Ήμουν σίγουρος ότι θα δω τέτοιο σχόλιο και μάλιστα από σένα! ;D ;D Κοίτα,όντως το Child in Time το τσάκισε,αλλά το Mistreated μ'αρέσει πολύ.Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό,δεν το αρνούμαι στην τελική!!Waterfall-K είπε:Επαψα να τον κραζω οταν ακουσα απ'αυτον και το Child In Time. Εκει σηκωσα τα χερια ψηλα και καταλαβα οτι πρεπει να τον κοιταξει γιατρος. :
Περιττο να πω οτι ο κυριος αυτος θα επρεπε να εχει φαει πολλες κλοτσιες και να ειναι φυλακη, ή στην καλυτερη, να του απαγορευτει να αγγιζει/καταστρεφει τη μουσικη αλλων. 8)
Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;DBillTrantos είπε:Θες ότι είμαι fanboy?Μπορεί να 'ναι κι αυτό...
Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY'' ;D ;DWaterfall-K είπε:Δεν εισαι fanboy, εισαι απλα...17χρονος. ;D
Αν φτασεις 25-30 και ακους ακομα Malmsteen, τι να πω? Να το κοιταξεις...![]()
Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη.BillTrantos είπε:Γι'αυτό έβαλα τον όρο ''fanBOY'' ;D ;D
Νομίζω ότι με κάτι τέτοια γινόμαστε όλοι ''άντρες''.Τουλάχιστον σε μουσικό επίπεδο! ;DWaterfall-K είπε:Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη.
Deep Purple - Mistreated HD 1974 (Live in California)
Τι φωνάρα έχει αυτός ο Coverdale ρε παιδί μου. Να 'σαι καλά Waterfall-K πολύ ωραίο βίντεο. 8)Waterfall-K είπε:Ελα, παρε τωρα και μια εκτελεσαρα απο τους Γεροντες απο το κλασσικο live "California Jamming" του 1974 μπροστα σε 200-250.000 ατομα. Μη ξεχασεις να δεις ολο το live καποια στιγμη.