W
ΟΚWaterfall-K είπε:Ασε τον γαυρο και ακου λιγο μουσικη. Κατσε 2 λεπτα να ανεβασω και μια κοmματαρα του Bonamassa απο το "Live From Nowhere In Particular" που δεν την βλεπω στο youtube...![]()
Αποκλειστικά στο Νόιζ!!Waterfall-K είπε:Ετοιμο.![]()
Hah? ???Dinosp είπε:Που είναι το (4)? οεο?
Μα υπάρχει άνθρωπας εδω μέσα που του τη σπάνε τα minor blues? Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;Dgvour είπε:Ωραια πραματα βανετε!
Ελπιζω να μην τη σπαμε στον Ντινο αλλα και του λογου καπου κει ειμαι:
Μη κουραζεσαι, θα το βαλω εγω απο τους B.B. king, Eric Clapton, Robert Cray, Jimmie Vaughan και καμια...500ρια τυπους ακομα εκει στο τελος... ;DDinosp είπε:Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;D
Nα σου πω την αληθεια Ντινε καποια στιγμη ειχα μπουχτισει τοσο που δεν ηθελα να ακουω καθολου μινορομπλουζ.Dinosp είπε:Μα υπάρχει άνθρωπας εδω μέσα που του τη σπάνε τα minor blues? Αντε μη βάλω το the thrill is gone ;D ;D ;D
Όχι απλά ήταν παρών ο Φούζιος, αλλά έπαιξε κιόλας.gvour είπε:Ειχα βεβαιως και απωθημενα,ειχε χρειαστει να παιξουμε λαιβ το thrill 7 η 8 φορες σερι.
Αληθεια λεω,μαρτυς μου ο Φουζιος που ηταν παρων και δε λεει ποτε ψεμματα(κι αυτο αληθεια).
Eσυ παλικαρι μου δε συνδράμεις απλα,κοσμο σκοτωνεις και καλα καμεις εδω που τα λεμε.fusiongtr είπε:Να συνδράμω και πάλι! 8)
Γι ' αυτό το θυμάμαι με γλυκιά νοσταλγία αδερφέ, έχεις απόλυτο δίκιο!gvour είπε:Οσο γι'αυτο που ειπες,δεν υπαρχει απατος αδερφε μου,ειναι μονο μουσικη και τιποτε αλλο.
Παιζουμε για να γουσταρουμε,να περναμε καλα
Bεβαιως και θυμαμαι!fusiongtr είπε:είχαμε ξεχάσει μια σακούλα με τυριά αν θυμάσαι!