- Πόντοι
- 1
παρε κ λιγη βρωμα, κανει καλο !!. καλο βραδυ σε ολους !!!http://www.youtube.com/watch?v=5XOYpdvmLdo
Ωραιος!Συγκροτηματαρα λεμε!παλιο καλο heavy!παρε κ λιγη βρωμα, κανει καλο !!.
εσύ νεαρέ κανόνισε να ψάξω στα αρχεία μου και να σε δω με "μοικάνα" σε κανα κυριακάτικο πρωινό με τους Παρθενογένεσις στα 80ς...samy paraga είπε:Ρε γιόμισε το ΝΟΙΖ πωπόφρικα λαίμαι 8)
Άκου ΕΛΟΥ ;D ;D ;D ;D
Μια και η επανάσταση αργεί λέω να αρχίσω να σκοτώνω φρικιά ;D ;D
Kαλα τα λες.Σκοτω!Waterfall-K είπε:ο 3. Οι γεροντες (Farlowe/Greenslade/Hiseman/Heckstall-Smith κλπ) καλα κρατουν και bluesαρουν ομορφα.![]()
Το παρακατω κομματι επρεπε να υπαρχει. Τωρα λοιπον υπαρχει.[/size] ;D
δεν είναι αυτό που ζητάς φυσικά αλλά μου θύμισες αυτούς που είχαν ένα άσμα που με άρεσε ιδιαιτέρως με αυτόν τον τίτλο στο παρακάτω άλμπουμ...LEONIDAS ROCK B είπε:κατι τελευταίο, υπάρχει ενα τραγούδι "country morning" απο '70s, δεν ξέρω γκρουπ, εχει μπασαρα κ σαξοφωνο, πανσπανιο του κερατα !!!!
Αν και απο την πρωτη περιοδο τους ( με τον Evans στη φωνη δλδ και τον Simbers πως τον λενε στο μπασοWaterfall-K είπε:Ευγε νεε μου.![]()
Δεν εχει σημασια η περιοδος, πρωτη ή...20η, αυτη η μπανταρα εχει παντα να προσφερει κομματαρες. Παρε και ενα κομματι απο το τελευταιο τους αλμπουμ (2013)jimaras97 είπε:Αν και απο την πρωτη περιοδο τους....