Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
σόρυ που διακόπτω την "ποζεροκατάνυξη" αλλά αυτό το lp που μόλις ακούω ήταν από αυτά που στεναχωρήθηκα πολύ όταν τα έχασα από τους "%$%¬%$δες "ραδιογωνιομετρομπόγιες"  στα 80ς...

ΥΓ. οκ κλείνω την παρένθεση...μπορείς να συνεχίσεις... ;D

Πολύ καλά έκανες και με διέκοψες (αν και δε θα συνέχιζα άλλο ;D) καθώς το κομμάτι που πόσταρες είναι πάρα πολύ ωραίο και δεν το γνώριζα καθόλου. :)

ΚΑΜΙΑ και σήμερις, το είπαν και τα ραδγιόφωνα, το γράψαν και οι φλημερίδες, φαίνεται εις τας άδειες εγκαταστάσεις των πάλαι ποτέ φημιζμένων αθεναικώνε Paraga's studios.

Closing a lotus

Για μια φλογέρα που πέρασε απαρατήρητη

Για τις απώλειες μας

Για το αεροδρόμιο της Χρυσουπολης

Καλές βόλτες, φιλε

Καλη αντάμωση

Kalisperes

Φίλος ΖΑΝΑΕ αυτό (το «αιρετικό» για τα γούστα σου) για πάρτη σου.

Καθότι ήσουν stormbringer που τάραξες τα λιμνάζοντα ύδατα του... φόρο  ;D

ΥΓ: Θα τα πούμε σύντομα...  ετοίμαζε τα τσίπουρα  ;)

Αφιερωμενο στον πατερα του Dinosp που εφυγε πολυ προσφατα και πολυ αθορυβα!!Νασαι καλα να τον θυμασαι !!!

Ευχαριστώ Περικλή - αλλά μάλλον τα σκ@τωσα με το προπγούμενο post - O πατέρας μου έφυγε πριν 2 χρόνια - κακώς έβαλα τα των απωλειών και σας μπέρδεψα -

Cheers βρε

Ενα 16λεπτο που κανεις δε θα ακούσει. Σήμερα αποκλείεται να μπερδέψω κάποιους  ;D ;D ;D

Kalisperes

ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ και ακομη ωραιοτερη παραγωγη!!

Που το θυμήθηκα παλι τούτο?

Kalisperes

gvour είπε:
Καλε φιλε Nτινο,πες του Μαρβιν οτι το αποκατω μπορει να τον αρεσει.
Καλέ φίλε Ντίνο, πες του Marvin+ ότι το αποκάτω σίγουρα θα του αρέσει όπως και στον gvour και είμαι σίγουρος!

Καλέ φιλε Γιωργη, του το μετέφερα - δεν συγκινήθηκε - μου είπε οτι προς το παρόν του αρεσει κυρίως η καφετιέρα - τη βρίσκει πολυ "αναλογική", λέει. Απο μουσικη, λέει, σήμερα ακούει μονο μπασίστες - σου αφιερώνει ενα ρεγγε, λέει -

Αφιερωμένο εξαιρετικά φιλενάδες.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back