Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
image.gif

Χελοου Σαμ..... ;D

samy paraga είπε:
Να ξεκαθαρίζουμε ολίγον τις θέσεις επαέ λαίμαι, καθότι αι γυναίκαι είναι επαέ, εδώ λαίμαι
Στο μόνο που συμφωνώ με τον άλλον είναι οτι (πλέον) το κυνήγι έχει δευτερεύουσα αξία... Ειδικά όταν τα supermarket έχουν τα πάντα... (εκτός ίσως απο τη συναισθηματική κάλυψη)

Ευγε στους παρακατω νεαρους, εχουν μελλον.... ;D

image.gif

Εισαι κανα 20λεπτο στο θρεντ και μολις τωρα ποσταρες. Αυτο σημαινει οτι ακουγες τα κομματια μου. Ευγε. ;D

Παρε ακομα ενα.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Εισαι κανα 20λεπτο στο θρεντ και μολις τωρα ποσταρες. Αυτο σημαινει οτι ακουγες τα κομματια μου.
Ναρκωτικά φίλοους και σε αυτή την ηλικία? Όχι ευχαριστώ  ;D ;D ;D

Ελα Samy, παραδεξου το, δεν ειναι κακο. Το ξερω οτι σηκωνεσαι τα βραδια και ερχεσαι εδω κρυφα για να ακουσεις αυτα που ποσταρα.
eeee.png

image.gif

https://youtu.be/qrhrkrTNNtI

samy paraga είπε:
Να ξεκαθαρίζουμε ολίγον τις θέσεις επαέ λαίμαι, καθότι αι γυναίκαι είναι επαέ, εδώ λαίμαι

Έτσι είναι!Τι θα ήμασταν οι γυναίκες χωρίς τους άντριδοι ε?Χωρίς μια κολόνα,ένα πάτερο,ένα τοιχείο έστω ε?Δύο τίποτα θα ήμασταν,δύο τίποτα  ;D

magna είπε:
Έτσι είναι!Τι θα ήμασταν οι γυναίκες χωρίς τους άντριδοι ε?Χωρίς μια κολόνα,ένα πάτερο,ένα τοιχείο έστω ε?Δύο τίποτα θα ήμασταν,δύο τίποτα  ;D

Κοίτα μάθε ορνιθογραφία, άκου , άντριδοι, ΑΝΤΡΙΔΕΣ λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Κοίτα μάθε ορνιθογραφία, άκου , άντριδοι, ΑΝΤΡΙΔΕΣ λαίμαι  ;D ;D ;D
Είδες,στα λόγια μου έρχεσαι... ;D

Εκτός απτα φωνητικά,η παύση όλα τα λεφτά στη διασκευάρα.

Aντε να συνεχίσω τα του marvin+

Kalisperes

Σχωράτεμε, αλλά πάω στου πουτάμ αγκαλίτσα με το τρελό του χωριού...............Μάρβιν, δεν τον γνώρισες

samy paraga είπε:
Σχωράτεμε, αλλά πάω στου πουτάμ αγκαλίτσα με το τρελό του χωριού...............Μάρβιν, δεν τον γνώρισες
Kαλησπέρες στα βατράχια  ;D

Κιι εγώ πάω πηγαίνοντας αγάλια αγάλια.Καληνύχτες!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back