- Πόντοι
- 48
Φίλε dmilo νομίζω δεν έπαιζε ο Scot σε αυτό το άλμπουμ (όχι ότι έχει σημασία...) R.I.P.Αυτός ο δίσκος πάντως είναι από τους αγαπημένους μου
Σωστά! Θενξ για τη διόρθωσηLord_Goumis είπε:Φίλε dmilo νομίζω δεν έπαιζε ο Scot σε αυτό το άλμπουμ (όχι ότι έχει σημασία...) R.I.P.
Αν την βρεις , πες μου και εμένα. Δεν έχω προγραμματισμένο τίποτα.. αλλά what the hell...μία βόλτα δεν θα με πειράξει ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Α, ενδιαφέρον το σέρβις ;D Ποια αεροπορική εταιρία είναι; Γιατί έλεγα να πάω κάνα ταξίδι για το Πάσχα ;D ;D ;D
LK είπε:....και μην μου αρχίσετε τις "μπούρδες" ότι το Original είναι καλλίτερο..και ξέρω εγώ!!
Δείτε το βίδεο![]()
;D
Δες το George 2-3 φορές ακόμα και θα ξεχάσεις το original.Επίσης θα ξεχάσεις πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια ;D ;D ;Dgvour είπε:To original ειναι καλυτερο ;D ;D ;D.Βεβαια οσο περισσοτερο το βλεπω καταληγω οτι μαλλον αυτο ειναι καλυτερο(με διαφορα κιολας).
H Joss ΕΡΩΤΑΣ!!!! Αμ έτσι ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΙ! ThanQ George!!!gvour είπε:Για τον φιλτατο LK ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ![]()
Γινομαι κουμπαρος αν θες αλλα πρωτα να τσεκαρω κι εγω δια να εγκρινω.LK είπε:H Joss ΕΡΩΤΑΣ!!!! Αμ έτσι ΝΥΜΦΕΥΟΜΑΙ!
Με εστειλες αδιαβαστο!Που το ξερεις?? ??? ???Ρε συ τέτοια ώρα ξυρίζεσαι ;;;;;