι τέτοιο...

Έχω πάρει και συνέντευξη από τον Dave Ellefson ?
Κάποιος πατάει τα κουμπιά μου απόψε... Άντε ας ρωτήσω... Ήταν κ ο Μαρτυ εκεί? Τον γνώρισες??

Ήταν κ ο Μαρτυ εκεί? Τον γνώρισες?
Όχι ήταν ο Mustaine, αλλά είπαμε τα τυπικά... Ο Ellefson πάντως ήταν χαλαρός τύπος. Μιλήσαμε μάλιστα και για τα κούτσουρα!

Όχι ήταν ο Mustaine, αλλά είπαμε τα τυπικά... Ο Ellefson πάντως ήταν χαλαρός τύπος. Μιλήσαμε μάλιστα και για τα κούτσουρα!
Πλάκα πλάκα από τη χρυσή περίοδο megadeth κ παρότι λατρεύω Μαρτυ, σαν τύπους τον Μεντζα πήγαινα με χίλια κ μετά τον Έλεφσον. Ο άλλος Ντεηβ είναι επικίνδυνος κ ο Μαρτυ πειραγμενος ?. Κ εγώ στον μπασίστα θα μιλαγα ?

Κ εγώ στον μπασίστα θα μιλαγα
Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει και ένας... αιώνας από τότε ?, και εγώ με τον Mustaine νόμιζα ότι θα μιλούσα. Αλλά ήταν παρέα με τον Ellefson και εγώ ήμουν παρέα με έναν συνάδερφο- και μας ξεπετούσαν δυο- δυο στις συνεντεύξεις ? Οπότε μου έτυχε ο Ellefson.

Ε άμα πχια...

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Αν θυμάμαι καλά, γιατί έχει περάσει και ένας... αιώνας από τότε ?, και εγώ με τον Mustaine νόμιζα ότι θα μιλούσα. Αλλά ήταν παρέα με τον Ellefson και εγώ ήμουν παρέα με έναν συνάδερφο- και μας ξεπετούσαν δυο- δυο στις συνεντεύξεις ? Οπότε μου έτυχε ο Ellefson.

Ε άμα πχια...

Ακόμα θυμάμαι βιβλιαράκι στα ναηντηζ από Μοναστηράκι, με στίχους μέταλ επιτυχιών κ δίπλα μετάφραση..

Ειρήνη πουλάει... Μα ποιος αγοράζει

Φοβερές φράσεις και groove.

Ελπίζω να βρω κάποια στιγμή το θάρρος και το κουράγιο ασχοληθώ μαζί του και να κάνω transcribe μερικά μέρη του να ξεστραβωθώ.

20 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Χτυπησες ευαισθητο σημειο

Image0001.jpg

Lage Lund από το album του 2019 "Terrible Animals".

Adam Rogers και David Binney από το album τους του 2015 "R & B".

Chris Potter από το "Follow The Red Line - Live At The Village Vanguard" του 2007 με τον Adam Rogers στην κιθάρα.

Άλλη μια ρομαντική και βασανισμένη ψυχή. Πέρασα σήμερα από το ξενοδοχείο στο οποίο πέθανε, είναι 15' με τα πόδια μακριά από το σπίτι μου.

Στο σημείο υπάρχει το παρακάτω:

244340533_4659494654100621_1604867347319919998_n.jpg

Jonathan Kreisberg με το κουαρτέτο του στο "Devika" του Dave Hubbard πριν δύο εβδομάδες.

Το νου σας ρεμάλια, έρχεται στο Χαϊδάρι με την ίδια μπάντα μέσα στον Νοέμβριο.

Ένας εκπληκτικός κιθαρίστας, αλλά πάνω από όλα ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ μουσικός.

Trending...

Νέα θέματα

Back