Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Δεν παιζεται λεμε ο νέοντας....
image.gif

Waterfall-K είπε:
Δεν παιζεται λεμε ο νέοντας...
Πρέπει να έμεινε σε μικρή ηλικία ορφανό, δεν εξηγείται αλλέως γιατί κλαίει τη μάνα του στο μνήμα ο νέοντας λαίμαι  ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Τοπο στα νιατα λεμε
image.gif

Μιλάμε, δεν έχεις αφησει ορφανό για ορφανό που να κλαίει  ;D ;D ;D

Η περιπτωση σου ειναι ανιατη λεμε...
eyeroll.gif

Αφιερωμενο το παρακατω.
image.gif

guitar2.gif

Να βάλω ενα αναβραζον ντεπονακι, πριν ξαναχωθω στη δουλεια - (κουφάλα γρίπη)

Επίσης, επειδή ειμαι σε mode ανασκόπησης, να βάλω τα τρία κομματια που αγάπησα περισσοτερο το 2014

#3....

Αυτο...

Μα πόσες φορές ανεβοκαταβηκε τον λόφο για να τραβήξει αυτο το αριστούργημα, ο μακαρίτης ο JP?

Τα #2 & #1 ειναι στο ηχοσυννεφο...

Τα βρισκω και επανέρχομαι

Kalisperes

Dinosp είπε:
Τα βρισκω και επανέρχομαι
Περιμενουμε.
friends.gif
Μην αργησεις μονο πολυ γιατι κατα τις 9 ο Samy πρεπει να πεσει για υπνο, εχει κυνηγι αυριο. Ευτυχως δεν θα χρειαστει να παει μακρια, να, μια ετσι να ανοιξει το παραθυρο και το βουνο ειναι απ'εξω. ;D

Waterfall-K είπε:
Περιμενουμε.
friends.gif
Μην αργησεις μονο πολυ γιατι κατα τις 9 ο Samy πρεπει να πεσει για υπνο, εχει κυνηγι αυριο. Ευτυχως δεν θα χρειαστει να παει μακρια, να, μια ετσι να ανοιξει το παραθυρο και το βουνο ειναι απ'εξω. ;D
Μη μου βιάζεσαι και μη με πιέζεις...

Προς το παρόν, εχω βάλει την προηγούμενη σελίδα να παίζει στο μπακγκραουντ...

Επισης, έχω να μιλήσω σε 350 ταράνδους από βδομάδα, για τις προοπτικές της επόμενης κυνηγετικής περιόδου και πρέπει να σκεφτώ και αρχίσω να γράφω την παρουσίασή μου... (την κάτω πλατανιά μου μέσα, λαιμαι) -

Επισης σκέφτομαι ότι παίζει εκείνο το τριο των τεσσαρων γνωστών σήμερα, ότι εκθέτει ο Νάσος αύριο, ότι πρέπει να κάνω ψυχοθεραπεία στους προγόνους αύριο, ότι πρέπει να βοηθήσω στο μαγείρεμα αύριο... - αγχος μεγάλο, λέμε... Θα τα γράψω όλα, μου φαίνεται, και θα πάω για κυνήγι...

Βόρειους ανέμους έχουμε σήμερα Καταρράκτη

Άκου ενα παράκτιο

Ops... Sorry για το τρακάρισμα magna

έλα και το καμπίσιο... :P

samy paraga είπε:
Παράκτιον και ποταμίσιο
ΒΡΙΠ!
hahaha.gif

Σας ελειψα? ;D Πολυ ε? Ε τι να κανουμε, υποχρεωσεις βλεπετε. Εκανα ενα μπανακι, εφαγα και μια κοτοσουπα και στανιαρα.
toothpic2.gif

Τωρα πινω ενα καφε, μιλαω με διαφορους/ες τρελους/ες στο FB και ακουω το BellyUp4Blues, ειναι ενα Αμερικανικο site που μεταδιδει 24 ωρες τη μερα bluesrock που σκοτω.

Το παρακατω παιζει ακριβως τωρα.
image.gif

Και πάμε γρήγορα-γρηγορα και κατευθείαν στο #1 του 2014 (μην και μας απολύσουν κυριακάτικα, λαιμαι)

Guten tag

Kαλημέρα Dinosp.Ωραίο ξεκίνημα.Εδώ με πήγες...άντε να'ρθει το καλοκαίρι :)

Dinosp είπε:
Και πάμε γρήγορα-γρηγορα και κατευθείαν στο #1 του 2014 (μην και μας απολύσουν κυριακάτικα, λαιμαι)

Guten tag
Φίλοους τα λ7τα μπήκαν με e-banking

Τανκερσεν-τάνκερσεν και μερσώ σας πολλάν λαίμαι  ;D ;D ;D

magna είπε:
Kαλημέρα Dinosp.Ωραίο ξεκίνημα. Εδώ με πήγες...
"Καλημέρα" magna. Ενδιαφέρων συνειρμός... να το προσέξεις, όμως, τωρα που είναι νωρίς

Φίλοους τα λ7τα μπήκαν με e-banking

Τανκερσεν-τάνκερσεν και μερσώ σας πολλάν λαίμαι  ;D ;D ;D
Αφεντικό, εκείνη την αυξησούλα που λέγαμε, θα την ξανασκεφτείς?

Οι πρόγονοι δεν παίζονται, λαίμαι... ειδικά αι εξ αυτών γυναίκαι...

Δεν το βλέπω για Νάσο σήμερα...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back