W
Waterfall-K
Guest
"Θεε μου συγχωρεσε τον, δεν ηξερε τι ακουγε..."Terry RoscoeBeck5 είπε:Άσε τον Παράγκα... είναι πάνκης το παιδί, δεν ξέρει ;D ;D ;D
![image.gif](http://s21.postimg.org/dq8bejepv/image.gif)
"Θεε μου συγχωρεσε τον, δεν ηξερε τι ακουγε..."Terry RoscoeBeck5 είπε:Άσε τον Παράγκα... είναι πάνκης το παιδί, δεν ξέρει ;D ;D ;D
Απορώ με τη Μπάρμπα τότε πως καταδέχτηκε να παίξει με αυτούς τους άπλυτους ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:"Θεε μου συγχωρεσε τον, δεν ηξερε τι ακουγε..."![]()
Γιατί φίλοους, αφού λούζαμε το μαλλί με Ultrex κατά της πιτουρίθρας ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Απορώ με τον Μπάρμπα τότε πως καταδέχτηκε να παίξει με αυτούς τους άπλυτους ;D ;D ;D
Μια και το ανεφερες, το πρωι κατα τις 7:30, και λογω της ημερας, εφαγα ενα τεραστιο golden burger.samy paraga είπε:Ο θεός καταρράκτη μπορεί να σε συγχωρέσει αν τρως μόνο ταραμά, εγώ ποτέ ;D ;D ;D
Αν και καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, υπαρχουν παντα καποιες εξαιρεσεις. Φανταζομαι οτι "ηταν πολλα τα λεφτα Αρη" για να παιζεις με τον Ρακιντζη, ωστοσο το παραπανω βιντεο θα επρεπε να φαει ban απο παντου. ;DΓιατί φίλοους, αφού λούζαμε το μαλλί με Ultrex κατά της πιτουρίθρας ;D ;D ;D
http://vimeo.com/94523578
Αφτά κάνιεις και με λολένιεις 8)samy paraga είπε:Σιγά το κατόρθωμα, λες και δεν έχεις δει το οβίνδεο με το Παπακωνσταντίνου, του Βασίλ ε? ;D, εμένα το Γκίλαν και τη Σκάρλετ Γιόχανσον ;D ;D ;D
Προσπαθω, αλλα οταν τον ακουω με πιανει κατι περιεργο, ενας πανικος...Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε Κώστα μην είσαι τόσο σκληρός μαζί μας ;D
Α όλα κι όλα, έχεις δίκιο, κανονικά θα έπρεπε να του κολλάνε και βαρέα λαίμαι ;DWaterfall-K είπε:Αν και καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, υπαρχουν παντα καποιες εξαιρεσεις. Φανταζομαι οτι "ηταν πολλα τα λεφτα Αρη" για να παιζεις με τον ΓΚΙΛΑΝ, ωστοσο το παραπανω βιντεο θα επρεπε να φαει ban απο παντου. ;D
Του Gillan, γιατι o Terry ηταν συνηθισμενος, ειχε αποκτησει ανοσια. ;Dsamy paraga είπε:Α όλα κι όλα, έχεις δίκιο, κανονικά θα έπρεπε να του κολλάνε και βαρέα λαίμαι ;D
Παίρνεις κι εσύ βαρέα που ακούεις μωβέ? Έχει αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η ακρόασή τους? Μπράβο χαίρομαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Του Gillan, γιατι o Terry ηταν συνηθισμενος, ειχε αποκτησει ανοσια. ;D
Ελα, ηρεμησε. Παιρνε τα παρακατω 3 φορες τη μερα και θα δεις, ολα θα πανε καλυτερα.samy paraga είπε:Παίρνεις κι εσύ βαρέα που ακούεις μωβέ? Έχει αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η ακρόασή τους? Μπράβο χαίρομαι ;D ;D ;D
Μα τι λες τώρα, δεν ομονοώ με ρέινμποου λαίμαι. Η μόνη περίπτωση είναι να σπάσω τη κεφάλα του Χαλκιδαίου κανάγια με βίνταζζζζζζζζζζζ φένδερ και να του σπάσω και όλα τα βινύλια Παπαθανα-Τσίου μπας και ησυχάσουμεTerry RoscoeBeck5 είπε:Εν ειρήνη αδερφοί, ομονοείτε- με λίγο Rainbow
Δεν εχω βινυλια φιλος, το'χω πει 10 φορες. Αλλα οταν εγω τα λεω, εσυ ακους RS και Punk, που ν'ακουσεις...samy paraga είπε:...να του σπάσω και όλα τα βινύλια Παπαθανα-Τσίου μπας και ησυχάσουμε
Κομματαρα. Αλλα δεν του κανει, ο Samy θελει κατι πιο...εκλεκτο. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:
Όχι ο Samy, o Peri...Waterfall-K είπε:Κομματαρα. Αλλα δεν του κανει, ο Samy θελει κατι πιο...εκλεκτο. ;D