- Πόντοι
- 4,208
Ήθελα να ήξερα που στο καλό πας τέτοια ώρα, μα την Παναγία! ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Συνηθως τα ΠΣΚ πριν τις 1-2ΠΜ δεν βγαινω για ποτο
Ήθελα να ήξερα που στο καλό πας τέτοια ώρα, μα την Παναγία! ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Συνηθως τα ΠΣΚ πριν τις 1-2ΠΜ δεν βγαινω για ποτο
Συνηθως αρχιζω απο ενα παραλιακο καφε-μπαρ στην παραλια της πολης μου (Χαλκιδα) στο οποιο παιζει μουσικη ο αδερφος μου (JazzoRockoBluesoκαταστασεις και οχι μονο) και μετα η νυχτα εχει πορεια. 8) Το ξημερωμα γυρναω στη "βαση". ;DΣημερα το πρωι ας πουμε, στις 7:30 επινα ΤζινΤονικ με φιλους σε ενα μπαρακι με θεα τη θαλασσα. Καπακι παμε για φαι στου "Κωστα" και μετα σπιτι, αφου πριν περασα απο τη Ρουλα και αγορασα ψωμι. Κατα τις 11-παρα επεσα για υπνο και στις 3 ξυπνησα.fusiongtr είπε:Ήθελα να ήξερα που στο καλό πας τέτοια ώρα, μα την Παναγία! ;D ;D ;D ;D
Οποτε θες.fusiongtr είπε:Μπορεί κάποια στιγμή να τα πούμε κι από κοντά.
Μια χαρα αρχοντα σε κοβω WFK!Waterfall-K είπε:Συνηθως αρχιζω απο ενα παραλιακο καφε-μπαρ στην παραλια της πολης μου (Χαλκιδα) στο οποιο παιζει μουσικη ο αδερφος μου (JazzoRockoBluesoκαταστασεις και οχι μονο) και μετα η νυχτα εχει πορεια. 8) Το ξημερωμα γυρναω στη "βαση". ;D
Σημερα το πρωι ας πουμε, στις 7:30 επινα ΤζινΤονικ με φιλους σε ενα μπαρακι με θεα τη θαλασσα. Καπακι παμε για φαι στου "Κωστα" και μετα σπιτι, αφου πριν περασα απο τη Ρουλα και αγορασα ψωμι. Κατα τις 11-παρα επεσα για υπνο και στις 3 ξυπνησα.
Πτωμα ειμαι.... ;D
Ετσι ειμεθα εμεις οι ανυπανδροι νεαροι: Ανετοι! 8) ;D ;Dgvour είπε:Μια χαρα αρχοντα σε κοβω WFK!
...αλλα τι στροφη, εε? Να μια στροφη με το συμπαθειο... ;DΦυσικά και θυμάμαι το χωριό, μια στροφή είναι!
Ειναι ωραιος και κυριως γκρουβατος ο Hunter,Nασο!nasokosm είπε:για ακούστε τα sax πέρα απο το παληκάρι με το κιθαρόμπασο![]()
Τι να λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nasokosm είπε:για δες με ποιούς παίζει τώρα ο Hunder και πρόσεξε το σόλο στη φωνή του Kurt
Νταξ, ο θεός παίζει το θεϊκό!Same Old Blues - Captain Beefheart & His Magic Band