Και 3 και 4 καιsamy paraga είπε:Εσύ Καταρράκτ ζέσταμα μη χαλαρώνεις σε θέλω βασίλισσα της πίστας σήμερα ;D ;D ;D
The night is on fire, Φώτη
Και 3 και 4 καιsamy paraga είπε:Εσύ Καταρράκτ ζέσταμα μη χαλαρώνεις σε θέλω βασίλισσα της πίστας σήμερα ;D ;D ;D
Δεν το καναμε ιδιωτικο, ειναι ιδιωτικο. Τωρα, αν αφηνω καπου καπου και τον Samy να ποσταρει τα δικα του, ειναι γιατι κατα βαθος ειμαι πολυ δημοκρατικος ανθρωπος.cigaret13 είπε:Σάμμυ, Kαταρράκτη και Ντίνο ιδιωτικό(σχεδόν) το κάνατε το thread, έλα να παίρνουν κι άλλοι σειρά.....
Όταν αρχίζεις τις φρικαλεότητες αναστατώνομαι λαίμαι και με έρχεται να σε σπάσω όλα τα ξσύλα στη κεφάλα λαίμαι όμως ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πάμε Χερ Παράγκας και στην ρουόκ εκδοχή 8) από τους τεράστιους.
Έχει και πιο χαμηλά είναι ο Γκίλαν και το καρναβάλι το γκρουπ που είχε ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά γκρίνιαζες, αλλά πήγες στις εκδηλώσεις του δημαρχάρα σας ;D ;D ;D
Ντροπή σου κονσερβοκουτάκια να τα λες αυτά για τον (τότε) συνεργάτη μου (ντροπή μου για την διατύπωση). Πάρε να ΄χεις ;Dsamy paraga είπε:Έχει και πιο χαμηλά είναι ο Γκίλαν και το καρναβάλι το γκρουπ που είχε ;D ;D ;D
Πας καλουα ρε συ? Και γω τωρα τα βλεπω απο τα βιντεο. ;D Σιγα μην κατεβαινα στο καρναβαλι. Με εκνευριζει απιστευτα αυτη η τρελα που τους πιανει ολους. Αλλα πηρα και γω μια γερη δοση καρναβαλιου κατα τις 1:30 το βραδυ που κατεβηκα στο στεκι. Btw, στο βιντεο ψιχαλιζει. Για να δεις χιονι στη Χαλκιδα πρεπει στην υπολοιπη Ελλαδα να γινεται ο κατακλυσμος του Νωε. Αφου 300 μερες το χρονο εχουμε ηλιο εδω. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά γκρίνιαζες, αλλά πήγες στις εκδηλώσεις του δημαρχάρα σας ;D ;D ;D
Sorry βρε Κώστα, νόμιζα ότι υπέκυψες και εσύ ;DWaterfall-K είπε:Πας καλουα ρε συ? Και γω τωρα τα βλεπω απο τα βιντεο. ;D Σιγα μην κατεβαινα στο καρναβαλι. Με εκνευριζει απιστευτα αυτη η τρελα που τους πιανει ολους. Αλλα πηρα και γω μια γερη δοση καρναβαλιου κατα τις 1:30 το βραδυ που κατεβηκα στο στεκι. Btw, στο βιντεο ψιχαλιζει. Για να δεις χιονι στη Χαλκιδα πρεπει στην υπολοιπη Ελλαδα να γινεται ο κατακλυσμος του Νωε. Αφου 300 μερες το χρονο εχουμε ηλιο εδω. ;D