- Πόντοι
- 1
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!! TO ELOY-LIVE ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ, ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ... WHITESNAKE ΕΠΙΣΗΣ RESPECT !!!!
Το συγκεκριμενο λαιβ του Roy ειναι φοβερο.Waterfall-K είπε:Of course, of course my friend. 8) Και στο συγκεκριμενο live ο Mr Malcolm Lukens δινει ρεστα στο Hammond, ιδιαιτερα στο Soul Dressing τα σπαει.![]()
....σπέρνει!!!gvour είπε:To αποπαρακατω ;D ειναι για τον καλο μου φιλο το Γεωδημητριο που του αρεσουν οι Snake.
Μητσε το κομματι ειναι μπλουζ αλλα.....
Ωραια το πας Λεο(πατα βρε αδερφε ενα καπσλοκακι να φυγουν τα κεφαλαια).LEONIDAS ROCK B είπε:ΟΙ ΧΙΠΙΔΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!.
Nope. Τον κυριο τον εχω κυριως σε αλμπουμς των Colosseum. Ωραιο το κομματι που εβαλες, θα τα ψαξω τα αλμπουμς.gvour είπε:Το συγκεκριμενο λαιβ του Roy ειναι φοβερο.
Το αποκατω επισης ειναι απο μια δισκαρα.
Σιγουρα το εχεις WF...
Nα σου πω την αληθεια δε μ'αρεσουν ολα του-παραειναι θεατρικος μερικες φορες για τα γουστα μου και μου τη "σπαει"-αλλα το out of the blue(ο δισκος που λεμε ειναι εξαιρετος).Waterfall-K είπε:Τον κυριο τον εχω κυριως σε αλμπουμς των Colosseum. Ωραιο το κομματι που εβαλες, θα τα ψαξω τα αλμπουμς.![]()
Γειά σου και σένα βρε Waterfall (με Κ) 8)Waterfall-K είπε:Hello Dino. 8)
Ετσι "καρεκλαδες" ασπρη καλτσα ,κοντο τζην,αμανικο μπλουζακι καβαλα σε διχρονο off road ;DΑκουστα τους/τις ειχα, αλλα οπως φαινεται εγω στα νιατα μου δεν υπηρξα ποτε. Εμεις στην εποχη μου λεγαμε "Καρεκλαδες και Ροκαδες" χαχαχα.... Grin