Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Δε ξεύρω ρε Σιγαρέτε, αλλά εγώ απτά τα έμαθα απ το μπαμπά μου το Πάνκη, κρίμα που ήμανε αγένητο τότε και κρίμα που εσείς ως μεσήλιξ, δεν τα ζήσατε  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
κρίμα που εσείς ως μεσήλιξ, δεν τα ζήσατε  ;D ;D ;D
Το '83 (16 χρονών) αγόρασα το London Calling....Κάποτε Mr Paraga είμεθα κι εμείς νέοι... ::) :'(

Καλησπερα παιδια προσφατα χασαμε τους 2 καλυτερους μας φιλους και ετσι ο κολλητος μου εφτιαξε αυτο το κομματι για την μνημη τους,θα ηθελα να το ακουσετε!καλο παραδεισο στα φιλαρακια μας https://youtube.com/...h?v=aKIKH6mQoSA

ypoxthonios είπε:
Καλησπερα παιδια προσφατα χασαμε τους 2 καλυτερους μας φιλους και ετσι ο κολλητος μου εφτιαξε αυτο το κομματι για την μνημη τους,θα ηθελα να το ακουσετε!καλο παραδεισο στα φιλαρακια μας https://youtube.com/...h?v=aKIKH6mQoSA
Δεν παίζει

cigaret13 είπε:
Το '83 (16 χρονών)
Φίλοους, εσύ παίζει να είσαι μεγαλύτερος κι απ το δάσκαλο της εναλλακτικής λαίμαι τον παπαστρούμφ μαθουσάλα του ΑΠΛ τρισμέγιστον Μάραθων λαίμαι wooooooooooooooaw λαίμαι όμως  ;D ;D ;D

Έλα να σε βάλω κάτι της εποχής σου, μην ανεβάσεις καμιά μπίεση νυχτιάτικα λαίμαι, πιές το τσαγάκι σου και ύπνο γλήγουρα  ;D ;D ;D

Φρικιά ρε πστ μου ακόμη ζούνε πολλά, άντε να ισιώσει μετά το ασφαλιστικό μας σύστημα  ;D ;D ;D

cigaret13 είπε:
Το '83 (16 χρονών) αγόρασα το London Calling....Κάποτε Mr Paraga είμεθα κι εμείς νέοι... ::) :'(
Κι εμεις καποτε ημασταν νεοι, αλλα τετοια λαθη (να πεταμε τα ωραια μας λεφτα σε δισκους Punk) δεν καναμε.
eyeroll.gif
@Samy, αργα αλλα σταθερα αρχιζεις και στρωνεις. Ευγε my son!
Baby_2.gif

Waterfall-K είπε:
@Samy, αργα αλλα σταθερα αρχιζεις και στρωνεις.
Γέρο, σύρε να δεις αν έρχομαι  ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Ωρα για εξω.

Samy, ακου κομματαρα λεμε.
Ρομαντικό αγόρι, άντε κοιμήσου όξω, ημείς δεν φταίμε λαίμαι  ;D ;D ;D

είναι κανείς εδώ?..

clear... έμπαινε... ;D

και νάνι τώρα...

cigaret13 είπε:
Gvour που είσαι να με συνετίσεις!!!!!!!
Καλημερουδια Φωτη!

Ολα ροκνρολλ ειναι στην τελικη.

Και το πανκ και το γκαραζ και ολα τα διαφορα.

Οι συνθηκες,η εποχη και το πως το αντιμετωπιζαν οι εταιριες αλλαζαν.

Kι αυτοι ροκενρολ(Αθηναιοι και πολυ δυνατη μπαντα,τους εχω δει live καμποσες και

σκοτωνουν):

Kαι τα Ραμονια το ιδιο.Ετσι για να λεμε ειναι.

Κι ο τρελοTed Nugent που εβαλε ο npap το ιδιο.

Μην ανησυχας το λοιπον. ;D ;D ;D

Στον ισιο δρομο εισαι.

Λένε οι γυναίκες οτι οι άνδρες δεν ωριμάζουν ποτε... Πως δεν αποκτούν ποτε αυτο το "αίσθημα της ευθύνης"...

Απο την άλλη, ο φίλος μου ο Χρήστος, ο ναυτικός, λέει οτι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι ώριμοι άντρες... Οπως ισχυρίζεται, οταν ρώτησαν εκείνη την πολυ παλιά πτανα, για το ποιος φουτσος ήταν ο καλύτερος, ο χοντρός, ο κοντός, ο μακρύς, ο ψιλός, αυτη απάντησε με σιγουριά... "Ο ανέμελος"...

Δεν βρισκω άκρη... Ούτε που μ´ απασχολεί πια... Άλλα με βασανίζουν...

Αλλά, οπως και ναχει... it's just another time along the road...

http://youtu.be/ul4YZ_IGFa8

... running on empty...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back