Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
fusiongtr είπε:
Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος!
Δε μ'αρεσει απλα και το ξερεις,ειναι ανατριχιαστικα ΥΠΕΡΟΧΟ!

Ξερω οτι θα αρεσει και στον Μαρβιν,γινεται αλλιως?

Mε εστειλες εδω κατω και νασ'καλα αδερφε μου!

Κοπελιες βαστατε δε σας προλαβαινω! ;D ;D

gvour είπε:
Κοπελιες βαστατε δε σας προλαβαινω! ;D ;D
Φίλος... πολύ συναίσθημα σήμερα  ;D

fusiongtr είπε:
Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος!
Καλέ φίλε Φάζιε, όντως του(ς) άρεσε (πολύ) - μου είπε α) να μην τον ξαναενοχλήσω όταν φλερτάρει "πρωτογονες" συσκευές και β) να σου αφιερώσω το παρακάτω - θα σ΄αρέσει, λέει, που δεν έχει στίχους, γιατί είσαι στιχοπλάστης, λέει, και πότε-πότε πρέπει να ξεκουράζεσαι, λέει...

α, ναι - ο μπασίστας σε αυτό, λέει, λέγεται Palle Danielsoon, λέει

OK I get it, είναι βραδιά τέχνης  ;D

Πάμε Ντίνο  ;)  8)

Nτινο με ελιωσες με το κομματι της αφιερωσης!!

Το πραγμα εχει ως εξης:

Eιμαι 16-17 περιπου και εχω παει με Φουζιο και αδερφο Φουζιου(Χρηστο) στην Αθηνα για δισκους.

Καθιερωμενο "σκηνικο",το καναμε καθε Σαββατο και ψωνιζαμε δισκακια,μετα φορ κοφι

να δουμε και λιγο "κοσμο". ;)

Ψωνιζω λοιπον τον δισκο που εβαλες και αλλο ενα Thin Lizzy(φανατικος του Φιλιππα).Kρυο εξω λεμε.

Γυρναω σπιτι μεσημερι και μου λεει η μανα μου"ειδα στη εφημεριδα οτι πεθανε ενας που εχεις σε αφισσα"."Ποιος"της λεω.

"Ενας με μουστακακι" μου λεει.

Του λογου μου σε αφισσες ειχα τον Moore,τον Gallagher,την Πατ Μπεναταρ και τη Στβι Νικς.

Ουδεις απ'αυτους μουστακι.

Μου δειχνει τη φυλλαδα και βλεπω οτι πριν κατι μερες-προ νετ εποχη λεμε που τα μαθαιναμε ολα με καθυστερα- πεθανε ο Lynott.Σοκ!

Θα πειτε "τι μας νοιαζει εμας ρε μ....κα".Ελα ντε!

Ενα κομματι απο το δισκο των Lizzy που ειχα παρει-παρεα με το Solo in Soho- ηταν αυτο(δεν το εγραφε ο δισκος αλλα παιζει ο Μουρ και ειναι καραμπινα:

gvour είπε:
Το πραγμα εχει ως εξης:

Eιμαι 16-17 περιπου και εχω παει με Φουζιο και αδερφο Φουζιου(Χρηστο) στην Αθηνα για δισκους.

Καθιερωμενο "σκηνικο",το καναμε καθε Σαββατο και ψωνιζαμε δισκακια,μετα φορ κοφι

να δουμε και λιγο "κοσμο". ;)

Ψωνιζω λοιπον τον δισκο που εβαλες και αλλο ενα Thin Lizzy(φανατικος του Φιλιππα).Kρυο εξω λεμε.

Γυρναω σπιτι μεσημερι και μου λεει η μανα μου"ειδα στη εφημεριδα οτι πεθανε ενας που εχεις σε αφισσα"."Ποιος"της λεω.

"Ενας με μουστακακι" μου λεει.

Του λογου μου σε αφισσες ειχα τον Moore,τον Gallagher,την Πατ Μπεναταρ και τη Στβι Νικς.

Ουδεις απ'αυτους μουστακι.

Μου δειχνει τη φυλλαδα και βλεπω οτι πριν κατι μερες-προ νετ εποχη λεμε που τα μαθαιναμε ολα με καθυστερα- πεθανε ο Lynott.Σοκ!

Θα πειτε "τι μας νοιαζει εμας ρε μ....κα".Ελα ντε!
Συγγνώμη σε όλους αλλά ...... με κομμάτιασες ρε μπαγάσα!

Τα θυμάμαι όλα σαν να έγιναν τώρα.

http://www.youtube.com/watch?v=lfORJ33vrYw

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ε, άμα την είχες σε αφίσα...  ;D
Ασφαλως και την ειχα,παιδι ημανε. ;D

Ανταποδιδω :-* με κατοπινο της(τα λεει ευκολα και τα μπλου):

http://www.youtube.com/watch?v=34VcJZ43BTo

Αδερφε μου Φουζιε,ηταν ωραια τοτε.

Και τωρα ομως ειναι ωραια.

gvour είπε:
Αδερφε μου Φουζιε,ηταν ωραια τοτε.

Και τωρα ομως ειναι ωραια.
Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά  8)

Για να μην σου πω και για αυτά...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντα θα είναι ωραία όσο υπάρχουν αυτά  8)
Αυτα τα παλαιοτερα(καλα τα λεει και ο Τερρυ-αδερφε μου Τερη μας εχεις λιωσει με τα Λιζζυ που βανεις)και τα νεοτερα επισης ;D:

Στα 17 μου, ο μόνος φίλος που είχει δίσκο των Lizzy ήταν ο Σάκης, ο επονομαζόμενος τρούλος. Μεγάλος μπαλαδόρος.

