Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Ιντζόι ρισπόνσιμπλι, και κίπ εγουέι φρομ τσίλντρεν

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
;D Αγορασες κανενα αλμπουμ ή ακομα? ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Not yet Kostas ,not yet ;D ;DI have a pending order in my record shop. 8) 8)

Σ'εσκισα στο Αγγλικο ε; :P

ハンサムである 8)

που σημαινει "Σ'ωραιος" στα Ιαπωνικα. ;D

παρε και ενα κομματακι δωρο !!!!!!!!!!!!!!!!!

ありがとう (Ευχαριστω ;D)

Btw, οι TransAtlantic ετοιμαζουν το τεταρτο αλμπουμ τους. Το θυμηθηκα τωρα που ειδα τον Neal Morse στο παραπανω βιντεο. 8)

Ένας από τους αγαπημένους μου "bedroom players" σ΄ένα Πρωταπριλιάτικο take.

Κράξτε ελεύθερα!!!  ;D ;D ;D ;D

Επαψα να τον κραζω οταν ακουσα απ'αυτον και το Child In Time. Εκει σηκωσα τα χερια ψηλα και καταλαβα οτι πρεπει να τον κοιταξει γιατρος. ::)

Περιττο να πω οτι ο κυριος αυτος θα επρεπε να εχει φαει πολλες κλοτσιες και να ειναι φυλακη, ή στην καλυτερη, να του απαγορευτει να αγγιζει/καταστρεφει τη μουσικη αλλων. 8)

Waterfall-K είπε:
Επαψα να τον κραζω οταν ακουσα απ'αυτον και το Child In Time. Εκει σηκωσα τα χερια ψηλα και καταλαβα οτι πρεπει να τον κοιταξει γιατρος. ::)

Περιττο να πω οτι ο κυριος αυτος θα επρεπε να εχει φαει πολλες κλοτσιες και να ειναι φυλακη, ή στην καλυτερη, να του απαγορευτει να αγγιζει/καταστρεφει τη μουσικη αλλων. 8)
Ήμουν σίγουρος ότι θα δω τέτοιο σχόλιο και μάλιστα από σένα! ;D ;D Κοίτα,όντως το Child in Time το τσάκισε,αλλά το Mistreated μ'αρέσει πολύ.Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό,δεν το αρνούμαι στην τελική!!  ;) :D

BillTrantos είπε:
Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό...
Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;D

Αν φτασεις 25-30 και ακους ακομα Malmsteen, τι να πω? Να το κοιταξεις... :P

Waterfall-K είπε:
Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;D

Αν φτασεις 25-30 και ακους ακομα Malmsteen, τι να πω? Να το κοιταξεις... :P
Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY''  ;D ;D

BillTrantos είπε:
Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY''  ;D ;D
Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη.  

Deep Purple - Mistreated HD 1974 (Live in California)

Waterfall-K είπε:
Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη.  

Deep Purple - Mistreated HD 1974 (Live in California)
Νομίζω ότι με κάτι τέτοια γινόμαστε όλοι ''άντρες''.Τουλάχιστον σε μουσικό επίπεδο! ;D

Και μια και θυμηθηκα αυτο το απιστευτο live, ας ακουσουμε ακομα ενα κομματι απ'αυτο.

"You Fool No One", κοντα 19 λεπτα εκτελεση. Η εισαγωγη του τεραστιου Jon Lord στο Hammond C3 θεριζει...
music2.gif

Waterfall-K είπε:
Τι φωνάρα έχει αυτός ο Coverdale ρε παιδί μου. Να 'σαι καλά Waterfall-K πολύ ωραίο βίντεο.  8)

Υπάρχει καμιά live εκτέλεση του Child in Time που να τραγουδάει ο Coverdale; Με ένα ψάξιμο που έκανα στο youtube, δε βρήκα κάτι.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back