Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Δεν εχεις εμπνευση αποψε Dinos παιδι μου?
tea_RED.gif

Waterfall-K, είμαι Αιγοκερως. Χώμα. I need some some seed to glow (glow, όχι blow, λαιμαι - σωστα ομίλησε ο ωντιτοριντριβινγκ, λέμε)

Περίμενε, θαρθει και η σειρά σου για αφίερωση - τωρα σκέφτομαι τι ταιριάζει

Μερικές φορές δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις τους στίχους. Ούτε καν να ξέρεις τη γλώσσα. Σου φτάνει να ακούς τις ομοιοκαταληξίες και τις ασκήσεις αναπνοής

Ενα αριστούργημα, απο έναν και για έναν ευλογημένο δημιουργό

For Atreu73

Τhere was a guy who said "I have a dream"...

I also have a dream (and few more)

Ενα βραδάκι, σε μπαράκι, στη Χαλκιδα, με τον καταρράκτη, να παραγγέλνουμε έναν γύρο ποτών ακομα οταν αρχίζει να παιζει αυτο

For Waterfall-K

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Dinosp είπε:
Τhere was a gay who said "I have a dream"...
Gay ή Guy? Εχει μεγαλη διαφορα...:PThanks για την αφιερωση παντως. Eιχα να ακουσω την στουντιο εκτελεση αρκετα χρονια.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Gay ή Guy? Εχει μεγαλη διαφορα...:P

Thanks για την αφιερωση παντως. Eιχα να ακουσω την στουντιο εκτελεση αρκετα χρονια.
image.gif
Διορθωθην - danke

Welcome

Thanoszin είπε:
ΟΚ να βαλω και εγω ενα.
Γιατι ενα και όχι δυο ή τρία? Η 113 σαν κι αυτα που βάζεις

Το επόμενο το βρισκω ολίγοντι κουλτουρέ,, αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ανάρμοστο για έναν luthier

For Thanoszin  

Τωρα με εβαλες στην πριζα Dinos, εκει που ακουγα ωραια και καλα Chick Corea. ;D

Αλλαγη πλευσης λοιπον με ενα BluesRock κομματι απο τους DP, που δεν ακουγεται πολυ συχνα. Ακομα και στις πιο "μετριες" (συγκριτικα παντα με τη δισκογραφια τους) στιγμες τους, το γκρουπ αυτο ηταν παντα μερικα σκαλοπατια πιο πανω απ'τους αλλους.

Αφιερωμενο Dinos
image.gif

http://youtu.be/0G2trq0C7Fw

Παω για ντουζακι και εξω, γιατι αν συνεχισουμε ετσι θα ξημερωσουμε. Dinooooos, τσακο και το παρακατω ασμα απο την πιο poprock περιοδο τους, με τον φλωρο τον Turner στα φωνητικα. ;D Ενα αλμπουμ και πολυ καθισε, και αν και ο ηχος τους ηταν πιο soft απο ποτε (καραγκιο Blackmore....) εντουτοις το αλμπουμ ειχε μερικες κομματαρες που εμειναν, οπως το παρακατω.
image.gif

Στο καλό καταρράκτη - καλη διασκέδαση

In the given environment I cannot go punkier than this - Sorry Samy

For Samy

Dinosp είπε:
In the given environment I cannot go punkier than this - Sorry Samy
..but she never lost her head, even when she was givin' head..

Τωρα, mustafank... Να σου πω ποιο τραγούδι θα διάλεγα για αβαταρ σου? Δύσκολο... Ενα θα ήταν το παρακάτω. Μου φαινεται ταιριαστό χωρίς να ξερω γιατι - enjoy

For Mustafank

Dinosp είπε:
Κάποιος τύπος σου ΝΟΙΖ (ξέρω που μένει) πόσταρε το u used to know

Some say this is the predecessor of the Hotel Calofornia

For gvour
Νασ'καλα Ντινο αν και αργοπορημενα.

Πρωινη αφιερωση λοιπον φιλε για την παρτη σου το κομματι.

Η ελαφρια χανγκοβα που εχω-τα κοψιδια ομως ηταν σουπερ-και η ασταθεια ταιριαζει με το απο κατω που αγαπαω πολυ.

Καλημερουδια σε ολους.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back