Βαρυκεντρισμενα και waterfall δεν πανε μαζι. Τα πληκτρα του Vox Continental ομως που επαιζε ο Ray Manzarek (αυτος ηταν η πραγματικη μορφαρα στους Doors) ηταν waterfall, και reverse-coloured, δηλαδη τα ασπρα πληκτρα ηταν μαυρα και το αναποδο. 8)Dinosp είπε:ήταν τα πλήκτρα βαρυκεντρισμένα και waterfall?
Εξαρτάται. Τα παίζανε με ή χωρίς gap;samy paraga είπε:Πόρτες νομίζω, ήταν το μόνο γκρουπ που άκουγαν όλα τα φρικιά και συγχρόνως κάποια επιλεγμένα τους άσθματα παίζανε και στα φεστιβάλ της κνε, αλλά αυτό θα μας το επιβεβαιώσει ο Τρόλει, που πέρναγε όξω απ τα φεστιβάλ και χάζευε κνίτισσες με αξύριστες γάμπες ;D ;D ;D
Είμαι πανκ, αλλά με παρασέρνουν αι θαυμάστρες της Βισσής και κυλιοβουρκιέμαι λαίμαι όμωςDinosp είπε:Πίσω, πανκιό, πίσω...
ΓΑΠ?atreu73 είπε:gap;
Ε ναι το έχει ξεφτιλίσει με τους ελαφρολαικούς λαίμαι Βισσή και Καρά ;DDinosp είπε:;D ;D ;D
Ντρόπη σου Ατρεου - θα μας κλειδώσουνε το νήμα - ασε που μπορεί και να το μεταφέρουν στην Εσπρέσσο - ντροπή σου, δις
Που πας ωρε ξενερουά με το Lagavulin??? ;D ;D Που νομιζεις οτι βρισκεσαι, στο Half Note? Johnnie κοκκινο με coca και παγο και πολυ τους ειναι, αυτο εξαλλου ειναι το επισημο ποτο στα μπουζουκια εδω και δεκαετιες. ;Dsamy paraga είπε:Μια φυάλη Λαγκαβούλιν στα κορίτσα απέναντι λαίμαι...
Βρε γλαμπαμά ;D, το Τζόνι το κόκκινο είναι δκομ, σιγά μη το κεράσω στις παστρικές.Waterfall-K είπε:Που πας ωρε ξενερουά με το Lagavulin??? ;D ;D Που νομιζεις οτι βρισκεσαι, στο Half Note?
Johnnie κοκκινο με coca και παγο και πολυ τους ειναι, αυτο εξαλλου ειναι το επισημο ποτο στα μπουζουκια εδω και δεκαετιες. ;D
Γνωρίζεις φυσικά πως ο Ρέι ήτο συγγενής μου, μακρινός μεν, αλλά συνεπώνυμός μου λαίμαιWaterfall-K είπε:του μεγαλου Ray Manzarek
Διορθωση:samy paraga είπε:Γνωρίζεις φυσικά πως ο Ρέι ήτο συγγενής μου, μακρινός μεν, αλλά συνεπώνυμός μου λαίμαι
;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Διορθωση:
Εκει που γραφω
"του μεγαλου Ray Manzarek που δυστυχως μας αφησε το 2013"
βαλε
"του μεγαλου Ray Manzarek που ευτυχως μας αφησε το 2013"
και δεν μπορει να διαβασει τι γραφεται γι αυτον εδω... ;D