- Πόντοι
- 2,878
Φίλος, είμαι φαν των «νέων και του Χιούι»LK είπε:Και γιατί σε σοκάρει ρε λεβέντη ογια να 'χομεν και καλό ρώτημα ναούμε; ;D ;D

Φίλος, είμαι φαν των «νέων και του Χιούι»LK είπε:Και γιατί σε σοκάρει ρε λεβέντη ογια να 'χομεν και καλό ρώτημα ναούμε; ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, είμαι φαν των «νέων και του Χιούι»Απλά, πως κόλλησαν αυτοί μαζί
Τι να σε πω... Μα να μην το έχω ξαναματακούσει αυτό ;D Άσε δε που και ο αείμνηστος (ο κιθαρίστα γιά)... Με «πτηνόν της πυράς»; ;D ;D ;DLK είπε:Αν γυρίσεις και ανατρέξεις στο εξώφυλλα των δίσκων σου (βυνίλιο έ ;D ;D), θα διαπιστώσεις (αν και το ξέρεις ήδη), ότι όλοιιιιιιι αυτοί μια παρέα ήταν….(όχι οι συγκεκριμένοι…γενικά).
Κάπως έτσι φαντάζομαι θα έγινε και με αυτούς.
Σε ευχαριστάω...ποσώς... :-* :-*Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάρε ένα και εσύ... Είναι από τα αγαπημένα μου του καλλιτέχνη ;D 8)
Καλα τα λες φιλος!Ετσι ηταν.LK είπε:Αν γυρίσεις και ανατρέξεις στο εξώφυλλα των δίσκων σου (βυνίλιο έ ;D ;D), θα διαπιστώσεις (αν και το ξέρεις ήδη), ότι όλοιιιιιιι αυτοί μια παρέα ήταν….(όχι οι συγκεκριμένοι…γενικά).
Κάπως έτσι φαντάζομαι θα έγινε και με αυτούς.
Eννοειται!ΥΓ: No problem... στην επόμενη μάζωξη θα το κάψουμε ;D ;D ;D
Αυτά κάνεις και μου ξυπνάς τον... «έμπορα» ;D Λατρεμένη eightίλα 8)gvour είπε:Τα τελευταια κομματια που υπαρχουν καταγεγραμμενα απ τον Lynott ειναι με τους News-και τι ωραια που ηταν:
Can't Get Away
;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Το εμαθα εδω στο νοιζ απο σενα βρεΤερρυ και τραβηξα μεγαλη φρικη.Κριμα!
Ωραια μπαντα με Κονταξακη και Κορνηλιο-σπουδαια φωνη-και ωραιες συνθεσεις.
Επισης ειχες γειτονα κι αλλον μεγαλο,τον δικο μας τον Φουζιο.
Ενας ειναι ο Fusion!
Στους Magna Carta; Όχι... Πλήκτρα έπαιξε ο Γιάννης Πατρικαρέας και παραγωγή ο Παναγιώτης Λάλης ( ο κιθαρίστας τους)Vartanis είπε:Με τον Ρορη στα πληκτρα και τον Κωστα για παραγωγο.
Για οσους ξερουν. ;D ;D ;D
Ετυχε να παιζουμε μαζι τοτε.