Η αληθεια ειναι οτι απο σενα τον ακουω πρωτη φορα. Πολυ καλος. Δεν μπορω να καταλαβω με τι Hammond παιζει, αν δεν με γελουν τα ματια μου τουλαχιστον το πανω πληκτρολογιο δεν ειναι waterfall, κατι που συναντας συνηθως μονο σε μοντελα Hammond μικροτερων σειρων και οχι στις σειρες A/B/C που λογικα ανηκει το παραπανω. Δεν θυμαμαι καποιο μοντελο με δυο σειρες πληκτρολογια των 61 πληκτρων (συν τις reverse color οκταβες) να μην εχει waterfall πληκτρα.gvour είπε:Τουτον εδω ειμαι σιγουρος οτι τον ξερεις,"δικος" μας και παικταρα.
Χαμμοντακιας και Lordικος επισης.QjvvKkw
Στο τοπικο ΑΒ, διπλα στα αλλαντικα. ;DΕπειδη ειμαι fan της Prog Rock γκρουπαρας Beardfish (Σουηδοι) στην οποια οπως σου ειπα ειναι μελος ο Rikard Sjoblom, δεν ηταν δυσκολο να ανακαλυψω αυτο του το project. Ενα project που ουσιαστικα αποτελειται απο τον Rikard Sjoblom στα πληκτρα και τον Petter Diamant στα ντραμς. Στο αλμπουμ παιζουν και μερικοι guest μουσικοι (κιθαρες/sax/ακ. μπασο κλπ) το υφος δε ειναι JazzFunk και γυρω απ'αυτο. Πολυ καλο αλμπουμ που μουσικα δεν εχει καμια σχεση με τα αλμπουμ των Beardfish. Ριξε ενα αυτι στα παρακατω, το ενα μολις το ανεβασα στο youtube και το δευτερο ειναι απο ενα live.gvour είπε:Που τους βρισκεις αυτους ρε συ? ;D ;D ;D
man, για μια στιγμή νόμιζα ότι ο Tom άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο... (φτου φτου)fusiongtr είπε:Τίτλοι τέλους!
Νυχτοφύλακας ή κάτοικος Αμερικής? ;DWaterfall-K είπε:Τελευταιο πριν τον υπνο: