Τι μουσική ακούτε τώρα;

Έπεσα για μεσημεριανή σιέστα. Είδα ένα περίεργο όνειρο με το παρακάτω ως soundtrack. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να λέει αυτό για τα πράγματα που μάλλον με απασχολούν. Ξέρω πάντως ότι για την υπόλοιπη μέρα θα ακούω Pat Metheny Group.

Επειδή πολλά ιατρικά πέσανε τελευταία το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι πρόσφατα (10ημερες) αποχαιρετίσαμε φίλο τον πρώτο άνδρα της κουμπάρας από καρκίνο παγκρεας-συκωτι 57 χρονών

(μέσα στην ζωή είναι αυτά) (γρήγορα μέσα σε ένα μήνα αλλά με έμπλαστρα μορφίνης για τους πόνους )

γνωστό στην  ΛΑΝΣ (Λύκειο αρρένων Ν.Σμύρνης με τους δυο αγαπημένους του δίσκους.

Στην ΛΑΝΣ πήγα 1η Γυμνασίου ρε γμτ.

Κάναμε ωριαία κοπάνα τα μεσημέρια της Τετάρτης για να πηδήξουμε δίπλα, στο γήπεδο του Πανιωνίου από την πίσω μεριά σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα, να δούμε αγώνες κυπέλλου.

Να ζήσετε να τον θυμόσαστε παλικάρι μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στην ΛΑΝΣ πήγα 1η Γυμνασίου ρε γμτ.

Κάναμε ωριαία κοπάνα τα μεσημέρια της Τετάρτης για να πηδήξουμε δίπλα, στο γήπεδο του Πανιωνίου από την πίσω μεριά σκαρφαλώνοντας τα κάγκελα, να δούμε αγώνες κυπέλλου.

Να ζήσετε να τον θυμόσαστε παλικάρι μου.
Nα΄ σαι καλά ρε φίλε

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή

αλλά είναι μεγάλη για να την κάνεις καρναβάλι.

Για τον αγαπητό sir, ο οποίος ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο Polotus- καλλιτέχνη αδημονούμε, τον sir για να δούμε ?

EDIT: Sir αν θες το βαράμε στο jam ?

Πριν από χρόνια, μάλλον πριν δεκαετίες το ορθότερο, ένας μουσικο- κριτικός είχε γράψει σε ένα review του για τους Toto (στο Ποπ και Ροκ): Toto, και γιατί όχι μπόμπο! 

Αντιλαμβάνεστε ποιους κλόουν διαβάζαμε, οι οποίοι ήταν και opinion leaders τρομάρα τους, οι "άμπαλοι".

Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο...

Για τους αδερφούς Στράτο και Gvour- για τα βράδια μεταξύ "μπινελικίων" (φαγητού), ηχογράφησης, μουσικής, μπύρας (με θεό Στράτο να λέει το κορυφαίο: Αν τελειώσουν έχω καφάσι στον πορτ μπαγκάζ) και τζαμαρίσματος  ?  Για αυτά λατρεύω το Noiz...

Αδέρφια δικά σας.

Ένας ψίθυρος ψυχής, μια εσωτερική ανάσα.

Μου άρπαξε την καρδιά και την κρατάει σφιχτά.

Συναίσθημα, ήχος, δυναμικές, φραζάρισμα, άγγιγμα, παίξιμο, τεχνική, μπάντα, όλα τέλεια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back