- Πόντοι
- 2,638
Δε μ'αρεσει απλα και το ξερεις,ειναι ανατριχιαστικα ΥΠΕΡΟΧΟ!fusiongtr είπε:Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος!
Φίλος... πολύ συναίσθημα σήμερα ;Dgvour είπε:Κοπελιες βαστατε δε σας προλαβαινω! ;D ;D
Καλέ φίλε Φάζιε, όντως του(ς) άρεσε (πολύ) - μου είπε α) να μην τον ξαναενοχλήσω όταν φλερτάρει "πρωτογονες" συσκευές και β) να σου αφιερώσω το παρακάτω - θα σ΄αρέσει, λέει, που δεν έχει στίχους, γιατί είσαι στιχοπλάστης, λέει, και πότε-πότε πρέπει να ξεκουράζεσαι, λέει...fusiongtr είπε:Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος!
Συγγνώμη σε όλους αλλά ...... με κομμάτιασες ρε μπαγάσα!gvour είπε:Το πραγμα εχει ως εξης:
Eιμαι 16-17 περιπου και εχω παει με Φουζιο και αδερφο Φουζιου(Χρηστο) στην Αθηνα για δισκους.
Καθιερωμενο "σκηνικο",το καναμε καθε Σαββατο και ψωνιζαμε δισκακια,μετα φορ κοφι
να δουμε και λιγο "κοσμο".
Ψωνιζω λοιπον τον δισκο που εβαλες και αλλο ενα Thin Lizzy(φανατικος του Φιλιππα).Kρυο εξω λεμε.
Γυρναω σπιτι μεσημερι και μου λεει η μανα μου"ειδα στη εφημεριδα οτι πεθανε ενας που εχεις σε αφισσα"."Ποιος"της λεω.
"Ενας με μουστακακι" μου λεει.
Του λογου μου σε αφισσες ειχα τον Moore,τον Gallagher,την Πατ Μπεναταρ και τη Στβι Νικς.
Ουδεις απ'αυτους μουστακι.
Μου δειχνει τη φυλλαδα και βλεπω οτι πριν κατι μερες-προ νετ εποχη λεμε που τα μαθαιναμε ολα με καθυστερα- πεθανε ο Lynott.Σοκ!
Θα πειτε "τι μας νοιαζει εμας ρε μ....κα".Ελα ντε!
Ασφαλως και την ειχα,παιδι ημανε. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ε, άμα την είχες σε αφίσα... ;D
Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά 8)gvour είπε:Αδερφε μου Φουζιε,ηταν ωραια τοτε.
Και τωρα ομως ειναι ωραια.
Αυτα τα παλαιοτερα(καλα τα λεει και ο Τερρυ-αδερφε μου Τερη μας εχεις λιωσει με τα Λιζζυ που βανεις)και τα νεοτερα επισης ;D:Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά 8)
Καληνύχτα και από εμένα. Τα λέμε αύριο (σήμερα) ;Dgvour είπε:Kαλο βραδυ να εχετε καλοι φιλοι,αυριο θα εναι δυσκολη μερα στη δουλεια και πρεπει να θεσω που λεμε και στη Κρητη!
Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή το είδα και με άρεζε τόσο ώστε να το ξαναδώ και στην βραδυνή προβολή...Dinosp είπε:Eίχε 2 βινύλια, όλα κιόλα. Το Thin Lizzy (το πρώτο τους) και το Quadrophenia. Περιέργως ήταν ό μόνος στην παρέα που τα είχε - και επειδή ήταν περίεργος και δεν τα δάνειζε, πηγαίναμε συχνά σπίτι του για να τα ακούσουμε - ξανά και ξανά.
Kι εσυ εχεις μεγαλο δικιο φιλτατε,μιλαμε για τεραστιο μουσικο και κιθαριστα.npap είπε:(αλλά και τι σημαίνει Pete)...
Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας?Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή
γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω...gvour είπε:Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας?
Σε νιωθω αγαπητε!npap είπε:γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω...
το κακό είναι ότι όποτε κατεβαίνω πια, οι εποχές με Παραγωγή, Melody, Mad, με συναυλίες με Resus, με παπά στον Αγγελόπουλο κλπ, φαντάζουν τόσο μακρινές, που στεναχωριέμαι... αλλά c'est la vie...![]()
οπότε συγχωριανός... 8)gvour είπε:Ανθουπολιωτης επι 30 ετη
έλα... δε το ήξερα... χαίρομαι και στην πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφτώ... όλο και κάποιος κωλόγερος θα χει ξεχαστεί πίνοντας σε καμιά γωνιά να θυμηθούμε τα παλιά... τώρα ποιος θα γνωρίσει ποιον έτσι που έχουμε καταντήσει είναι ένα θέμα αλλά θα μπω με την ταυτότητα κρεμασμένη στο λαιμό... ;DΕυτυχως υπαρχει ακομα το "Γραναζι",κατι ειναι κι αυτο.