- Πόντοι
- 36
Δε ξεύρω ρε Σιγαρέτε, αλλά εγώ απτά τα έμαθα απ το μπαμπά μου το Πάνκη, κρίμα που ήμανε αγένητο τότε και κρίμα που εσείς ως μεσήλιξ, δεν τα ζήσατε ;D ;D ;D
Το '83 (16 χρονών) αγόρασα το London Calling....Κάποτε Mr Paraga είμεθα κι εμείς νέοι... :samy paraga είπε:κρίμα που εσείς ως μεσήλιξ, δεν τα ζήσατε ;D ;D ;D
Δεν παίζειypoxthonios είπε:Καλησπερα παιδια προσφατα χασαμε τους 2 καλυτερους μας φιλους και ετσι ο κολλητος μου εφτιαξε αυτο το κομματι για την μνημη τους,θα ηθελα να το ακουσετε!καλο παραδεισο στα φιλαρακια μας https://youtube.com/...h?v=aKIKH6mQoSA
Φίλοους, εσύ παίζει να είσαι μεγαλύτερος κι απ το δάσκαλο της εναλλακτικής λαίμαι τον παπαστρούμφ μαθουσάλα του ΑΠΛ τρισμέγιστον Μάραθων λαίμαι wooooooooooooooaw λαίμαι όμως ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Το '83 (16 χρονών)
Κι εμεις καποτε ημασταν νεοι, αλλα τετοια λαθη (να πεταμε τα ωραια μας λεφτα σε δισκους Punk) δεν καναμε.cigaret13 είπε:Το '83 (16 χρονών) αγόρασα το London Calling....Κάποτε Mr Paraga είμεθα κι εμείς νέοι... ::'(
Γέρο, σύρε να δεις αν έρχομαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:@Samy, αργα αλλα σταθερα αρχιζεις και στρωνεις.
Ρομαντικό αγόρι, άντε κοιμήσου όξω, ημείς δεν φταίμε λαίμαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ωρα για εξω.
Samy, ακου κομματαρα λεμε.
Καλημερουδια Φωτη!cigaret13 είπε:Gvour που είσαι να με συνετίσεις!!!!!!!