Eίχε 2 βινύλια, όλα κιόλα. Το Thin Lizzy (το πρώτο τους) και το Quadrophenia. Περιέργως ήταν ό μόνος στην παρέα που τα είχε - και επειδή ήταν περίεργος και δεν τα δάνειζε, πηγαίναμε συχνά σπίτι του για να τα ακούσουμε - ξανά και ξανά.

Αφού λοιπόν, Γιώργη και Τέρυ έχετε αναλάβει τους Λιζι ας βάλω και τους άλλους, (αφιερωμένο στον Σάκη τον τρούλο)

http://www.youtube.com/watch?v=6JosO5RSZ84&feature=player_embedded

Kαλο βραδυ να εχετε καλοι φιλοι,αυριο θα εναι δυσκολη μερα στη δουλεια και πρεπει να θεσω που λεμε και στη Κρητη!

gvour είπε:
Kαλο βραδυ να εχετε καλοι φιλοι,αυριο θα εναι δυσκολη μερα στη δουλεια και πρεπει να θεσω που λεμε και στη Κρητη!
Καληνύχτα και από εμένα. Τα λέμε αύριο (σήμερα)  ;D

Ντίνο έβαλες κομματάρα (και μπαντάρα)  8)

Dinosp είπε:
Eίχε 2 βινύλια, όλα κιόλα. Το Thin Lizzy (το πρώτο τους) και το Quadrophenia. Περιέργως ήταν ό μόνος στην παρέα που τα είχε - και επειδή ήταν περίεργος και δεν τα δάνειζε, πηγαίναμε συχνά σπίτι του για να τα ακούσουμε - ξανά και ξανά.
Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή το είδα και με άρεζε τόσο ώστε να το ξαναδώ και στην βραδυνή προβολή...

την επόμενη πουρνό πουρνό κατέβηκα Πανεπιστημίου στο Music Corner αναζητώντας το βινύλιο... μου είπαν  ότι το μοναδικό αντίτυπο που είχαν το είχε πάρει την προηγούμενη ένας περίεργος τύπος... ρε λες να ήταν ο Σάκης ο τραυλός; (εννοείται δεν τον ξέρω τον άνθρωπο έτσι)...;D ;D ;D

τες πα έτσι κι αλλιώς μου βγήκε σε καλό... το ίδιο απόγευμα η μαμάκα μου έτυχε να επικοινωνήσει με θεία στας Γερμανίας που θα μας επισκεπτόταν την επόμενη βδομάδα και έπεσε παραγγελιά...εγώ την ίδια μέρα και την επόμενη ξαναείδα την ταινία άλλες 4 φορές ώστε να την εμπεδώσω, ήρθε κατόπιν το LP (yeah και εισαγωγής πλέον) και σαν να μη φτάνει αυτό το απέκτησα αργότερα και στην ελληνική έκδοση γιατί περιείχε και κάποια track (πλην Who) από την ταινία...

αν λοιπόν ξαναδείς ποτέ τον Σάκη, ρώτα τον κι αν είναι αυτός, πες του κι ένα ευχαριστώ εκ μέρους μου... ;D ;D ;D

το αγαπημένο μου track που δείχνει σε 7 λεπτά πόσο δίκιο έχεις (αλλά και τι σημαίνει Pete)...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
npap είπε:
(αλλά και τι σημαίνει Pete)...
Kι εσυ εχεις μεγαλο δικιο φιλτατε,μιλαμε για τεραστιο μουσικο και κιθαριστα.

Δεν εγραφε απλα δυνατα ριφς,εγραφε ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Ντίνο στα δικά μου 15 έφερε ο Φοίβος στο Περιστέρι το Quadrophenia... πήγα στην απογευματινή
Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας?

gvour είπε:
Κοντοχωριανος ;D Περιστεριωτης η μονο για την ταινια στα μερη μας?
γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω...

το κακό είναι ότι όποτε κατεβαίνω πια, οι εποχές με Παραγωγή, Melody, Mad, με συναυλίες με Resus, με παπά στον Αγγελόπουλο κλπ, φαντάζουν τόσο μακρινές, που στεναχωριέμαι... αλλά c'est la vie... :)

npap είπε:
γέννημα θρέμμα και επί 37 συναπτά έτη... από κει και πέρα η γυνή (με πυρ που δεν έσβηνε ούτε με θάλασσα... ;D) με έκανε βόρειο... αλλά η ψυχή έμεινε πίσω...

το κακό είναι ότι όποτε κατεβαίνω πια, οι εποχές με Παραγωγή, Melody, Mad, με συναυλίες με Resus, με παπά στον Αγγελόπουλο κλπ, φαντάζουν τόσο μακρινές, που στεναχωριέμαι... αλλά c'est la vie... :)
Σε νιωθω αγαπητε!

Και του λογου μου το ιδιο,Ανθουπολιωτης επι 30 ετη-πρεπει να εισαι λιγο μεγαλυτερος-

μετα το γαμο στα νοτια.

Ευτυχως υπαρχει ακομα το "Γραναζι",κατι ειναι κι αυτο.

gvour είπε:
Ανθουπολιωτης επι 30 ετη
οπότε συγχωριανός... 8)

Ευτυχως υπαρχει ακομα το "Γραναζι",κατι ειναι κι αυτο.
έλα... δε το ήξερα... χαίρομαι και στην πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφτώ... όλο και κάποιος κωλόγερος θα χει ξεχαστεί πίνοντας σε καμιά γωνιά να θυμηθούμε τα παλιά... τώρα ποιος θα γνωρίσει ποιον έτσι που έχουμε καταντήσει είναι ένα θέμα αλλά θα μπω με την ταυτότητα κρεμασμένη στο λαιμό... ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back