Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Και συνεχίζουμε με ένα standard (από το 2:08 φαίνεται ο McLaughlin)!

nick_ls είπε:
Ειμαι πολυ πιωμενος για να πω  πολλα .Μπραβο ρε μαγκα.Ειμαι σε αυτη τη φαση τοσο καιρο που μου ειναι δυσκολο να καταλαβω τις τελειες μπαντες και τους τελειους μουσικους .Απο μενα Ευγε για Τζακσον αβαταρ ενας λογος παραπανω.Να περναμε καλα.τιποτα αλλο.

Είμαι πουλί κουρασμένος δια να αντιπαρατεθώ.

Πριν 5 μέρες με πλάκωσε μια αρκούδα στο ξύλο, το κορμί μου είναι γεμάτο μώλωπες και πληγές, αργότερα οι δασοφύλακες τη βρήκαν νεκρή απ τη μαχαίρα μου, έτερον, εκάτερον ;D ;D ;D

Όπως έλεγα έφυγα βιαστικά, αξημέρωτα απ το βουνό, λόγο πληγών και πόνου χτες, η Παράγκα παρέδωσε πνεύμα στο δρόμο, βούλωσε το ψυγείο και την έβγαλα, μεταξύ συνεργείων στο Ωαριόκαστρο και το Μακρυχώρη Βέροιας, μέχρι τις 3 σήμερις το μεσημέρι που υγειής-αυτή- πλέον τσούλισε νωχελικά εις την πρωτεύουσα, από τη συμπρωτεύουσα.

Ο κομπιούτορας είναι για απγκρέιντ που λαίται και σεις.

Έχει ζέστα κι εγώ γύρισα από ένα μέρος που η θερμοκρασία ήταν μεταξύ 27 μαξ και 6 μιν, θκατά με φράουλες δλδ βρήκα, άμα την επιστροφή μου.

Οι Πουλίς με άρεζαν στα 2 πρώτα άλμπουμε, ναι συμφωνώ, όποιος δεν παράγει έργο, δεν αξίζει να αμοίβεται, εξαιρούμε εγώ που δούλεψα στη ζωή μου αρκετά

Ευχαριστώ για τη σύνταξη ''χρυσό ρολόι'' που θα με αποδόσετε  ;D

Σαμυ κιθ χωρις τελε ειναι παπας χωρις ρασα,καλη αναρωση παντως

Ρε συ Θάνο όντως είναι κομματάρα!

Πλάκα πλάκα οι Stones τα τελευταία χρόνια έχουν βγάλει κάτι κομματάρες εφάμιλλες με την χρυσή τους περίοδο σε αξία, αλλά με σύγχρονη άποψη.

Θα σας ξενερώσω αλλά δεν είστε και οι μόνοι  :P

Έχω ενα dead spot στο χαμηλό F# στο μπασο που θα ήθελα να πάρω

Εχω μπει ξανά με τα μπουνια στο λούκι της δουλειάς εδώ και μια βδομάδα (και το χειρότερο ειναι οτι το γουστάρω)

Ξανακουσα ολα (σχεδόν) τα post αυτού του νήματος το ΣΚ - και μετα παλι τα του Φαζιου

Με πρόλαβε ο droneblack σήμερα...

Κατα τα αλλα ειμαι μια χαρά

Kalisperes

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Marvin+ είπε:
Ξανακουσα ολα (σχεδόν) τα post αυτού του νήματος το ΣΚ...
wife_2.gif

Για πάρτη σας Marvin+ και Waterfall-K. 8)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back