Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Johnny.T είπε:
Παρτε ρε παλιοροκαδες και τιποτα πιο εναλακτικο με ενα πολυ καλο και συγχρονο σολακι στα τελειωματα.Καλα ολο αυτο ειναι δισκαρα .

Σ'ευχαριστώ Γιώργο για το upload,έμαθα μια εξαιρετική μπάντα σήμερα χάρη σε σένα.Μετά από αυτήν την κομματάρα άκουσα όλο το δίσκο.Super! 8)

Ώραίος ο Vartanis.... ;)  Να ανεβάσω κι εγώ το αγαπημένο μου από τον Ray....

BillTrantos είπε:
Σ'ευχαριστώ Γιώργο για το upload,έμαθα μια εξαιρετική μπάντα σήμερα χάρη σε σένα.Μετά από αυτήν την κομματάρα άκουσα όλο το δίσκο.Super! 8)
Μπιλ,χαιρομαι,οντως ειναι μια εξαιρετικη για τα γουστα μου συνεργασια εκεινης της περιοδου.Το παραδοξο ειναι οτι ειναι απο grunge μουσικους,την αφροκρεμα θα λεγα της σκηνης και σου αρεσε.Μπραβο Μπιλ,το ανοιχτο μυαλο και το καλο γουστο μονο μπροστα μπορει να σε παμε στην μουσικη.Μπραβο παληκαριμ.

image.gif

Εκτος του οτι ειναι ο Νο1 Hammond Player στον πλανητη τα τελευταια...αντα χρονια, εκτος του οτι ειναι και καλος τρομπετιστας, ειναι και πολυ καλος τραγουδιστης. Κι αν καταφερει μια μερα να ζυγιζει λιγοτερο απο το Hammond του, παει και για μοντελο... ;D

Ξεκινάω ζέσταμα, ώστε μόλις ο Λόρδας Ντιπέρπλης πάει να δει Χ''νικολάου σε καμιά ώρα να αποδώσω μουσικάς εις το ποίμνιον λαίμαι

Λόρδα, έτσι παίζονται τα πλήχτρα λαίμαι  ;D

Εχει Τσιπρα σημερα στον Χατζηνικολάου, αυτο σημαινει κλεισιμο μουσικης, παραγγελια πιτσας και αραγμα στον καναπε για το live της Δευτερας.
pizza000.gif

Ούτο περίμενα κι εγώ, φάε τη πίτσα σου λαίμαι, απόλαυσε θέαμα, θα σταθώ στο ύψος της περίστασης αντικαθιστώντασε λαίμαι φίλοους

Κανεις δεν σε ακουει, τζαμπα ποσταρεις. Οι μισοι βλεπουν Τσιπρα και οι αλλοι μισοι Ραδιο Αρβυλα.
pizza000.gif

Ποτέ δεν μου είπε κάτι η Βρετανική σκηνή του τέλους των '70s εκτός των Clash (λίγο) και φυσικά του fabulous Mr Weller....

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back