Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
παρε κ λιγη βρωμα, κανει καλο !!.  καλο βραδυ σε ολους !!!http://www.youtube.com/watch?v=5XOYpdvmLdo

@Fusios τα εσπασες παλικαρι μου!

http://www.youtube.com/watch?v=vsHWibPFuQQ

Και μια και εβαλε πριν ο Λεωνιδας την κομματαρα του Hensley να βαλω και του λογου μου εναν απο τους τραγουδιστες που περασαν απ'τους Heep και μ'αρεσει πολυ με μια μεγαλη μπαντα που επαιξε:

samy paraga είπε:
Ρε γιόμισε το ΝΟΙΖ πωπόφρικα λαίμαι 8)

Άκου ΕΛΟΥ  ;D ;D ;D ;D

Μια και η επανάσταση αργεί λέω να αρχίσω να σκοτώνω φρικιά  ;D ;D
εσύ νεαρέ κανόνισε να ψάξω στα αρχεία μου και να σε δω με "μοικάνα" σε κανα κυριακάτικο πρωινό με τους Παρθενογένεσις στα 80ς... :P ;D ;D

Οι Eloy εγραψαν ιστορια, τι να λεμε τωρα (Samy)...Φοβερες συνθεσεις και ο ηχος τους τα εσπαγε. Ολα "μπροστα", μπασο/Hammond/ντραμς. Για τον Ken Hensley τι να πουμε? Συνθεταρα και μεγαλο παιχτρονι. Ο χαρακτηριστικος overdrived ηχος του στο Hammond ξεχωριζει απο μιλια μακρια. Ηχαρα.

@Gvour, μια και αναφεραμε τον Farlowe και τους Colosseum, παρε μια κομματαρα παρακατω απο το 2003. Οι γεροντες (Farlowe/Greenslade/Hiseman/Heckstall-Smith κλπ) καλα κρατουν και bluesαρουν ομορφα.
image.gif

Οταν δεν βρισκω καποιο κομματι στο youtube και αναγκαζομαι να το ανεβασω εγω με τρελαινει. Ετσι εχω χασει 2 accounts. Αλλα δεν γαμιε...Το παρακατω κομματι επρεπε να υπαρχει. Τωρα λοιπον υπαρχει. ;D

Waterfall-K είπε:
ο 3. Οι γεροντες (Farlowe/Greenslade/Hiseman/Heckstall-Smith κλπ) καλα κρατουν και bluesαρουν ομορφα.
image.gif

Το παρακατω κομματι επρεπε να υπαρχει. Τωρα λοιπον υπαρχει.[/size] ;D
Kαλα τα λες.Σκοτω!

πάντα ερωτευμένος με την απόλυτη rock χροιά της Τζενούλας... :)

πάντα ερωτευμένος με την απόλυτη rock χροιά της Τζενούλας... :)

χαιρομαι ιδιαίτερα, ισως μπορω να βγαλω ακρη για καποια κομμάτια που ψαχνω εδω κ χρονια, ξερει κανενας οι eloy αν εχουν βγαλει μια τραγουδαρα με oriental στοιχεια κ τα γνωστα αιθέρια φωνητικα απο την ιδια τραγουδιστρια την οποια εχουν κ στο "colours", "ra" κλπ ????? το τραγουδι ειναι ασταματητο, εχει ενα σωρο ηχους, χαρακτηριστικο των eloy, δεν τσιγγουνευονταν σε αυτο, άλλωστε ο frank εχει δωσει διαπιστευτηρια αργότερα κ με τις παραγωγες που εχει κανει στο studio του για helloween κλπ...

κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!!

και τωρα παιζει το wring that neck...  :-*

LEONIDAS ROCK B είπε:
κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!!
δεν είναι αυτό που ζητάς φυσικά αλλά μου θύμισες αυτούς που είχαν ένα άσμα που με άρεσε ιδιαιτέρως με αυτόν τον τίτλο στο παρακάτω άλμπουμ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Ευγε νεε μου.
meditate.gif
Αν και απο την πρωτη περιοδο τους ( με τον Evans στη φωνη δλδ και τον Simbers πως τον λενε στο μπασο  :P ) το αγαπημενο μου ειναι το τριτο τους, το Deep Purple : Lalena,Chasing Shadows,April και τα ρεστα  :P . Τα πρωτα δυο τα βλεπω σαν σταδιακη εξελιξη προς το τριτο δισκο τους 8)

ΜΠΡΑΒΟ NPAP, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ !!!!!!!! ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ...http://www.youtube.com/watch?v=JVtTC6kCxls

jimaras97 είπε:
Αν και απο την πρωτη περιοδο τους....
Δεν εχει σημασια η περιοδος, πρωτη ή...20η, αυτη η μπανταρα εχει παντα να προσφερει κομματαρες. Παρε και ενα κομματι απο το τελευταιο τους αλμπουμ (2013)
image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back