Ελα ρε, ποτε ειχε ερθει? Camel πηγαινα στα 90s αρκετα συχνα. Το πιο πανω αλμπουμ τα σπαει παντως. Παρε και μια κομματαρα απο το ιδιο αλμπουμ, ειναι απο τα αγαπημενα μου.gvour είπε:Αφου ειμαστε σε blues mood ο Καναδεζος αποκατω ειχε παιξει καποτες(τονος στο α) στα μερη μας (Αυτοκινηση η Camel...
Eκεινη την εποχη,καπου στα 90ς.Waterfall-K είπε:Ελα ρε, ποτε ειχε ερθει?
Kαπως ετσι εκανα κι εγω οταν εμαθα μετα απο αρκετο καιρο οτι ειχε ερθει στην πολη μου και επαιξε ο John Hammond σε ενα club που ημουν τοτε σχεδον καθημερινος θαμωνας, και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.gvour είπε:Τον ειδαμε στο.....(το μαγαζι που λεμε) να παιζει με μια ακουστικη και ειπαν οτι θα βγει και στην Κορομηλα ως guest".
Λεω"δεν ειναι δυνατον",βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!
Συν ο Chuck Leavell στο Hammond και ο Reese Wynans στο πιανο, λιγο το'χεις? ;DKομματαρα εβαλες και πραγματι ολο ειναι δισκαρα.Θα πεις παιζουν και οι Ρουμφουλς απο πισω,εγγυηση!
Πρεπει να λες τη δευτερη φορα-οχι τη δεκαετια του 80 που ειχε ερθει αν δεν κανω λαθος με τη Big Time Sarah η κατι τετοιο-που ειχε παιξει και στην Αθηνα καπου στα 90ς παλι.Waterfall-K είπε:Kαπως ετσι εκανα κι εγω οταν εμαθα μετα απο αρκετο καιρο οτι ειχε ερθει στην πολη μου και επαιξε ο John Hammond σε ενα club που ημουν τοτε σχεδον καθημερινος θαμωνας, και δεν το ειχα παρει χαμπαρι.Μαλιστα εκεινο το βραδυ πλακωσε η αστυνομια και σταματησε το live
Ναι, λεω για τα μεσα των 90s, μετα το 1993 σιγουρα, γιατι τοτε απολυθηκα και οταν ειχε ερθει ο Hammond ημουν ηδη πολιτης. 8)gvour είπε:Πρεπει να λες τη δευτερη φορα-οχι τη δεκαετια του 80 που ειχε ερθει αν δεν κανω λαθος με τη Big Time Sarah...